Moda

KRENULA JE NA SASTANAK I NAPRAVILA SELFI: Kad je videla koliko se obrukala zbog jednog detalja, htela je u zemlju da propadne! (VIDEO)

Nije primetila problem sve dok nije bilo prekasno.

31.12.2023 11:01

KRENULA JE NA SASTANAK I NAPRAVILA SELFI: Kad je videla koliko se obrukala zbog jednog detalja, htela je u zemlju da propadne! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@missalessandraleon

Svi znamo koliko je prvi utisak važan, ali isto tako znamo i koliko smo razočarani ako ne impresioniramo osobu do koje nam je stalo. Influenserka Alesandra Leon podelila je na društvenoj mreži TikTok peh koji joj se desio na jednom za nju veoma važnom sastanku.

Odabrala je odvažnu modnu kombinaciju koja se sastojala od provokativnog topa, farmerki koje su iscepane ispod kolena i sandala sa platformom. Autfit je zaokružila interesantnom ogrlicom, a dugu crnu kosu ispeglala tako da se presijavala na suncu.

U restoranu je na brzinu napravila selfi i shvatila da je napravila strašnu grešku.

- Kad si na sastanku i pokušavaš da budeš sladak, a onda shvatiš da ti je rajsferšlus na farmericama bio otkopčan sve vreme – napisala je Alesandra na snimku koji je podelila na TikToku.

Ljuta što joj se desio takav propust požurila je da ga ispravi, pokušavajući da zatvori rajsferšlus pre nego što bi drugi primetili šta joj se dogodilo.

 

 

U odeljku za komentare verni pratioci nisu dozvolili Alesandri da se oseća loše zbog otvorenog rajsferšlusa.

- To svakome od nas može da se dogodi, ne nerviraj se.

- Ovo je tako zabavno!

- Ali tvoj izraz lica kad si shvatila šta se desilo... Neprocenjivo!

- Farmerke su ti odlične – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je modna influenserka podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)