Lice

PRIRODAN NAČIN ZA IZBELJIVANJE ZUBA: Zbog ovog praha imaćete nikad BLISTAVIJI OSMEH!

Kurkuma je začin koji će vaš osmeh učiniti blistavo belim!

08.11.2021 02:23

PRIRODAN NAČIN ZA IZBELJIVANJE ZUBA: Zbog ovog praha imaćete nikad BLISTAVIJI OSMEH!
pexels.com

Problem požutelih zuba veoma je čest danas, posebno kod pušača i ljubitelja kafe ili vina, zbog čega se otvara sve veća potreba za pronalaskom pravog načina da se taj problem i reši, te da zubi ponovo dobiju svoju belinu i sjaj. Mnoge skupe paste za zube i izbeljivači jednostavno nisu nešto za šta su ljudi spremni da izdvoje preko potreban novac, a samim tim ponekad ni izbeljivanje zuba kod zubara nije opcija.

 

 

Mi smo se potrudili da vam nađemo prirodan i jeftin način da rešite problem požutelih zuba, koji će efekte pokazati već pri prvom pranju. U pitanju je žuti začin kurkuma. Postoji dva načina koja će vam koristiti da izbelite svoje zube kurkomom. Jedan je u vidu paste, koju ćete dobiti mešanjem 1/4 kafene kašike kurkume i nekoliko kapi maslinovog (ili kokosovog) ulja, dok je drugi u vidu praha u kome se u stvari koristi samo kurkuma, u istoj količini bez ulja. Oba načina podjednako su efikasna i korsiste se isto.

 

 

Četkicu za zube umočite u kurkumu i trljajte zube njom, kao što ih inače perete, ali ih nemojte odmah isprati, već ostavite da odstoji tako 3-5 minuta. Kada to vreme prođe pažljivo isperite zube i oduševićete se onim što vidite. Osim što će vam pažnju privući znatno izbeljeni zubi, ovo je dobro i zbog toga što je kurkuma odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona leči ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj duplji i pomaže kod krvarenja desni.

Komentari (0)