Lice

"ŠTO SI MENJALA POL AKO TI SE SVIĐAJU ŽENE?" Hana pokazala kako je izgledala pre svih operacija - neviđeno (VIDEO)

I porodica je kritikuje.

08.07.2024 21:30

"ŠTO SI MENJALA POL AKO TI SE SVIĐAJU ŽENE?" Hana pokazala kako je izgledala pre svih operacija - neviđeno (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kannahiller

Na TikToku je osvanuo video prelepe devojke Hane koja dolazi iz Crne Gore. Na prvi pogled ne biste primetili ništa čudno kod nje, a ni na drugi. Hana je prelepa devojka, vitka poput manekenke, ali ako pogledate malo više videa na njenom profilu otkrićete šta je to menjala na sebi. Zapravo, Hana je promenila pol i nekada je bila muškarac. Mnoge korisnike mreža, prvenstveno one koji nemaju pravo da saznaju njenu istinu, zanima mnogo toga o tranziciji, zašto je to uradila i čemu takva odluka.

Hana ne krije da je promenila pol, a onda je u jednom videu prikazala svoju sliku kakva je bila kao dečak i napisala emotivno:

- U junu je sedam godina kako sam započela sa tranzicijom i gledam slike sa sedmog rođendana i dete koje je imalo dovoljno hrabrosti da nas povede na životni put istine. Iako nisam poznavala nijednu trans ženu čije bi me iskustvo ohrabrilo da je u maloj Crnoj Gori moguće živeti.
 

@kannahiller name a more iconic duo🐕🧚🏻‍♀️ #fyp #viral #foryou #bff ♬ A Twink and a Redhead - Grant & Ash


Potom u jednom videu je otkrila da iako je promenila pol, ona voli žene. Pored komentatora na društvenim mrežama, ona se susreće i sa negativnim komentarima iz svoje šire porodice. Na primer, u jednom videu je komentarisala kako joj tetka govori da nije trebalo sve ovo da radi, jer je bila prelep dečak.
 

 

Printscreen/TikTok/kannahiller

Hana - devojka koja je promenila pol


Iako ima mnogo lepih komentara, često dobija i kritike poput onih kako nema grudi, što njoj ne smeta već se samo nasmeje na takve opaske i našali na svoj račun.

- Obožavam te.

- Preslatka si!

- Sve je to tvoja stvar, bitno je da si srećna!

- Prelepa si mlada damo - poručivali su joj na TikToku.
 
@kannahiller Živjeti iskreno uslovljava vas da se iznova zaljubljujete u sve verzije sebe koje su vas dovele do ovog trenutka #fyp #foryou #crnagora #trans ♬ original sound - DANIELANDTV

BONUS VIDEO:

Komentari (0)