Lice

NOVI UDARAC ZA TETOVIRANU MAJKU SEDMORO DECE: "Izopštena sam iz crkve, okrenuli su mi leđa i smejali se! (FOTO+VIDEO)

Ona ima više od 800 tetovaža na telu, uključujući i lice.

07.04.2024 14:30

NOVI UDARAC ZA TETOVIRANU MAJKU SEDMORO DECE: "Izopštena sam iz crkve, okrenuli su mi leđa i smejali se! (FOTO+VIDEO)
Printscreen Facebook/@Melissa Sloan

Melisa Sloun (46) koja živi u Velsu više puta se požalila kako je izopštena iz zajednice zbog svojih tetovaža. Ova majka sedmoro dece ima teloprekriveno tetovažama, uključujući i lice. Ima iscrtano više od 800 tetovaža, a lice joj se praktično ne vidi od tatua koje ima, uključujući i krst na nosu.

Nakon brojnih problema koje je imala, sad je izbačena i iz lokalne crkve upravo zbog svog neprimerenog izgleda.

 

@thedailystar Melissa Sloan reveals why she is banned from tattoo parlours #dailystar #news #mycolourfullife #tattoo ♬ original sound - Daily Star ⭐️

 

Šokirana i razočarana

Kako se Melisa požalila Dejli staru, do sada je kao vernik koji duboko veruje u Boga mir pronalazila u crkvi, ali joj je lokalni sveštenik rekao da napusti hram i da se više ne vraća.   

- Ovo je bila poslednja kap koja je prelila čašu. Sveštenik mi je rekao da moram da odem, jer pevam preglasno. Izopštena sam iz crkve usred stiha, samo mi je rekao da napustim hram jer navodno pevam suviše glasno. Svi su mi okrenuli leđa i smejali su mi se. Ništa novo, ali sveštenik je bio zao prema meni. Crkva bi trebalo da ima otvorena vrata za sve, ali sam izbačena odatle - ispričala je Melisa. 

Prema njenim rečima, ona je vernik, a Boga je spoznala kad se razboleo njen partner Luk, pa se molila svevišnjem za njegovo ozdravljenje. Ona ne krije da je šokirana i razočarana zbog, kako je naglasila, nepravednog incidenta.

- U crkvi stalno govore da treba pomagati ljudima, voleti bližnjeg svog, a onda mene izbace napolje. Verujem da bi me pojedini sveštenici bacili i pod autobus da mogu samo zbog mojih tetovaža - dodala je ona. 

Iako je izbačena iz crkve, Melisa je poručila da to nije poljuljalo njenu veru i da voli i poštuje Isusa, a veruje da je on ne bi osuđivao kao obični ljudi.

 

 

Zbog ekstremnih tetovaža ona nije nigde dobrodošla. Izbacili su je iz paba, deca su se uplašila kad je otišla u školu na roditeljski sastanak, ne zovu je čak ni na žurke povodom Dana veštica, jer i tu previše plaši ljude.

Kako je Melisa ispričala jednom prilikom, ljudi se zaprepaste kad je sretnu. Imala je silne muke da pronađe instruktora vožnje, ali on joj je održao samo jedan čas i odustao. Zbog brojnih tetovaža na licu i telu ona je nezaposlena punih 20 godina, jer niko neće da joj pruži šansu i da joj posao. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)