Kosa

OD MILENE POPOVIĆ OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Napravila veliku promenu, svima pokazala šta stvarno voli (FOTO)

Za sve postoji prvi put.

08.09.2024 09:20

OD MILENE POPOVIĆ OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Napravila veliku promenu, svima pokazala šta stvarno voli (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Državna sekretarka Milena Popović odlučila je da promeni svoj imidž i pokaže drugu stranu sebe. Milenu znamo kao vatrenu crnku koja voli jaku šminku. Dosledna je nijansama karmina poput boje kože i tehnici koja se zove smokey eyes. Ipak, kada je u pitanju frizura, kao i mnoge pripadnice lepšeg pola, Milena ne eksperimentiše mnogo. U njenom slučaju uglavnom će se odlučiti za talase ili isfeniranu kosu. Duže vreme drži se crne boje i od toga ne odstupa.

Iako ovoga puta nije promenila boju kose, jeste frizuru. Milena je zavezala niski rep i tako su joj crte lica došle do izražaja. Primećujemo promenu koju je napravila, a koja joj stoji odlično. Kada smo odani istim stvarima, a uradimo minimalno, promena je i te kako zapažena.

Ipak, na snimku se vidi šta je Milena obukla, te možemo da primetimo da je stilu oblačenja ipak ostala u potpunosti verna. Jednostavna košulja neupadljivih boja ovoga puta je bila njen odabir.

Printscreen/Instagram milena_bogdan

Milena Popović pokazala kako izgleda kada zaveže rep


Da podsetimo, Milena je već duži vremenski period srećna u ljubavi sa Igorom Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Jednom prilikom istakla je kako su se upoznali.

- Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to - rekla je Milena za Blic i dodala:

- Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)