Kosa

KAKO JE OVO MOGUĆE? Na ovog muškarca su ljubomorne sve žene!

Tiktoker je pokazao kakvu kosu ima i time iznenadio na hiljade pratilaca na TikToku.

07.11.2022 17:28

KAKO JE OVO MOGUĆE? Na ovog muškarca su ljubomorne sve žene!
Printscreen/TikTok/tongxue29

Frizeri su ti koji svojim mušterijama damama stalno napominju koliko je važno skraćivanje krajeva kako bi im kosa bila zdravija i da bi brže rasla. Međutim, oni ne znaju da su ti centimetri ženama "sveti", te da se mnoge i na takvo šišanje teško odlučuju, naročito kada im kosa raste sporije. Svako od nas se okrene za dugačkom, zdravom i negovanom kosom kod neke devojke, posebno kada je ona lepo stlizovana, ravno isfenirana ili u loknama, sasvim je svejedno. 

Neretko među nama prošetaju i muškarci sa dužom kosom, a među njima, uverili smo se, ima čak onih čiji je kvalitet kose daleko bolji od našeg. Ipak, nije uobičajeno da nam pažnju privuče muškarac s kosom koja doseže do ispod struka, a koja je pritom izuzetno negovana i lepa.

Verovatno će ovaj snimak koji kruži TikTokom izazvati ljubomoru kod žena kad vide kakvom se kosom može pohvaliti jedan muškarac. On je, inače, poreklom iz Azije, pretpostavlja se u srednjim godinama, a objavio je više snimaka u kojima raščešljava svoju dugačku crnu kosu koja seže skoro do iznad kolena.

Ne samo što je atrakcija na društvnim mrežama zbog dužine vlasi, već je taj gospodin pokazao da i jači pol i te kako ume da neguje kosu i da ona izgleda zadivljujuće. Gusta, ravna i dlaka jednake dužine, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zamahujući njome i češljajući je, a istovremeno pokazavši kako nema ni traga dlake na češlju, on je mnoge korisnike mreže ostavio bez teksta.

- Najzdravija kosa koju sam ikada videla -

- Vau...vaša kosa je privlačnija od moje. Kako vam to uspeva? -

- Predivna kosa! U čemu je tajna? -

- Želim kosu poput vaše - pisale su u žene komentarima.

U odeljku za komentare korisnici su ostavili više od 8.000 komentara hvaleći jaku i zdravu kosu ovog gospodina, ali i tražeći savet za njenu negu. Nije poznato da li je u pitanju njegov nalog na kom je postavljen video jer nije bilo nikakvih odgovora na pitanja, niti saveta kako da pratioci postignu taj efekat.

Mnoge žene su pitale da li je tajna njegove kose u korišćenju pirinčane vode koju u svojoj nezi koriste žene sa Istoka, ali odgovora nije bilo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)