Kultura

POČELA PRODAJA KARATA ZA 7. MOUNTAIN MUSIC FEST! Dolaze velike muzičke zvezde

Ovog avgusta na Divčibarama se po 7. put organizuje sjajan muzički festival. Poseban program osmišljen je za mališane, a deca do 10 godina ne plaćaju ulaznice

31.05.2022 08:18

POČELA PRODAJA KARATA ZA 7. MOUNTAIN MUSIC FEST! Dolaze velike muzičke zvezde
Mountain Music Fest

Sedmi po redu Mountain Music Fest jedan od najlepših muzičko-planinskih festivala u ovom delu Evrope, održaće se od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

Mountain Music Fest

Organizatori obećavaju sjajn provod uz domaće i regionalne muzičke zvezde

Program

Prvi dan festivala rezervisan je za Sevdah Baby live & Ivanu Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF.

Drugog dana festivala nastupiće Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce.

U nedelju, 14. avgusta, za MMF afterday zaduženi su Bege Fank, Ljudski Maximum i Nezoob.

Mountain Music Fest

Poseban program osmišljen za mališane u Čudesnoj šumi

Čudesna šuma

Mountain Music Fest je prvi domaći butik festival, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i kvalitetnog zvuka. Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, organizatori najavljuju zanimljive dnevne sadržaje u zelenilu Čudesne šume.

- Baš kao i prošlih godina, pripremili smo raznovrstan program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Ideja iza celog festivala jeste da posetiocima omogućimo da sa svojom porodicom, prijateljima, ljubimcima, provedu prijatan letnji dan na planini, i već šest godina zaredom mi se čini da uspevamo u tome- rekao je Matija Tripković, direktor festivala.

Mountain Music Fest

Za mališane će biti organizovana i posebna dečja radionica

Besplatno za deci do 10 godina

Komplet ulaznica za tri dana Mountain Music Festa dostupne su na sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 1.500 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a organizatori ističu da, nakon dve godine, neće biti ograničenja ili posebnih uslova za ulazak na festival. U skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Mountain Music Fest

Trka i polivanje bojama biće zabava za sve

Neobična trka

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest/) i Instagram (https://www.instagram.com/mmf.divcibare/)  stranicama.

- Rezervišite svoj smeštaj na vreme i vidimo se na planini! –poručili su organizatori festivala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)