Konkurs za posao

ZNATE DA PIŠETE I TRAŽITE ODLIČAN POSAO? Portal Srećna Republika zapošljava novinara

Ako ste novinar koga interesuju teme poput nege lepote, zdravlja, ljubavi, astrologije, ljubimaca i putovanja, dobra vest je da portal Srećna Republika zapošljava nove ljude!

05.12.2021 09:53

ZNATE DA PIŠETE I TRAŽITE ODLIČAN POSAO? Portal Srećna Republika zapošljava novinara
pexels.com

Dakle, na sajtu koji šalje samo pozitivne vibracije i bavi se temama koje interesuju sve one sa ciljem da budu srećni, možete da se zaposlite i pišete o stvarima koje vas zanimaju.

Osim talenta za pisanje i novinarsko izveštavanje, neophodno je samo da imate osnovno poznavanje korišćenja računara. Malu prednost imaju oni koji su ranije radili u CMS, a u slučaju da niste, neophodno je da imate želju i spremnost da učite i stičete nove veštine.

Na novom radnom mestu ćete biti u prilici da intervjuišete stručnjake iz raznih oblasti, kao i poznate ličnosti koji imaju neku poruku i koristan savet za čitaoce portala, a ponekad ćete biti nagrađeni i činjenicom da ste pomogli da neka napuštena životinja pronađe dom.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo ekipe Srećne Republike, možete da pošaljete svoj CV na mail redakcija@republika.rs sa naznakom u naslovu maila KONKURS ZA NOVINARA NA PORTALU SREĆNA REPUBLIKA.

 

 

Komentari (0)