Kultura

PROSLAVITE OSMI MART SA SREĆNOM REPUBLIKOM I UŽIVAJTE U POKLONIMA: Čekaju vas knjige i tretmani lepote!

Povodom Dana žena najvernijim čitateljkama darujemo "Lagunina" izdanja i ekskluzivne tretmane za lice u klinici "Ioanna regen"

08.03.2024 07:45

PROSLAVITE OSMI MART SA SREĆNOM REPUBLIKOM I UŽIVAJTE U POKLONIMA: Čekaju vas knjige i tretmani lepote!
Shutterstock

U nedelji obeležavanja Osmog marta redakcija portala Srećna republika rešila je da obraduje najvernije čitateljke vrednim poklonima. Prethodnih dana darovali smo vam ulaznice za bioskop i pozorište, a danas, na Međunarodni dan žena poklanjamo knjige i ekskluzivne tretmane za lice.

Izdavačka kuća „Laguna“ obradovaće 10 čitateljki našeg portala knjigama. Ukoliko biste volele da dobijete neki od „Laguninih“ naslova zapratite Instagram nalog Srećne republike i u komentaru tagujte osobu koja voli da čita baš kao i vi, pa pošaljite mejl na poklanjamo@republika.rs. U mejlu navedite i vaš nickname sa Instagrama.

Prestižna klinika „Ioanna regen“ u Beogradu, na čijem je čelu prof. dr Ioanna Batsialou ili, kako je žene u Srbiji od milja zovu doktorka Jana, čitateljkama Srećne republike za Dan žena daruje dva ekskluzivna tretmana za lice. Svaki tretman je u vrednosti od 200 evra.

 

 

Da biste osvojili ovu vrednu nagradu, zapratite Instagram profil Srećne republike, tagujte osobu koja kao i vi voli da se neguje, pa pošaljite mejl na poklanjamo@republika.rs sa naznakom „Ioanna regen – nagrade“. U mejlu navedite i vaš nickname sa Instagrama. Dve čitateljke Srećne republike dobiće po jedan tretman u klinici „Ioanna regen“.

Redakcija Srećne republike svim damama želi srećan Osmi mart!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)