Tetka Saveta

Popusti u „Dunav osiguranju“ za nosioce boračkih legitimacija

Broj registrovanih boraca u Srbiji danas iznosi 40.110, dok je taj broj prošle godine u ovo vreme bio 25.000.

03.11.2023 16:20

Popusti u „Dunav osiguranju“ za nosioce boračkih legitimacija
Tanjug/Sava Radovanović

Kompanija „Dunav osiguranje“ i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja danas su potpisali Sporazum kojim su omogućene brojne pogodnosti i popusti za nosioce boračkih legitimacija, za 40.110 do sada registrovanih boraca u Srbiji.

Za sve nosioce boračkih legitimacija – ratne vojne invalide, porodice palih boraca i sve one koji su se registrovali kao borci, „Dunav osiguranje“ obezbedilo je 10 odsto popusta na brojne usluge: osiguranje domaćinstva, kasko osiguranje, kasko sudar, pomoć na putu, putno zdravstveno osiguranje, kao i osiguranje vikendica. 

Te pogodnosti naši borci mogu da iskoriste na svim prodajnim mestima „Dunav osiguranja“ širom Srbije. 

Tanjug/Sava Radovanović

Popusti u „Dunav osiguranju" za nosioce boračkih legitimacija

 

Takođe, povezano društvo „Dunav auto“ za sve korisnike boračkih legitimacija obezbedilo je 20 odsto popusta na cenu tehničkog pregleda u svim svojim centrima u Srbiji, kojih je više od 70.

- Sa zadovoljstvom smo podržali inicijativu Ministarstva u želji da izrazimo duboku zahvalnost i poštovanje svima onima koji su u najtežim trenucima bili uz svoju zemlju i branili je. Kompanija „Dunav osiguranje“ od svog osnivanja predstavlja veliku podršku društvenoj zajednici, što je potvrdila i potpisivanjem Sporazuma. Podržaćemo svaku inicijativu koja za cilj ima poboljšanje uslova života najosetljivijih članova naše zajednice - naglasila je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

- „Dunav osiguranje“ je prepoznalo značaj naših boraca i boračke populacije, te je na taj način pristupilo korpusu društveno odgovornih kompanija koje boračku karticu tretiraju kao karticu pogodnosti - rekao je Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Broj registrovanih boraca u Srbiji danas iznosi 40.110, dok je taj broj prošle godine u ovo vreme bio 25.000.
- Nastavljamo sa postupkom registracije naših boraca u skladu sa zakonom o njihovim pravima i obezbeđujemo brojne pogodnosti za nosioce boračke legitimacije kojom se potvrđuje status uređen u skladu sa zakonom - naglasio je Selaković.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)