Godišnji broj

ŠTA VAM DONOSI 2022. GODINA: Izračunajte vaš lični broj

Broj ćete izračunati ako saberete sve cifre iz vašeg datuma rođenja i brojeva ove godine

13.01.2022 09:00

ŠTA VAM DONOSI 2022. GODINA: Izračunajte vaš lični broj
Pixabay

Kakva će biti ova 2022. godina, odgovor daje i numerologija. Vaš lični godišnji broj ćete lako izračunati i saznati kojih principa treba da se držite u narednih 12 meseci.

Postupak izračunavanja ličnog godišnjeg broja:

Prvi korak

Zapišite četiri brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec) i saberite sve cifre kojim ste dodali i broj 2022.  Ako ste dobili samo jednocifren broj, on predstavlja vaš lični broj godine. Ali ako ste dobili dvocifreni broj, saberite cifre kako biste dobili jednocifreni broj:

Na primer, ako ste rođeni 30. marta, to će izgledati ovako:

3+0+3+2+0+2+2=12

1+2=3

Drugi korak

Nakon što ste dobili jednocifreni broj, ostalo je da saznate šta se krije iza njega. Taj broj vam može pomoći oko odluka koje ćete donositi u ovoj godini, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Evo i šta znače lični godišnji brojevi:

Pixabay

Godina u kojoj stvari treba postaviti na pravo mesto

 

Broj 1 – novi početak, akcija, životne prilike

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate rasporediti kroz čitavih 12 meseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećena vama.

Pixabay

Strpljenje je najvažnija osobina koju treba imati u ovoj godini

 

Broj 2 - strpljenje, odnosi, balans, emocije

Ovaj broj odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Godina će biti spora i činiće vam se da se ništa značajno neće desiti. Ali neka vas to ne zavara jer se dešavaju male, ali velike promene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate imati u ovoj godini.

U ovom razdoblju na prvom su mestu ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaši iskreni osećaji. Osobe koje su u vezi u ovoj će godini saznati je li to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli da upoznaju nekog posebnog ili nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

Pixabay

U ovoj godini više vremena treba provoditi u društvu

 

Broj 3 - socijalizacija, komunikacija, kreativnost

Broj 3 je pun energije i dinamike. U ovoj godini na videlo dolaze sve stvari koje ste ostvarili, odnosno sve promjene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je da uložite malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji.

U ovoj godini trebali bi više vremena provoditi u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a za uzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to dobro duplo više radite u ovoj godini!

Pixabay

Bilo bi dobro da se malo prištedi u ovoj godini

 

Broj 4 - red, trud, planiranje, ulaganje

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti na bolje.

To može uključivati brigu o vašem zdravlju i telu, neki oblik štednje, promene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Odluke donesene u ovoj godini, dugoročno će se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 meseci rezervišite i za planiranje budućnosti. Postavite jasne ciljeve, razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

Pixabay

Broj 5 donosi promene

 

Broj 5 - avantura, napredak, promene

Ovaj broj donosi očekivane i neočekivane promene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja i stavova ili životnog stila.

Bilo kako bilo, otvoriti će vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca i zato je važno da budete umereni.

Pixabay

Godina će biti u znaku ljubavi

 

Broj 6 – ljubav, porodica, odgovornost

Ovu godinu obeležiće nesebičnost pa je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovo razdoblje neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovanosti ispuniće vas više nego što mislite.

Ova godina će biti u znaku ljubavi i ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u njoj mogu očekivati veliki korak napred. S druge strane, loše i „klimave“ veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

Pixabay

U ovoj godini težićete poslovnim uspesima

 

Broj 7 - preispitivanje, lični i duhovni rast

Ovu godinu posvetite isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako bi shvatili ko ste, što zaista želite, šta vam smeta i za čime žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada napravili i šta želite da radite u budućnosti.

U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate da raditi na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili krenite na neki tečaj ili usavršavanje. Što god to bilo, važno je da vas ispunjava i raduje.

Pixabay

Nikako ne treba donositi odluke na brzinu

 

Broj 8 – lična moć, finansije, karijera

Ova godina u znaku posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva.

Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini pokazati i isplatiti. No isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu „obiti o glavu“. Dobro razmislite što želite od života pa tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

Pixabay

Godina je idealno za "čišćenje" života

 

Broj 9 – transformacije, završetak

U ovoj godini treba da se fokusirate na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli, kao i da se pripremite za novi početak. Najvažniji deo ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, u vezi mestu u kojem živite ili vašem ponašanju.

Bilo kako bilo, ova godina je idealna za „čišćenje“ života, a sve kako bi mogli krenuti napred i okrenuti se prema boljim stvarima u životu. Broj 9 je simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)