Horoskop

ONI SU NAJPODLIJI ZNACI HOROSKOPA! Jedan od njih sigurno će vas iznenaditi!

Sa njima nikako nije lako i sigurno ne biste voleli da im se zamerite.

06.05.2022 11:05

ONI SU NAJPODLIJI ZNACI HOROSKOPA! Jedan od njih sigurno će vas iznenaditi!
shutterstock.com

Ako ste upoznali nekog ko je jako sitničav, bilo na poslu ili u privatnom životu, znate koliko često se dešava da takve osobe prosto ne umeju da oproste. Iako postoji mnogo načina das a određenom situacijom izađete na kraj, neki ljudi prosto obožavaju da stvari dovedu do ekstrema. Portal Srećna Republika vam otkriva 3 najpodlija horoskopska znaka, od onih pasivno-agresivnih do đavolastih.

Devica

shutterstock.com

Devica

Device su sinonim za sitničavost. One vam neće dozvoliti da zaboravite bilo šta, ma koliko to bilo veliko ili malo. Ako ste bili u vezi sa Devicom, znate da će zapamtiti šta ste im rekli na prvom sastanku, čak i ako se vi sami toga ne sećate. Oni mogu da iskoriste to protiv vas, a to će bez razmišljanja i uraditi, ukoliko su nesrećni ili se osećaju da im je učinjena nepravda. Njihove iskrene, iako izbirljive reči, poraziće slušaoca za svega par sekundi. Nikad ne nemojte zameriti Devici.

Škorpija

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija može zauzeti defanzivan stav, što bi zauzvrat moglo dovesti do obrasca agresije i niza podlosti. Ovakvo ponašanje može rezultirati potrebom da se umanje tuđa dostignuća i da povećaju sopstveni ego. Ako Škorpije ne shvate kako da upravljaju svojim emocijama, mogu svoje unutrašnje sukobe preneti na druge, a njihovi emocionalni izlivi se manifestuju u formi sitničavosti, piše portal BestLife. Ukratko, nemojte im ni slučajno “stati na žulj”.

Rak

shutterstock.com

Rak

Rakovi znaju da budu zlopamtila, što kod njih može izazvati jako sitničavo ponašanje. Ovaj vodeni znak ima tendenciju da previše razmišlja i da se zaglavi u svojim sećanjima, što će dovesti do toga da budu opsednuti i najmanjim stvarima. Ova pažnja posvećena detaljima znači da nikada neće zaboraviti šta ste rekli ili uradili, i da će im to zauvek ostati u sećanju. Rakove možete smiriti i zaustaviti njihovu osvetničku opsesiju tako što ćete im odvratiti pažnju.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)