Astro prognoza

HOROSKOP ZA JANUAR 2022.: Strelac u riziku, Vodolija u tajnoj vezi

Uskoro počinje nov mesec, ali i nova godina, tako da astrološke prognoze za januar imaju veliku važnost. Evo šta očekuje vaš znak...

21.12.2021 13:28

HOROSKOP ZA JANUAR 2022.: Strelac u riziku, Vodolija u tajnoj vezi
pexels.com

Nova godina dolazi, a sa njom i nove poslovne, ljubavne i zdravstvene prilike. Januarski horoskop gotovo svim znakovima obećava velike promene i nove životne šanse. Posmatrajte i osluškujte i može vidite koliko je vaš horoskop i ovog puta u pravu.

Ovan

Posao: Dragi Ovnovi, januar mesec vam donosi veliku aktivnost, dinamiku i orijentisanost na karijeru, poziciju, autoritete… veliki broj planeta i zemljanom znaku, posebno u prve tri sedmice meseca, će napraviti napet aspekt na vaš horoskopski znak, što će vas motivisati za rad, planiranje novih projekata, ali će doneti i nesporazume i sukobe sa autoritetima. Biće vam potrebno mnogo više truda nego inače da se sporazumete s okolinom, ali ćete ipak biti pogrešno shvaćeni. Neki Ovnovi razmišljaju o vraćanju na staru poziciju. 

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je fokusirana na odnose sa svojom rodbinom. U vama će ti izazvati nezadovoljstvo, što ćete i pokazati, a to će biti okidač za početak sukoba koji imaju koren u prošlosti. Ako ste slobodni, često ćete biti u nostalgičnom raspoloženju, a imaćete priliku i da obnovite staru ljubav.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

Bik


Posao: Dragi Bikovi, januar mesec za vas donosi veome pozitivne promene a razlog za to je povoljan aspekt vaše vladajuće planete na vaš horoskopski znak što će omogućiti realizaciju projekta i planova koje ste započeli tokom 2021. godine. Preporuka je i naglasak na onome što ste već započeli u prošlosti zbog retrogradnog kretanja planeta tako da je ovo period za finansiranje ali ne i započinjanje poslova. Javiće se i neke poslovne ponude koje je potrebno razmotriti i ukoliko je moguće odluke u vezi sa tim odložiti. Druga polovina meseca donosi vesti na koje već neko vreme čekate.

Ljubav: Što se tiče ljubavi, ukoliko ste zauzeti preporuka je da ne ulazite u rasprave sa partnerom iako ćete imati želju za tim. Međutim ako je ostalo nešto ne razjašnjeno iz prošlosti sada pažljivo možete preispitati zajedno sa partnerom ono što vas tišti. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobijaju poziv osobe iz prošlosti i biće u iskušenju da obnove relaciju.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju povedite računa o kostima i kolenima.

Blizanci

Posao: Dragi Blizanci, u nedeljama koje su pred vama, vi ćete se posvetiti dugovanjima koja ste napravili u prethodnim mesecima, ali vaša zabrinutost ipak nema temelja u realnosti. Ukoliko zatražite podršku od bliskih osoba, ona će stići, ali će biti pružena u manjoj meri u odnosu na ono što očekujete. Kada je posao u pitanju, moguće su nesuglasice u okviru radnog kolektiva, preporuka je i da povedete računa o svojim aktivnostima, koncentraciji i pažnji. Ne započinjite nove projekte.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti obojen strastima, međutim, voljena osoba će povremeno pokazati nedostatak razumevanja za vaše potrebe. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u iskušenju da započnu vezu da osobom koja krije svoj emotivni status.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, osim povremenog umora i potencijalnih povreda.

Rak

Posao: Dragi Rakovi, pred vama je period u kojem će prioritet biti međuljudski odnosi, kao i poslovni dogovori. Na samom početku meseca, napravićete mini rekapitulaciju postignutog i delimično ćete biti zadovoljni. Sukobi u okviru kolektiva su gotovo neizbežni, posebno u prve tri nedelje meseca. Fokusirajte se na ono što radite i budite skoncentrisani.

Ljubav: Ako ste u vezi odnosno u braku, planeta ljubavi je i tokom januara je u vašem prirodnom polju partnerstva, ali je u retrogradnom hodu. Pored Sunca i Merkura, javiće se potreba da se nametnete partneru, ali će se i druga strana držati svojih principa. Slobodni pripadnici vašeg znaka su fokusirani na posao, ali ipak primećuju pažnju koju im posvećuje osoba koju poznaju nekoliko meseci.

Zdravlje: Mogući su upalni procesi.

Lav


Posao: Dragi Lavovi, grupisanje nekoliko planeta u vašem prirodnom polju posla tokom januara će uticati na vašu produktivnost, koja će biti na zavidnom nivou, iako ste se nadali da ćete imati makar kratak predah. Na površinu izlaze nedovršene poslovne priče, ali je ovo, takođe, period u kojem će mnogi pripadnici vašeg znaka dobiti priznanje, neku vrstu nagrade, za uloženi trud u prethodnoj godini. Finansije se postepeno popravljaju a u vama se rađa novi optimizam.

Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka će u prve tri sedmice meseca biti u zaoštrenom odnosu sa voljenom osobom. Sukobi iz prošlosti dobijaju na snazi iz razloga što se nisu na pravi način rešili, kada je za to bio trenutak. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene svoj emotivni status, za to će biti veoma zainteresovani ali je ulazak u vezu moguć tek od 18. januara.

Zdravlje: U drugoj polovini meseca su mogući problemi s kostima i kolenima.

Devica


Posao: Drage Device, u prve dve nedelje meseca ćete biti zadovoljni razvojem situacije na polju posla. Povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima će vam omogućiti kvalitetnu organizaciju, fokus i dobru komunikaciju u okviru kolektiva. U drugoj polovini meseca, vaša vladajuća planeta kreće retrogradnim hodom, pa se savetuje oprez na svim poljima. Proverite šta je ostalo nedovršeno i tome se sada posvetite.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, pokušavate održati harmoniju u relaciji, ali će vam to teško polaziti za rukom. Distancirate se u odnosu na partnera. Slobodni pripadnici vašeg znaka se nostalgijom prisećaju prošlosti. Kontakt sa starom ljubavi je izvestan.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Vaga

Posao: Drage Vage, tokom januara meseca trpite nekoliko izazovnih aspekata, koji će vas naterati da se pokrenete i da se maksimalno posvetite karijeri i svom statusu. Nadređeni će vršiti pritisak na vas u smislu da će vam nametnuti više obaveza koje ćete morati završiti. Pokušaćete napraviti neki balans, ali ćete u tome biti manje uspešni nego što očekujete. Pored toga, posvećujete se i odnosima u porodici.

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, ako ste zauzeti, uz retrogradni hod vaše planete, vreme je da preispitate kvalitet vaše relacije. Pokušajte zadržati harmoniju u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko bliskih osoba dobijaju vesti koje se tiču nekadašnjeg partnera. To će u vama izazvati disharmoniju.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno ali je prisutan umor.

Škorpija

Posao: Drage Škorpije, pred vama je veoma uzbudljiv mesec, sa velikim beneficijama, jer planeta blagostanja pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak. Rasteretićete svega što vas je do sada sputavalo, ali i dobiti nagrade za trud i napore koje ste ulagali u decembru. Dolazi do promene planova na polju posla, pa ćete se morati prilagođavati okolnostima. Finansije će biti zadovoljavajuće, s obzirom na to da ćete biti izloženi većim troškovima.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, prva polovina meseca je osetljiva, jer će dolaziti do trzavica, tenzije ali i sukoba između vas i partnera. Druga polovina meseca je stabilnija i poslednja sedmica januara donosi harmoniju. Ako ste slobodni, sumnjičavi ste prema osobi koja pokazuje interrsovanje za vas. U vama se odvija unutrašnji sukob između emocija i ličnog sistema vrednosti.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Strelac

Posao: Dragi Strelčevi, mesec koji je pred vama donosi veoma jaku motivaciju kada je podizanje statusa u pitanju, pa ćete u nekim momentima delovati i nešto agresivnije nego inače, kada je kolektiv u pitanju. Zbog ličnih uverenja ćete ulaziti u rasprave, koje mogu kulminirati u sukobe. Budite obazrivi kada je komunikacija sa nadređenima u pitanju. Moguća obnova ali prekidi poslovnih dogovora.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da se ne udubljujete u ozbiljnije rasprave sa voljenom osobom, iako će vam za to biti potrebno malo više samokontrole. Bićete raspoloženi za provokacije. Ako ste slobodni, ovo je period koji će za vas biti značajan na polju ljubavi, jer ćete se odlučiti za akciju u smislu socijalnog života.

Zdravlje: Moguće su povrede, pa se ne izlažite većim naporima.

Jarac

Posao: Dragi Jarčevi, ovo je vaš period godine posebno prve tri sedmice meseca januara i vreme je da zablistate na svakom polju. Vraća vam se entuzijazam i motivacija za rad, što je nedostajalo u prethodnim mesecima. Prvih petnaest dana januara mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o kraćem putovanju. Zabrinuti ste za finansije ali je strah neosnovan.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, komunikacija s partnerom je veoma nestabilna i nejasna, što će vas veoma iritirati pa ćete želeti to ispraviti. Ipak, bezuspešno. Ako ste slobodni, na poseban način delujete na okolinu i ovo je mesec, sa planetom ljubavi u vašem znaku, koji donosi mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

Vodolija

Posao: Drage Vodolije, iako imate velikr planove tokom januara ćete ipak biti nešto povučeniji, a svakako je i preporuka da se posvetite sebi, planovima koje ćete imati priliku realizovati u budućnosti. U vama će se javiti strah kada je odnos sa kolegama, ali nemojte donositi nagle zaključke na osnovu informacija koje nisu proverene. Odnos sa prijateljima je nestabilan i to će vas zabrinuti.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, poželećete da se distancirate u odnosu na partnera, a neke Vodolije će biti u iskušenju da započnu paralelnu, tajnu vezu. Slobodni pripadnici vašeg znaka idealizuju osobu koju su upoznali preko prijatelja, a moguća je i veza obavijena velom tajne.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Ribe


Posao: Drage Ribe, napet aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak, do 24. januara, će doneti brojne stresove, sukobe, ali i veliku motivaciju na teritoriji posla. Nadređeni će vas povremeno opominjati na kvalitet vašeg rada i biće vam potrebno da izbrojite do deset, da ne biste burno reagovali. Planeta sreće je u vašem znaku, tako da je ovo mesec i interesantnih poslovnih ponuda.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, povedite računa o potrebama voljene osobe, koja će se s vremena na vreme osećati zapostavljeni. Slobodni pripadnici vašeg znaka će razmišljati da daju drugu šansu osobi koju su u prošlosti odbili.

Zdravlje: Moguće su alergije i upalni procesi.

Komentari (0)