VERA U BOGA

8 MOLITVI ZA ISCELJENJE: Izgovorite ih iz srca i posmatrajte njihovu magiju

Najbolje i najblagorodnije stvari nam se dešavaju u trenucima poniznosti, kada sebe predamo višoj sili čistog i verujućeg srca i pustimo milost da sama teče kroz nas. Ukoliko to uradimo i iskreno verujemo, mi ćemo zaceliti a naši odnosi postaće bolji i sve će teći neometano. Portal Srećna Republika vam predstavlja 8 molitvi za oporavak i isceljenje.

24.11.2021 22:41

8 MOLITVI ZA ISCELJENJE: Izgovorite ih iz srca i posmatrajte njihovu magiju
pexels.com

Božanska milost deluje za dobrobit svih nas, ne samo određenih ljudi ponaosob. Ukoliko možemo da joj otvorimo svoje srce, sve što radimo biće usklađeno sa najvišom svrhom. Pre nego što se pomolite, zatvorite oči i okrenite svoje lice i dlanove prema nebu, savetuje portal atma.hr.

Potom izgovorite svoju molitvu i čekajte odgovor koji se često može pojaviti na mestima gde ga najmanje očekujete, u obliku sunčevog zraka ili drhtaja koji vam silazi niz leđa. Ako se vaše srce još više otvori, to vam pokazuje da vam je molitva uslišena. Portal Srećna Republika vam donosi 8 snažnih molitvi za oporavak i isceljenje.

pexels.com

Privezak vera

MOLITVE

“Molim te, iskoristiti me.”

Ova molitva je izvrstan podsetnik da magija uvek želi da radi kroz nas i da pomoću nas izvodi čuda. Što se više predamo njoj, više isceljivanja i magije ćemo videti u našim životima. Prilike, stvari, lepe reči i mnogo drugih situacija pojavljivaće se naizgled niotkuda, samo ako dopustimo da budemo vođeni.

“Molim te: Ovo, ili nešto bolje.”

Ponekad mi jako želimo nešto i želimo da se to ostvari na određeni način. Ova molitva nas podseća da nikada ne možemo biti svesni svih mogućnosti koje nas čekaju. Ponekad nismo svesni kako ne bi bili zadovoljni s onim što želimo i da će umesto toga nešto mnogo bolje doći u naše živote. To je neverovatno oslobađajuće. Ne moramo sve da znamo. Samo bi trebalo da ostanemo otvoreni i prihvatimo da možemo imati nešto bolje od onog što želimo.

“Molim te, neka ovo bude za najviše dobro svih.”

Mi se ne možemo osećati dobro kada dobijamo nešto dobro na štetu nekog drugog. Istinska magija uključuje sve. Zdraviji i srećniji vi – zdraviji i srećniji vaši prijatelji, znači zdravija zajednica u celini, znači efekt talasa zdravlja i sreće u svim smerovima. Ova molitva osigurava da ono što stvarate u vašem životu koristi svima i da ste moćna sila dobra. Možete biti sigurni da je ono što činite dobro i tako postajete dar svima.

“Bože, sav sam Tvoj.”

pexels.com

Milost

Svi moji talenti, sva moja mudrost, svi moji snovi, sva moja očekivanja – sve je tvoje. Kada se u potpunosti predamo, mi dopuštamo da nam se život prožme magijom i da naš život neometano teče. Ponekad se bojimo ideje prepuštanja naših finansija ili našeg braka, ali nismo se istinski otvorili milosti sve dok ne predamo sve. Kada nudimo sve više od onoga što imamo, više čarolije će doći u naš život.

“Predajem se Tebi. Molim te, pomozi mi. Molim te, transformiši ovo. “

Ponekad se ništa ne odvija kako treba. To je zapravo savršeno jer se možemo predati božanskoj milosti. Bez obzira s kojim problemima se suočavate u životu i bez obzira na greške koje ste počinili, sve to može biti transformisano i iscijeljeno.

“Ja sam otvoren. Molim te, deluj preko mene.”

pexels.com

Ljubav vera nada

Ova molitva nas podseća – što se više otvorimo, više milosti možemo primiti. Svaki put kada ste povređeni, izrecite ovu molitvu i odmah ćete osetiti njenu čaroliju. Svaka nevolja ili prepreka je prilika da se otvorimo i budemo ponizniji. Ako to možemo da prihvatiomo, postajemo nepobedivi.

„Molim te, otkrij mi: Šta je lek?“

Postoji lek u svemu. Ključ njegovog pronalaženja je odoleti potrebi „da ga shvatimo“ ili „dođemo do njega promišljanjem“, jer bi to bilo analogno stvaranju priče kako bi se bolje osećali u toj situaciji. Ukoliko stvarno želimo da znamo kako lek izgleda, moramo da budemo otvoreni prema odgovoru, bez obzira na koji način on dođe do nas, bez toga da opsesivno razmišljamo o tome previše, već da ga jednostavno primimo.

pexels.com

Vera

“Gospode, hvala ti, predajem ti se.”

Ova molitva je savršena za svaku situaciju, ugodnu i neugodnu. Kada kažemo “hvala i predajem ti se”, to je kao da kažemo: “Ja prihvatam ovo, ti znaš šta je najbolje, otvoriću se još više, tako da me možeš koristiti za najviše dobro svih nas.” Kada izgovorite tu molitvu znači da volite Boga i celu Božiju kreaciju i plan, da prihvatate sve što vam se događa i to koristite na najbolji mogući način.

Komentari (0)