Astrologija

OTKRIVENO DA LI ĆE SE POMIRITI ANA I ZVEZDAN! Astrolog tvrdi: Ćurčićeva mora da se pripazi!

Za Slavnića bolji period kreće od januara, dok će Ana malo sačekati, istakla je Gordana Dragišić.

20.10.2024 21:01

OTKRIVENO DA LI ĆE SE POMIRITI ANA I ZVEZDAN! Astrolog tvrdi: Ćurčićeva mora da se pripazi!
Srećna

U novoj emisiji "Astro vodiča" na Youtube kanalu Srećne Republike astrolog Gordana Dragišić dala je smernice šta nas čeka u narednoj nedelji. Aktuelno na nebu je Merkur koji je ušao u znak Škoprije i do 3. novembra smo tamna ulica, u prevodu, ne vidimo ono što nam se dešava, a poželećemo da budemo glavni u komentarisanju i suđenju.

- Ono što je važno jeste da će pet znakova imati odrešeni jezik u ovom periodu - rekla je astrološkinja Gordana Dragišić u emisiji "Astro vodič", a o kojim znacima je reč pogledajte detaljnije u videu.

U rubrici aktuelno Dragišićeva se dotakla odnosa bivših učesnika rijalitija - Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Mnogi bruje o njihovom odnosu i pomirenju, a spekuliše se da li će se ljubav vratiti.

- Sa astrološke tačke mogu da kažem da ovo jeste period kada može doći do pomirenja, ali pod znacima navoda. Rekla bih pre poslovnog, ne nekog intimnog, emotivnog. Ne vidim ovde spajanje ove dve osobe u tom emotivnom kontekstu, čak Ani savetujem da vodi računa sa papirima, papirologijom, dokumentima, ona je u teškoj godini i može biti mnogo stvari lažirano protiv nje i na neki način to može da joj napravi veliki problem u narednih godinu i po dana. S druge strane, Zvezdan Slavnić je u boljoj godini, ali to kreće od januara i februara. Postoji mogućnost da neke stvari koje nisu bile jasne, da se reše i ozvaniče - rekla je u jednom delu svoje prognoze.

Antonio Ahel/ATAImages

Goca Dragišić otkriva da li će se pomiriti Ana i Zvezdan

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.


Ceo video pogledajte na linku iznad.

Komentari (0)