Horoskop

DANAS NASTUPA POMRAČENJE SUNCA, SPREMITE SE: Pojedinim znakovima horoskopa pašće mrak na oči, slede drastične PROMENE!

Jedan od najintenzivnijih astroloških fenomena definitivno će imati snažan uticaj na mnoge.

02.10.2024 09:01

DANAS NASTUPA POMRAČENJE SUNCA, SPREMITE SE: Pojedinim znakovima horoskopa pašće mrak na oči, slede drastične PROMENE!
Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia

Lunarne faze imaju značajan uticaj na naše živote, a kada se spoje s pomračenjem Sunca, gotovo nijedan horoskopski znak ne ostaje pošteđen. Ove dve astrološke pojave spojiće se 2. oktobra u znaku Vage, donoseći duboke transformacije i promene.

Ovan

Mlad Mesec u Vagi i pomračenje Sunca aktiviraju vašu sedmu kuću partnerstava. Očekujte važne razgovore o posvećenosti u vašim vezama. Neka dugotrajna partnerstva mogu doći do kraja, dok novi ljudi mogu ući u vaš život. Iskoristite ovu priliku da razjasnite nesporazume.

Bik

Ovaj mlad Mesec osvetljava vašu šestu kuću brige o sebi i organizacije. Inspiracija za uspostavljanje zdravih rutina može doneti dugoročne benefite. Razmislite o lošim navikama koje treba da napustite i potražite načine za poboljšanje svakodnevnog života.

Blizanci

Mlad Mesec i pomračenje u vašoj petoj kući strasti i kreativnosti pozivaju vas da izrazite svoje talente. Ova energija može doneti važne odluke u romantičnim vezama i podstaći vas da se fokusirate na projekte koji vas ispunjavaju.

Rak

Ove astrološke promene aktiviraju vašu četvrtu kuću doma i porodice. Možda osećate potrebu za promenom u svom prostoru ili postavljanjem granica unutar porodičnih odnosa. Oslobodite se starih stvari i stvorite prostor za nove mogućnosti.

Lav

Pomračenje u trećoj kući komunikacije može doneti promene u načinu na koji razgovarate sa drugima. Možda će se pojaviti nove ideje ili prilike za učenje. Razmislite o vođenju dnevnika kako biste razjasnili svoja osećanja i misli.

Devica

Vaša druga kuća prihoda i resursa biće aktivirana, što može doneti promene u vašem profesionalnom životu. Ova energija može podstaći preispitivanje vaše vrednosti i odabir alternativnih karijernih puteva. Budite otvoreni za nove prilike.

Vaga

Ovo je moćan trenutak za vas! Aktivira se vaša prva kuća identiteta i novih početaka. Osećat ćete se energično i spremno da izrazite pravu verziju sebe. Nove karmičke veze mogu se pojaviti, a vi ste u mogućnosti da postavite jasne namere za budućnost.

Škorpija

Pomračenje u vašoj dvanaestoj kući podstiče vas da se suočite s emotivnim pitanjima koja ste potisnuli. Ovaj period može doneti introspekciju i isceljenje. Dajte sebi vremena za odmor i potražite podršku ako je potrebno.

Strelac

Vaša jedanaesta kuća želja i prijateljstava će biti osvetljena. Očekujte značajne napredke u vašim ciljevima. Prijatelji će primetiti vaš trud, a vi ćete možda otkriti nove puteve koji vas vode ka ostvarenju snova.

Jarac

Pomračenje u destoj kući ambicija može doneti nove profesionalne prilike. Ovo je pravi trenutak da postavite visoke ciljeve i pokažete svoj potencijal. Iako se možete suočiti s izazovima u ličnim odnosima, vaša posvećenost će doneti rezultate.

Vodolija

U devetoj kući učenja i komunikacije, pomračenje može doneti nove uvide i prilike. Bićete pozvani da preispitate svoje prioritete i da otvorite um za nova iskustva. Iskoristite ovu energiju za istraživanje i širenje svojih vidika.

Ribe

Ovaj mlad Mesec i pomračenje aktiviraju vašu osmu kuću zajedničkih resursa i emocionalne povezanosti. Moguće su duboke promene u vašim intimnim odnosima. Budite spremni na preuzimanje emocionalnog rizika i suočite se s osećanjima koja ste možda izbegavali.

Oktobar donosi energiju transformacije za sve znake. Pripremite se za buran početak meseca i otvorite se novim mogućnostima koje Univerzum pruža!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)