Horoskop

ASTRO VODIČ: Sledi najlepši period za ove znake horoskopa, Karleuši se dešava životna promena (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

29.09.2024 19:55

ASTRO VODIČ: Sledi najlepši period za ove znake horoskopa, Karleuši se dešava životna promena (VIDEO)
Republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećne Republike Gordana Dragišić ističe koje znakove očekuju velike promene.

Ušli smo u divan period, tvrdi Goca. To je znak Vage. Period Vaga je značajan, pre svega ovim znakom vlada planeta Venera koja daje sklad, mir, lepotu i da mnoge stvari idu odlično. Tri horoskopska znaka će se ipak izdvojiti i imaju mogućnost da naprave ogromne promene. U pitanju su Vage, čiji je ovo mesec. Takođe, postoji velika šansa i za Vodolije, da pronađu srodnu dušu i brak. Koliko god godina da imate, ovaj period vam ide u korist. Blizancima takođe sledi lep period vezan za karijeru i posao. Šta će se detaljnije desiti, pogledajte u linku iznad.


U delu emisiji "Aktuelno" Dragišićeva se bavila Jelenom Karleušom.

Diva se razvela od svog partnera Duška Tošića.

- Jelena je napokon izaša iz lošeg perioda i donela je važnu odluku. Intuitivna je i žena koja zna šta hoće. Mi je znamo sa javne scene, a mi astrolozi je znamo unutar njene duse i znamo da je dobra majka, dobra žena, verna i odana. Ovo je godina velikih promena, nije čudno što je potpisala papire za razvod braka. Godina koja joj ide u susret je dobra za posao - bila je zagonetna Goca, a šta će se još desiti Jeleni Karleuši pogledajte u linku.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

Komentari (0)