Horoskop

ASTRO VODIČ: Do kada će trajati dominacija Devica, šta će se dešavati sa Borom Čorbom (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

01.09.2024 21:00

ASTRO VODIČ: Do kada će trajati dominacija Devica, šta će se dešavati sa Borom Čorbom (VIDEO)
Republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećna Republika Gordana Dragišić navodi da je uticaj retrogradnog Merkura završen, ali da njegov "mrtav" hod može da traje sve do 11. septembra. U ovom periodu je moguće da će vam se javiti prošlost, ali ne odgovarajte jer prošlost nema šta da ponudi. U narednih sedam dana će Device dominirati na emotivnom i poslovnom planu. Ovo je odličan period za promenu posla, ali pod uslovom da Device spuste svoj ego. Sve je vezano za vaše potencijale, i sve zavisi samo od vas. Pod uslovom da kontrolišete svoj ego, rešite se stvari iz prošlosti i smanjite težnju za perfekcionizmom. Ako se spustite na zemlju, čeka vas veoma uspešan period, objasnila je Gordana Dragišić.

U delu emisiji “Aktuelno” Goca Dragišić bavila se Borom Đorđevićem Goca kaže: Prethodnih dana u centru pažnje je stanje legendarnog Bore Đorđevića. Bora je rođen 1. novembra i ono što je važno naglasiti je da njegovo zdravstveno stanje nije alarmatno samo u poeslednjih par nedelja, već u poslednjih pet, šest godina, ali Bora tome nije posvećivao pažnju. Očekujem da će se izvući, ali problem je teški uranski period, koji zajedno sa Saturnom stvara teške životne situacije u kojima samo možemo da kažemo: Bože, pomozi... 

ATA images

Bora Đorđević

 


U delu emisije “Pitajte Gocu” vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

 

Komentari (0)