Horoskop

ASTRO VODIČ: Samo dva znaka su srećna u ljubavi, Nikolu Jokića čeka velika promena na privatnom planu (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

25.08.2024 20:45

ASTRO VODIČ: Samo dva znaka su srećna u ljubavi, Nikolu Jokića čeka velika promena na privatnom planu (VIDEO)
Republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećna Republika Gordana Dragišić navodi da ljude najviše zanima ljubav, te će pričati baš o tome. Još uvek je Retro Merkur aktivan zbog toga će samo određeni znaci horoskopa imati sreće u ljubavi. Da li ste to baš vi?

Time se mogu pohvaliti Vage koje će konačno reći da su srećne u ljubavi. Doživeće veliku promenu kada je ljubav u pitanju. Drugi znak je znak Raka koji će imati mogućnost da konačno sretne svoju voljenu osobu, savetuje im se putovanje jer je tu najveća mogućnost da upoznaju nekoga. Doživeće ljubav kakvu su oduvek sanjali. Šta će im se tačno dogoditi objasnila je Gordana Dragišić u videu koji možete pogledati ispod.



U delu emisiji “Aktuelno” Goca Dragišić bavila se košarkašem Nikolom Jokićem koji je osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu. On ima dominaciju Vodolije, a rođen je 19. februara, ali ovo je godina sudbine te sve što se dešava Nikoli je Bogom dano, tvrdi Goca. Savetuje ga da poradi na imunitetu, a velike su šanse da proširi porodicu i da se dogodi kupovina nekih novih nekretnina.

U delu emisije “Pitajte Gocu” vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

Pogledajte video i saznajte koji znak će imati sreće u ljubavi i šta čeka Jokića.

Komentari (0)