Astrologija

ASTRO VODIČ: Počinje veliki preokret za dva znaka, šta čeka Bogdana Bogdanovića do kraja godine (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

18.08.2024 21:00

ASTRO VODIČ: Počinje veliki preokret za dva znaka, šta čeka Bogdana Bogdanovića do kraja godine (VIDEO)
Manu Reino/Zuma Press/Profimedia

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećna Republika Gordana Dragišić navodi da je uticaj retrogradnog Merkura i dalje jak i to će biti tako do kraja avgusta. A Merkur donosi lošu komunikaciju, probleme sa elektronskim uređajima, naročito onim manjim, kao što su mikseri, pegle i mobilni telefoni. Ipak, neće Merkur podjednako uticati na sve znakove, a Device i Lavovi će imati veoma pozitivan period. Device treba da stave stvari na vagu i odluče šta žele a šta ne. Moguć je povratak nekih ljudi u vaš život, što znači i preispitivanje nekih odluka iz prošlosti. Za Lavove je ovo sjajan period da putuju, uživaju i odmaraju. Takođe, ovo je povoljan period za procenu flertova, i da odlučite koliko su te veze ozbiljne, objasnila je Gordana Dragišić.

U delu emisiji “Aktuelno” Goca Dragišić bavila se našim košarkašima. Goca kaže: Naši bronzani košarkaši su ponos nacije i zaslužuju da se dugo priča o njima. A posebnu pažnju privlači kapiten Bogdan Bogdanović koji 18. avgusta slavi rođendan. Bogdan je pravi Lav, ima anđela čuvara i rođen je u znaku osmice. Kruna za njega je tu, samo treba da je uzme. Jedino o čemu mora da vodi računa je šta potpisuje do kraja oktobra, to je relativno nepovoljan period za njega...  Inače, on danas slavi 32. rođendan.

 

Meng Yongmin / Xinhua News / Profimedia

Bogdan danas slavi rođendan

U delu emisije “Pitajte Gocu” vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas čeka.

 

 

Komentari (0)