Horoskop

STIŽE PUN MESEC U VODOLIJI 19. AVGUSTA I VREME JE ZA NAPLATU: Biće nestabilno, a sukoba svuda - od ovoga ste bežali!

Evo šta nas očekuje u narednom periodu.

13.08.2024 09:01

STIŽE PUN MESEC U VODOLIJI 19. AVGUSTA I VREME JE ZA NAPLATU: Biće nestabilno, a sukoba svuda - od ovoga ste bežali!
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pun Mesec u Vodoliji 19. avgusta donosi posebnu energiju, obasjavajući nebo i naš unutrašnji svet dok se pripremamo za sezonu pomračenja. Ovaj poslednji pun Mesec pre pomračenja donosi povećan intenzitet i transformativne promene.

Pod uticajem Urana, prirodnog vladara Vodolije, osećamo se nesigurno i uzbuđeno. Uranova aktivnost može nas učiniti iracionalnima i zatečenima, uzrokujući iznenadne promene i otkrivajući ono što je do sada bilo skriveno. Stvari se mogu okrenuti neočekivanim putem, a nove informacije mogu šokirati. Uran nam može pokazati slabosti i nestabilnosti u našim životima, terajući nas da se suočimo s onim što više ne funkcioniše.

Iako ova nestalna energija može biti uznemirujuća, Pun Mesec u Vodoliji pruža priliku za osvežavajuće buđenje i slobodu. Uran nas izaziva da se probudimo u novu istinu, nudeći šansu svakom horoskopskom znaku da vidi ono što ranije nismo primetili.

Vesta, asteroid boginje ognjišta i vatre, takođe je aktivna tokom ovog punog Meseca i može pomoći da ublaži Uranovu nestabilnost. Ona nas podseća da se povežemo sa sopstvenom unutrašnjom vatrom i pronađemo stabilnost u sebi. Vesta nas ohrabruje da se vratimo svojim strastima i samoljublju, pružajući osećaj sigurnosti i topline u našem okruženju.

Kroz ovaj pun Mesec, fokusirajmo se na to kako možemo pronaći mir i ljubav iznutra i preneti ih na našu svakodnevicu. Negujemo našu unutrašnju vatru može nam pomoći da uskladimo spoljašnji svet sa našim unutrašnjim osećajem stabilnosti.

Dok se suočavamo s promenama i iznenađenjima, zapamtimo da je ono što se događa u našem spoljašnjem svetu često odraz onoga što nosimo u sebi. Ovaj Pun Mesec pruža priliku za dublje razumevanje i novi početak – vreme je da se predamo toku i pronađemo unutrašnju ravnotežu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)