Horoskop

VLADAVINA ŠKORPIJE ĆE IZAZVATI ZEMLJOTRES ZA 3 ZNAKA! Promene počinju već 11. NOVEMBRA: Za njih će samo NEBO biti granica!

Šta astrolozi predviđaju u narednih mesec dana.

26.10.2024 09:01

VLADAVINA ŠKORPIJE ĆE IZAZVATI ZEMLJOTRES ZA 3 ZNAKA! Promene počinju već 11. NOVEMBRA: Za njih će samo NEBO biti granica!
Shutterstock

Počevši od 22. oktobra, Sunce prelazi u Škorpiju, donoseći sezonu snažnih emocija, strasti i promena. Pod upravom Plutona, planete završetaka i novih početaka, sezona Škorpije nas podstiče da se suočimo sa dubljim delovima sebe i naših života.

Vreme je da otkrijemo skrivene istine u našim odnosima.

Ovan

Ove sezone Škorpije, kada Sunce ulazi u Škorpiju, vaš fokus se pomera na intimnost i dublje veze u ličnim i profesionalnim odnosima. Mlad mesec 1. novembra je odlično vreme za postavljanje ciljeva u vezi sa partnerstvom i samorastom.

Merkur prelazi u Strelca 2. novembra, izazivajući vašu radoznalost za avanturom i učenjem – idealno za planove putovanja ili nove kurseve. 3. novembra, Mars ulazi u Lava, podstičući vašu kreativnost i želju za radosnim projektima. Venera ulazi u Jarca 11. novembra, spajajući vašu karijeru sa ljubavnim životom.

Pun mesec u Biku će istaći vaše finansije i vrednosti, podstaći vas da ponovo procenite šta je zaista važno. Konačno, Pluton se vraća u Vodoliju 19. novembra, ohrabrujući vas da istražite dublje aspekte vaših odnosa, što dovodi do potencijalnih promena.

Bik

Kako Sunce ulazi u Škorpiju, vaša pažnja se pomera na partnerstva i odnose, podstičući vas da ojačate svoje veze i preispitate svoje obaveze. Mlad mesec u Škorpiji 1. novembra je odlično vreme da postavite ciljeve za rast u vašim romantičnim ili poslovnim partnerstvima. Merkur ulazi u Strelca sledećeg dana, izazivajući vašu radoznalost za dubljim filozofskim i duhovnim idejama, gurajući vas da istražite i razgovarate o svojim verovanjima.

3. novembra, Mars prelazi u Lava, dajući energiju vašem domu i porodičnom životu - savršeno za rešavanje kućnih projekata ili porodičnih stvari koje zahtevaju vaš fokus.

Shutterstock

Sezona Škorpije je počela

Kada Venera uđe u Jarca 11. novembra, to ističe vašu želju za avanturom i rastom, bilo u romansi ili finansijama. Saturn ide direktno u Ribe 15. novembra, označavajući promenu u vašim ciljevima i osećaju pripadnosti.

Blizanci

Kako Sunce ulazi u Škorpiju, vaš fokus se pomera na svakodnevne rutine i zdravstvene navike, podstičući vas da istražujete dublje aspekte svojih vellness praksi i radnog života. Mlad Mesec u znaku Škorpije 1. novembra je odlično vreme da postavite ciljeve za poboljšanje navika ili započinjanje novih projekata na poslu.

Sledećeg dana, Merkur prelazi u Strelca, donoseći optimistične razgovore i inspiraciju u vaše veze. 3. novembra, Mars ulazi u Lava, podstičući vašu želju za vezom i saradnjom, čineći vas sigurnijim i izražajnijim u kreativnim i romantičnim aktivnostima. Očekujte puno obaveštenja i pozivnica!

Rak

Sa ulaskom Sunca u Škorpiju i vašu živahnu petu kuću ljubavi i kreativnosti, vreme je da istražite svoje strasti i želje. 1. novembra, mlad mesec pruža odličnu priliku da postavite namere oko vaših kreativnih projekata i romantičnih veza, kao i da se ponovo povežete sa svojim unutrašnjim detetom. Sledećeg dana Merkur ulazi u Strelca, izazivajući radoznalost o vašim svakodnevnim rutinama i zdravlju.

Shutterstock, Profimedia

Promene očekuju tri znaka

Možda ćete se osećati motivisanim da poboljšate svoje zdravlje ili poboljšate ravnotežu između posla i života.

Lav

Kako Sunce ulazi u Škorpiju, vaš fokus se pomera na vaš lični život, posebno na porodicu i emocionalne temelje. 1. novembra, mlad mesec pruža moćnu šansu da postavite namere vezane za vaš dom i voljene osobe. Sledećeg dana, Merkur prelazi u Strelca, inspirišući vas da se bavite umetničkim projektima i sledite svoje strasti.

3. novembra Mars ulazi u vaš znak, podižući vaše samopouzdanje i entuzijazam za lične ciljeve. Pazite šta se dešava tokom ovog vremena, jer može postati značajno kada Mars krene retrogradno sledećeg meseca. Sa ulaskom Venere u Jarca 11. novembra, svoju pažnju ćete usmeriti na radne rutine, zdravstvene navike i poboljšanje svakodnevne dinamike, kako na ličnom tako i na poslovnom planu.

Devica

Kako Sunce ulazi u Škorpiju, vaš fokus će se pomeriti na komunikaciju, vaše neposredno okruženje i veze sa braćom, sestrama i komšijama. Očekujte zanimljive razgovore tokom ovog vremena. 1. novembra, mlad mesec pruža veliku šansu za postavljanje namera vezanih za komunikaciju, kratka putovanja i prilike za učenje. Nakon toga, Merkur prelazi u Strelca, izazivajući pronicljive diskusije sa voljenima o kući i emocionalnim stvarima.

Shutterstock

Ključni datum je 11. novembar

11. novembra Venera ulazi u Jarca, pojačavajući vaše romantične i kreativne potrage, nudeći nove šanse da produbite svoj ljubavni život i umetnički izraz. Nakon toga, Saturn će ići direktno u Ribe, što će vas podstaći da preispitate svoja partnerstva, lična i profesionalna.

Vaga

Kako Sunce ulazi u Škorpiju, vaš fokus se pomera na teme novca, vrednosti i lične stabilnosti. Ova sezona vas poziva da ponovo razmislite o svom odnosu prema novcu i onome što vam je zaista važno. 1. novembra, mlad mesec podstiče razmišljanje o vašoj finansijskoj sigurnosti i sopstvenoj vrednosti. Nakon toga, Merkur će ući u Strelca, inspirišući vas da delite ideje i učestvujete u diskusijama koje proširuju vašu perspektivu.

Možete se povezati sa braćom i sestrama ili komšijama koji dele slična interesovanja.

2. novembra, Mars prelazi u Lava, podstičući vaša prijateljstva i veze u zajednici. Ovo je odlično vreme za druženje, bilo kroz kreativne projekte ili jednostavno zabavu sa prijateljima. 11. novembra Venera ulazi u Jarca, pomerajući vaš fokus na dom i porodicu. Možda ćete uživati u održavanju skupova sa voljenima ili osvežavanju životnog prostora za više inspiracije.

Škorpija

Od 22. oktobra, vreme je da zablistate u svojoj solarnoj sezoni! Ovaj period se odnosi na samootkrivanje, transformaciju i ponovno povezivanje sa svojim unutrašnjim ja. Mlad mesec u vašem znaku 1. novembra je moćan trenutak za postavljanje namera za svoje ciljeve i lični rast. Sledećeg dana, Merkur će ući u Strelca, rasplamsavajući vašu radoznalost o novcu i vrednostima. Možda ćete istražiti nove načine da unovčite svoje talente ili ponovo procenite šta vam je zaista važno.

Schutterstock

Preporod počinje u sezoni Škorpije

Mars će 3. novembra ući u Lava, dajući energiju vašoj karijeri i reputaciji. Ovaj vatreni tranzit povećava vaše samopouzdanje i kreativnost, inspirišući vas da sledite želje svog srca. Pazite da Venera ulazi u Jarca 11. novembra, stavljajući fokus na komunikaciju i vaše neposredno okruženje. Možda ćete neočekivano pronaći ljubav dok putujete na posao ili preko poznanika. Ova energija takođe može poboljšati vaš poslovni šarm i sofisticiranost.

Strelac

Mlad mesec u znaku Škorpije 1. novembra je savršeno vreme da postavite namere za izlečenje i da se oslobodite emocionalnog tereta koji vas opterećuje. Sledećeg dana, Merkur će ući u Strelca, izazivajući radoznalost i inspirišući vas da se otvorenije izrazite. Možda razmislite o planiranju putovanja ili upisu na kurs kako biste proširili svoje vidike.

Ubrzo nakon toga, Mars će ući u Lava, dajući energiju vašoj devetoj kući ekspanzije i višeg učenja, čineći ovo odličnim vremenom da pratite svoje srce i istražite nepoznato. 11. novembra Venera će se prebaciti u Jarca, fokusirajući vašu pažnju na vrednosti, finansije i samopoštovanje. Možda ćete postati pragmatičniji i strukturiraniji u načinu na koji upravljate svojim finansijama i energijom. Konačno, sa punim mesecom u Biku, aktiviranjem vaše šeste kuće dnevne rutine i zdravlja. Ovo vas može podstaći da preispitate dinamiku svog svakodnevnog života i izvršite neophodna prilagođavanja.

Jarac

Mlad mesec 1. novembra označava moćno vreme za postavljanje namera za izgradnju novih veza i negovanje postojećih. Sledećeg dana, Merkur ulazi u Strelca, privlačeći vas ka odmoru i duhovnom istraživanju, što ga čini odličnim vremenom da se povučete ili zaronite u knjigu koja izaziva razmišljanje. 3. novembra, Mars ulazi u Lava, energizirajući vašu osmu kuću intimnosti i zajedničkih resursa, podižući vaše samopouzdanje i želje.

Shutterstock

Stvari će se drastično promeniti

Samo imajte na umu, jer će Mars retrogradirati sledećeg meseca, što bi moglo da vrati prošle probleme na pregled. Venera ulazi u vaš znak 11. novembra, poboljšavajući vaš šarm i sliku o sebi. Ovo je divno vreme za brigu o sebi i da impresionirate nadređene na poslu. Ubrzo nakon toga, Saturn će ići direktno, unoseći jasnoću i promene u vaše neposredno okruženje.

Vodolija

Ove sezone, dok sunce prelazi u Škorpiju, možda ćete ponovo razmišljati o svojoj karijeri i o tome kako vas drugi vide. Sjajan je trenutak da zaronite duboko u svoje profesionalne ciljeve i razmislite o tome šta zaista želite, čak i ako to znači suočavanje sa nekim teškim istinama. Sa novim mesecom u znaku Škorpije 1. novembra, savršen je trenutak da postavite nove namere za svoju budućnost i posvetite se dugotrajnim planovima.

Zatim, dok se Merkur sledećeg dana prelazi u Strelca, možda ćete osetiti želju da se povežete sa prijateljima i istražite nove društvene krugove. Bilo da se sastajete sa ljudima lično ili na mreži, ovo je odličan trenutak da proširite svoje vidike.

Ribe

Kako sunce prelazi u Škorpiju, vaš avanturistički duh se budi u vašoj devetoj kući, čineći vas željnim da istražujete nove ideje i iskustva. Ovo je sjajan trenutak za razmišljanje o putovanjima, učenju i ličnom razvoju. 1. novembra, mlad mesec u znaku Škorpije poziva vas da odredite namere vezane za vaše duhovno putovanje, obrazovanje ili planove putovanja.

Nebo je granica! Sledećeg dana, Merkur prelazi u Strelca, osvetljavajući vašu karijeru i sektor reputacije. Možda ćete se osećati inspirisanim da podelite svoje ciljeve ili čak da započnete novi poslovni poduhvat na mreži. 3. novembra, Mars ulazi u Lava, dajući energiju vašim svakodnevnim rutinama. Ovo je vaša šansa da unesete više strasti i autentičnosti u svoj svakodnevni život, zato ne zaboravite da odredite prioritete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)