Horoskop

TRANZIT JUPITERA U BLIZANCE DONOSI IZOBILJE I RASKOŠ: Zvezde se smeše osobama rođenim na OVE DATUME, njih čeka nezamisliva sreća!

Planeta ulazi u nov znak Zodijaka i donosi more promena, ali samo za pojedine.

16.05.2024 09:40

TRANZIT JUPITERA U BLIZANCE DONOSI IZOBILJE I RASKOŠ: Zvezde se smeše osobama rođenim na OVE DATUME, njih čeka nezamisliva sreća!
Foto: Tanjug/AP

Jupiter, planeta prosperiteta, bogatstva, radosti, sreće i velikodušnosti, priprema se za značajne promene jer nakon 12 godina ulazi u novi znak horoskopa. Od 26. maja Jupiter će boraviti u znaku Blizanaca sve do 9. juna 2025. godine.

Očekuje se da će ovaj period doneti značajne oscilacije u životima ljudi, posebno onih rođenih tokom prethodnih tranzita Jupitera kroz Blizance. Osobe rođene u periodima od 22. jula 1988. do 30. jula 1989. godine, od kraja juna 2000. do 12. jula 2001. godine i od 12. juna 2012. godine do 25. juna 2013. biće posebno podložni uticaju ovog tranzita.

Pixabay.com

Pojedine osobe su na posebnom sudbonosnom udaru

Ovaj astrološki događaj donosi mešavinu prosperiteta i izazova. Jupiter u Blizancima obećava velike prilike i mogućnost ostvarivanja dugoročnih ciljeva, ali istovremeno donosi intenzivnu napetost i borbu za postizanje novih životnih standarda.

Posebno će značajno biti vreme od avgusta 2024. godine kada će Jupiter biti u kvadratu sa Saturnom, što će doneti ozbiljne prepreke u realizaciji planova i zahtevati dodatnu energiju i snagu pojedinaca.

Foto: Shutterstock

Kreće preporod na mnogim poljima

Osim toga, osobe rođene u određenim godinama, tačnije sve one koje će tokom ove, 2024. godine napuniti 12, 24, 36, 48, 60, 72 ili 84 godine, takođe mogu očekivati značajne životne događaje u narednoj godini. To uključuje stupanje u brak, rođenje deteta ili unuka, početak novih koraka u obrazovanju ili karijeri, kupovinu nekretnina, promenu posla, preseljenje i postizanje značajnog materijalnog napretka koji će uticati na njihov društveni status.

Svako ko ulazi u ovaj specifičan period ima priliku da postavi nove ciljeve i temelje za budući uspeh. Ovo je vreme za promene i rast, pa je važno iskoristiti ovaj Jupiterov tranzit kroz Blizance kao priliku za lični i profesionalni razvoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)