Horoskop

DETALJAN VIKEND HOROSKOP: Proleće je donelo promene, uživajte u onome što sledi (FOTO)

Progledajte šta su vam zvezde pripemile za 23. i 24. mart.

23.03.2024 09:02

DETALJAN VIKEND HOROSKOP: Proleće je donelo promene, uživajte u onome što sledi (FOTO)
shutterstock.com

Proleće je već donelo buđenje prirode i lepog raspoloženja. Iskoristite ovaj talas pozitivne energije i tokom vikenda i prepustite se uživanjima. Ne dozvolite da vam neko skloni osmeh s lica.

Nekim znacima horoskopa osmehnuće se sreća te će dobiti dugoočekivane vesti, a drugi će uspeti da "napune baterije" uz voljenu osobu. Evo šta su zvezde priredile svakom znaku horoskopa tokom ovog vikenda.

Shutterstock

vikend horoskop za Ovna

OVAN (21. mart - 19. april)

Ovaj vikend ćete biti ispunjeni energijom i entuzijazmom. Vaša avanturistička priroda će biti naglašena, pa razmislite o planiranju neke aktivnosti na otvorenom. Možda je vreme za planinarenje, biciklizam ili kampovanje sa prijateljima. Takođe, očekujte uzbudljive susrete sa ljudima koji mogu doneti pozitivne promene u vaš život.

Shutterstock

vikend horoskop za Bika

BIK (20. april - 20. maj)

Fokusirajte se na relaksaciju i uživanje u malim zadovoljstvima života. Posvetite vreme sebi i uživajte u omiljenim hobijima. Možda je vreme da se posvetite kućnim aktivnostima poput kuvanja nekog posebnog jela ili uređenja svog prostora. Takođe, obratite pažnju na svoje emotivne potrebe i provedite vreme sa voljenim osobama.

Shutterstock

vikend horoskop za Blizance

BLIZANCI (21. maj - 20. jun)

Ovaj vikend vas očekuju zanimljivi razgovori. Vaša komunikativna priroda će doći do izražaja, pa iskoristite priliku da proširite svoje društvene krugove. Možda je vreme da organizujete neku tematsku večeru kod kuće ili da posetite neki kulturni događaj. Očekuju vas vesti o poslu kojem se nadate već neko vreme.

Shutterstock

vikend horoskop za Raka

RAK (21. jun - 22. jul)

Vaš emotivni i brižni karakter će biti naglašen, pa iskoristite vreme da se posvetite svojim najbližima. Možda je vreme da organizujete porodični ručak ili večeru, ili da se posvetite uređenju svog doma. Očekuje vas susret sa osobom iz prošlosti. Moguće je obnavljanje starih ljubavi.

Shutterstock

vikend horoskop za Raka

LAV (23. jul - 22. avgust)

Ovaj vikend se fokusirajte na sebe i svoje lične ciljeve. Vaša harizma će biti u punom sjaju, pa iskoristite vreme da radite na svojoj ličnoj afirmaciji. Možda je vreme da se posvetite nekom hobiju ili aktivnosti koja će vas ispuniti pozitivnom energijom. Očekujte podršku bliskih prijatelja i mogućnost za ostvarenje ličnih ambicija.

Shutterstock

vikend horoskop za Devicu

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Vaša analitička priroda će doći do izražaja, pa iskoristite vreme da sredite svoje obaveze i prioritete. Možda je vreme da se posvetite organizaciji svog radnog prostora ili da napravite planove za buduće projekte. Očekujte mentalnu jasnoću i mogućnost za efikasno rešavanje problema.

Shutterstock

vikend horoskop za Vage

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)

Ovaj vikend se posvetite balansu i harmoniji u svom životu. Vaša estetska priroda će biti naglašena, pa iskoristite vreme da uživate u lepoti oko sebe. Možda je vreme da se posvetite umetnosti, dizajnu ili nekoj drugoj kreativnoj aktivnosti. Očekujte mogućnost za sklapanje novih prijateljstava i susrete sa inspirativnim ljudima.

Shutterstock

vikend horoskop za Škorpije

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)

Vaš intenzivan karakter će biti naglašen, pa iskoristite vreme da se posvetite ličnim unutrašnjim procesima. Možda je vreme da se bavite meditacijom, jogom ili nekom drugom tehnikom relaksacije. Očekujte duboka promišljanja o svojim emocionalnim potrebama i mogućnostima za lični rast.

Shutterstock

vikend horoskop za Strelca

STRELAC (22. novembar - 21. decembar)

Ovaj vikend se fokusirajte na avanturu i istraživanje. Vaša avanturistička priroda će biti naglašena, pa iskoristite vreme da istražite nova mesta i aktivnosti. Možda je vreme za avanturistički izlet, posetu muzeju ili učenje nečeg novog. Očekujte inspirativne susrete i mogućnost za proširenje svojih vidika.

Shutterstock

vikend horoskop za Jarčeve

JARAC (22. decembar - 19. januar)

Možda je vreme da napravite planove za budućnost ili da se posvetite nekom ozbiljnom hobiju. Očekujte podršku od autoriteta i mogućnost za ostvarenje uspeha. Priliv novca očekuje vas naredne nedelje, te je vreme da povučete konkretne poteze koji bi mogli da vam odrede budućnost.

Shutterstock

vikend horoskop za Vodolije

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)

Vaša originalna priroda će biti naglašena, pa iskoristite vreme da se družite sa prijateljima i istražite nove ideje. Možda je vreme da organizujete neki nekonvencionalni događaj ili da se posvetite humanitarnom radu. Očekujte inspirativne razgovore i mogućnost za nova prijateljstva.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Ovaj vikend se posvetite duhovnosti i emotivnom ispunjenju. Sada je pravo vreme da se osamite i posvetite sebi i svojim željama. Napravite prioritete, vreme koje trošite na druge vas umara i emotivno isrpljuje. Stavite sebe na prvo mesto, makar tokom vikenda.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)