Horoskop

MARS KVADRAT URAN DONOSI NESTABILNOST I SVAĐE: Pred nama je period nervoze i grešaka koje mogu skupo da nas koštaju! (FOTO)

Srećna republika vam donosi kako će ovaj aspekt uticati na sve znakove Zodijaka.

07.03.2024 09:01

MARS KVADRAT URAN DONOSI NESTABILNOST I SVAĐE: Pred nama je period nervoze i grešaka koje mogu skupo da nas koštaju! (FOTO)
shutterstock.com

Za Srbiju 9. mart ima posebnu simboliku zbog burnih događaja i demonstracija koji su se dogodili na ovaj dan 1991. godine. Ovaj datum ima u sebi neke zlokobne primese, pa ništa bolje neće biti i ovog 9. marta.
Kako upozoravaju astrolozi, tog dana na nebu ćemo imati napeti kvadrat Marsa i Urana koji donosi nervozu, stres, svađu i pucanje po šavovima.

Ovo se posebno odnosi na muškarce koji su simbolički pod uticajem Marsa, pa pokušajte da ovog dana izbegnete svađe sa najbližima i prijateljima. Ne savetuju se ni odlazak na operaciju, jer je moguć kvar medicinske opreme. Srećna republika vam donosi kako će kvadrat Marsa i Urana uticati na svaki znak Zodijaka.

shutterstock.com

Temperamentni Ovnovi će i te kako osetiti posledice ovog aspekta

Ovan

Ovnovi su vatreni znak koji je pod direktnim uticajem Marsa, pa će na sopstvenoj koži osetiti negativan utticak kvadrata sa Uranom. Biće nervozni, skloni svađama i naglim, nepromišljenim odlukama. Frustracije koje imate već duže vreme mogu dovesti do toga da eksplodirate kao ekspres lonac. Pokušajte da, koliko god možete, ovog dana kontrolišete svoj eksplozivni temperament. 

Bik

Bikovi bi trebalo da povedu računa o finansijama, a budite spremni i na neočekivane i ne baš lepe situacije na poslu. Čuvajte novčanik i ne trošite osim ako baš morate, jer ćete biti meta prevare. Važno je da Bikovi ostanu fleksibilni i otvoreni za nove prilike koje se mogu pojaviti, ali i da se prilagode promenama u okruženju. Budite strpljivi, proći će i ova oluja. 

Blizanci

Blizanci mogu osećati naglu potrebu za slobodom i promenom po svaku cenu. Bićete više nego inače impulsivni i svađalački nastrojeni. Svi drugi će biti krivi osim vas, a sopstvene greške nećete ni videti, a kamoli priznati. Pokušajte da pronađete balans između svojih želja za promenom i potrebe za stabilnošću. 

Rak

Rakovi će upasti u vrtlog mračnih misli i osećanja, što će za posledicu doneti napetost sa porodicom i prijateljima. Niste svađalica po prirodi, ali 9. marta i vi ćete imati kratak fitilj, pa će mnogi iz vašeg okruženja biti zaprepašćeni kad budete vikali na sav glas, jer vas nikad nisu videli takve. Pokušajte da obuzdate emocije i reakcije, posebno pre donošenja bilo kakvih u ovom trenutku brzopletih odluka. 

shutterstock.com

Lavovi treba da obuzdaju svoju narav i da se ne suprostavljaju šefovima

Lav

Lavovi su naučili da dominiraju u svakom aspektu svog života, što može doveti do otvorenog sukoba sa šefovima. Želite da vaša bude poslednja, a niste ni svesni u šta ulazite, jer će i druga strana biti na ivici živaca. Pokušajte da kanališete evoju energiju, budite pametni i barem 9. marta popustite malo ako želite da izbegnete negativne posledice sopstvenih grešaka.

Device

Pripadnici ovog znaka mogu osetiti povećanu napetost i nervozu, posebno u oblasti posla i svakodnevnih rutina. Nervozni ste zbog mlađih članova porodice i imate osećaj kako vam izmiču konci iz ruku, što će vas dodatno frustrirati. Zastanite, udahnite duboko i pustite negativnu energiju da izađe kako biste mogli nastavite. Najbolje bi bilo ako možete da dan provedete u prirodi koja vas umiruje. 

Vage

Za Vage Mars u kvadratu sa Uranom može doneti izazove u partnerskim odnosima i komunikaciji. Po prirodi ste neodlučni i skloni stalnom procenjivanju, pa će vas ponašanje partnera dovesti do ludila. Umesto da se svađate povucite se u miran kutak, meditirajte i uradite sve što je potrebno kako biste povratili unutrašnji balans. 

Škorpije

Škorpije su poznate po svom kratkom fitilju što će usled kvadrata Marsa i Urana dodatno biti naglašeno. Imaćete potrebu za naglim promenama, da sve sečete "preko kolena" i da bez mnogo razmišljanja prekidate višegodišnje spone - od partnerskih do prijateljskih odnosa. Zastanite, nemojte da vas trenutni bes zaslepi da ne znate šta radite, a donošenje bilo kakve odluke ostavite za sutra. 

shutterstock.com

Strelčevi su optimisti i sve promene dočekuju sa osmehom

Strelac

Strelčevi vole promene, pa će im ovaj aspekt doneti iznenadne promene u karijeri i profesionalnom životu. Međutim, čak i ako se bude činilo da to nije dobro za vas, vi ćete optimistično gledati u budućnost, verujući da je to sudbina i da je tako moralo biti. Najbolje od svega je što će se vrlo brzo ispostaviti da ste bili u pravu. 

Jarac

Ovaj vrlo neprijatan aspek kvadrata Marsa i Urana doneće Jarčevima unutrašnja previranja, nervozu i kidanje živaca. Trudićete se da se to ne vidi na vama, mada će oni koji vas poznaju vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu. Na svaki pokušaj da vam pomognu možete reagovati čak i agresivno. 

Vodolija

Vodolije su nekako navkile na Uran i njegove nagle promene, pa će i ovaj aspekt kvadrata sa Marsom doživeti manje dramatično u odnosu na ostale znakove. Gledaćete se ljude oko sebe i pitati se ko im "drma kavez" kad se tako ponašaju. Nervozu i stres lečite dugim šetnjama. 

shutterstock.com

Ribe neće moći da prepoznaju same sebe i sopstveno ponašanje

 

Ribe

Mirne i sanjalačke Ribe pod uticajem ovog aspekta mogu potpuno da promene ćud, što će najviše zaprepastiti njih same. Bura emocija će vam pomutiti um, videćete neprijatelje tamo i gde ih nema. Imaćete želju da sve oterate dođavola i počnete sve ispočetka. Spustite gard, idite na obalu neke reke ili jezera, jer će vam voda pomoći da se vratite u normalu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)