Horoskop

ZA DAN ZALJUBLJENIH 3 HOROSKOPSKA ZNAKA UPOZNAĆE SRODNU DUŠU: Vagama će slučajni susret biti od sudbinskog značaja

Zahvaljujući planetarnim promenama približava se trenutak u kom ćete biti pozvani da donesete važnu odluku.

05.02.2024 09:00

ZA DAN ZALJUBLJENIH 3 HOROSKOPSKA ZNAKA UPOZNAĆE SRODNU DUŠU: Vagama će slučajni susret biti od sudbinskog značaja
shutterstock.com

Parovi s nestrpljenjem iščekuju 14. februar, Dan zaljubljenih koji će proslaviti u romantičnoj atmosferi, uz sveće, cveće i poklone. Horoskop najavljuje da oni koji nisu sreli osobu za koju će reći da je njihova srodna duša mogu da se nadaju velikom preokretu, i to baš na Dan zaljubljenih.

Astrolozi su izdvojili tri znaka Zodijaka koji imaju velike šanse da baš 14. februara 2024. upoznaju osobu u koju će se zaljubiti.

Bik

shutterstock.com

Bikovima će jedna poruka ili poziv promeniti život

 

Energija asteroida Palas u znaku Strelca inspirisaće vas da se okrenete oko sebe i obratite pažnju na osobe koje se već neko vreme vrzmaju oko vas. Bikovima koji su nedavno raskinuli dugu i mučnu vezu biće mrsko da se u ovom trenutku pozabave ljubavnim segmentom, ali će ih jedna poruka ili poziv naterati da promene mišljenje. Bik bi trebalo da dozvoli sebi da bude zanesen i zaveden, jer ljubavna priča koja započne 14. februara ima velike šanse da postane najlepša ljubavna priča koja mu se ikada dogodila.

Vaga

shutterstock.com

Vage očekuje sudbinski susret

 

Neko koga ste odavno upoznali već dugo razmišlja o vama, ali se ne usuđuje da obnovi kontakt. Planetarna energija 14. februara biće toliko jaka da ćete se sa tom osobom sasvim slučajno sresti, a onda i shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Ovo se posebno odnosi na Vage koje imaju više od 35 godina. Dopustite sebi da iznova osetite onaj mladalački ljubavni zanos. Vaga bi trebalo da zna da će osoba koja joj se vraća u život donosi novu energiju, elan i entuzijazam.

Jarac

shutterstock.com

Jarac će zbog ljubavi sve staviti u drugi plan

 

Iako se trudite da budete hladni i distancirani, vas će 14. februara pogoditi Amorova strela. Zaljubićete se do te mere da ćete čak i posao staviti u drugi plan. Osoba koja će vam „zarobiti srce“ pokazaće vam lepšu stranu života, onu koju do sada niste imali prilike da vidite, jer ste bili okupirani obavezama i karijerom. Iako će Jarac u jednom trenutku pomisliti da bi trebalo da „povuče ručnu“ i stavi srodnu dušu na više testova vernosti, vetrovi promena će biti neumoljivi. Pokrenuće vas i podsetiti da je kod vas na ljubavnom planu sve baš onako kako bi trebalo da bude. Ne opirite se tome.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)