Horoskop

VENERA ULAZI U ZNAK STRELCA I DONOSI BRDO PARA, LJUBAVI I USPEHA: Ovih šest horoskopskih znakova će biti miljenici sreće

Stiže odličan period za osobe rođene u vatrenim znacima, ali i za Jarčeve, Vage i Vodolije

29.12.2023 09:00

VENERA ULAZI U ZNAK STRELCA I DONOSI BRDO PARA, LJUBAVI I USPEHA: Ovih šest horoskopskih znakova će biti miljenici sreće
Shutterstock

Od 30. decembra 2023. do 22. januara 2024. Venera, planeta ljubavi i lepote, boraviće u znaku Strelca.

Zahvaljujući ovom tranzitu, horoskop će biti povoljniji za mnoge znake Zodijaka. Kako najavljuju astrolozi, šest horoskopskih znakova će imati razloga za radost, dok na ostalih šest znakova ovaj tranzit neće previše uticati, odnosno neće im doneti velike i željene promene.

Ovan

Posle tranzita Venere kroz znak Škorpije, gde je ova planeta bila u znaku svog izgona, ulazak u vatreni znak Strelca svim osobama rođenim u znaku Ovna donosi sjajne vesti i radosne događaje. Mnogi Ovnovi će osetiti veliki priliv energije, pa će s lakoćom završavati poslovne obaveze, uvećati prihode, napredovati na poslu i imati sreće u ljubavi.

Iskoristite ovaj period da ostvarite sve ono što su vam planete onemogućavale u poslednje vreme. Zvezde su vam konačno naklonjene i donose uspeh.

Lav

shutterstock.com

Lavovi će pleniti šarmom, lepotom i harizmom

 

Ulazak Venere u znak Strelca donosi vam veliku sreću na ljubavnom planu. Iako ste navikli da budete u centru pažnje, sada niko neće moći da vam „izađe na crrtu“ – plenićete šarmom, lepotom i harizmom gde god da se pojavite. Ukoliko ste u vezi ili braku, očekujte veliku strast, a ako ste usamljeni ubrzo ćete promeniti emotivni status. Ljubav vas čeka na velikim skupovima ili preko prijatelja koji vas mogu upoznati sa osobom u koju ćete se zaljubiti i ubrzo otpočeti vezu.

Vaga

Kad Venera prolazi kroz znak Strelca, vi postajete zavodljviji i šarmantniji nego inače. U narednih skoro mesec dana imate savršenu priliku da ostvarite sve što ste zamislili na planu prijateljstva i ljubavi. Sve što budete tražili biće vam ispunjeno, a mnoge Vage će obnoviti staro prijateljstvo sa osobom sa kojom su sticajem okolnosti izgubile kontakt.

Strelac

Iako je Sunce izašlo iz vašeg znaka, ulazak Venere obećava pregršt divnih dešavanja kako na polju emocija, tako i na polju prijateljstva, dobitaka i napredovanja na poslu. Sve će vas hteti do 22. januara, a vi, iako ste po prirodi optimista, nećete moći da verujete kakvim darovima će vas Univerzum nagraditi. Mnogi bi rekli da ćete sve što dotaknete pretvarati u zlato i ne bi pogrešili. Sad je trenutak da sve ono što niste uspeli da ostvarite u prethodnih mesec dana sprovedete u delo.

Jarac

Shutterstock

Jarčeve čeka veliki uspeh na planu posla i finansija

 

Tranzit Venere kroz znak Strelca donosi vam obilje dobrih prilika na poslu. Ukoliko ste poželeli da promenite firmu ili da u postojećoj tražite povišicu ili bolju poziciju, obavezno pregovarajte do 22. januara. Takođe, ovo je dobar period i za traženje dodatnog posla ili traženje partnera koji će podržati projekat koji ste odavno osmislili, ali niste imali dovoljno novca da ga započnete. Putovanje Venere kroz Strelca neće vas razočarati ni na ljubavnom planu. Mnogi Jarčevi će uživati u pažnji koju će im pružati voljena osoba, a oni koji su slobodni lako će se zaljubiti, i to najverovatnije na prvi pogled.

Vodolija

Iako za vas vreme blagostanja tek dolazi, Venera koja tranzitira kroz znak Strelca je savršena uvertira za to. U poslednje vreme niste imali previše sreće, ali se sada okolnosti lagano počinju da se menjaju u vašu korist. To ćete osetiti po odnosu ljudi prema vama, kako u poslovnom, tako i u porodičnom i prijateljskom okruženju. Ipak, savet astrologa je da budete strpljivi i da do 22. januara „stavite na papir“ sve ono što želite da vam se dogodi kad Sunce bude ušlo u vaš znak. Tad vam niko neće biti ravan po energiji, harizmi i uspesima na svim poljima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)