Horoskop

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Ribama se smeši romansa, Jarčevima problemi na poslu, dok će Bikovima uslediti bura emocija

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile narednih dana.

10.11.2023 09:02

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Ribama se smeši romansa, Jarčevima problemi na poslu, dok će Bikovima uslediti bura emocija
shutterstock.com

Tokom predstojećeg vikenda sv pripadnici Zodijaka osetiće promene. Nekima će ljubav biti na testu, drugi će morati da porazmisle o poslovnoj poziciji. Pojedincima će prijate predah od burne nedelje ali i vreme da se posvete svemu onome što je prethodnih dana bilo u drugom planu.

Srećna Republika donosi vam detaljan vikend horoskop za sve znake.

Ovan

Ukoliko se bavita privatnim poslom, vikend je idealno vreme za svođenje računa i detaljnog razrađivanja ideja koje vam se već neko vreme motaju po glavi. Koliko budete bili spremni da se angažujete, u toj meri ćete moći mnogo toga da postignete za dovoljno kratko vreme. Ne odustajte od započetih poslova, pa se neće desiti određeni propusti. Tokom predstojećeg vikenda moguće je da ćete upoznati neku osobu koja će vas privući na prvi pogled i zbog koje ćete biti spremni da dobro preispitate vaš trenutni emotivni status.

Bik

Ne podležite sugestijama drugih osoba, jer vi zaslužujete mnogo bolje rešenje problema. Volite da primenjujete svoje ideje i u tome ćete uspešno rešiti mnogo toga što do sada niste. Naučili ste mnogo toga da postignete za kratko vreme, pa ćete se u skladu sa tim i ponašati, kao pravi lider svog života. U toku narednog perioda možete da očekujete dosta zamršenu situaciju na polju emocija. Partner je rezervisan i ne pokušava da vam pruži nešto više emocija. Neke priče mnoogi od vas mogu da zvanično ne ponavljaju i da se odluče na radikalan zaokret. Uviđa se velika doza slobode i vi ste spremni da okrenete novi list

shutterstock.com

 

Blizanci

Jasan cilj je zagarantovan, ali i veliki rizik. Morate da budete otvoreniji i da ne pristupate optimizaciji ukoliko niste uzeli mnogo toga u svoju korist. Imate stav  da su poneki detalji suvišni, ukoliko se budete vodili uštedom vremena na konkretnom aktivnostima. Vaša požrtvovanost je nešto što ste odavno otvoreno prihvatili bez većeg angažovanja. Možda će vam se činiti da mnoge stvari ne radite na pravi način i da se ne pokazuje kao dobar rezultat vaša otvorenost.

Rak

Na neke aktivnosti nećete moći da računate, vi ćete ih rešiti sa određenim zaostatkom, a to je pojačan umor. Morate da se suočite sa činjenicom da su se neke stvari dodatno iskomplikovale i da se nešto posebno mora dogoditi na vašem polju posla. Što se emocija tiče dovoljno ste pisutni u igri zavođenja da vam neće teško pasti poneki iskorak više. Morate da radite na sebi i pokušate da se otvorite i uvidite šta je to dovoljno privlačno na osobi sa kojom biste ostali u kontaktu ili jačoj ljubavnoj vezi.

Lav

Želite da se provedete i da se otvoreno postavite prema partneru, koji vam se divi zbog osobina koje posedujete. Osećate se kao neko ko je pobedio bitku. Trijumfalni podvig je u najavi ovog vikenda i vi na te detalje ne možete da računate doveka. Imate odličan stav i ne odustajete od osobe na koju često mislite. Niste navikli da gubite pa ne dopuštajte sebi da vam se u toj meri malo lošije stavri dešavaju usled nestrpljivosti koja se oseća na velika vrata. 

Shutterstock

 

Devica

Ukoliko ste slobodni, ne očajavajte ukoliko ne vidite nikoga u blizini. Morate da se postavite dovoljno fleksibilno u onome što želite, jer na neke detalje niste obratili pažnju kada su u pitanju pojačane emocije jednog Raka i jedne Škorpije, jer ste hteli u tom periodu da ostanete sami. Osećaćete da je ovo mesec vaše psihološke promene. Morate na sebi da primenite određene tehnike kojima ćete se dovesti u balans.

Vaga

Nemate nameru da se povlačite usled sitnica koje vam kvare poslovni ambijent. Morate da vodite računa kada su u pitanju pregovori sa osobama rođenim u znaku Jarca i Device, jer mogu da vas navedu na potpuno različit put od vašeg trenutnog I da se ne pokažete u najboljem svetlu, kako ste planirali. Ukoliko vam se prepreke na putu uspeha čine mnogo većim ne otežavajte sebi situaciju time što ne možete u tom trenutku mnogo toga da rešite. 

Škorpija

Ne ulazite u raspravu sa jednom Škoroijom, ali isto tako ni u detaljisanje kada je jedan Lav u pitanju. Povremeno ćete osećati tenziju kada su u pitanju povremeni izlivi netrpeljivosti usled nemogućnosti rešavanja problematične situacije

Strelac

Niste slučajno skloni radikalnim promenama, ali ćete naravno pružiti i drugu šansu osobi koja je pored vas. Morate da ostanete dosledni svojim emocijama i ne pokušavate partneru da namećete volju. Imate šansu da izgladite odnose do neke mere i pokušate mnogo toga da postignete za kratko vreme.

shutterstock.com

Jarac

Period koji nije preterano dobar za čekanje da se nešto značajno desi jeste povezan sa ovim sazvežđem. Problemi mogu biti ukoliko se poslovni planovi poklapaju sa inostranstvom. Nešto što je dobro u ovom trenutku za Jarčeve jeste posao koji traži stalno kretanje ili putovanje u neko bliže mesto. Više šetnje, kretanja preporodiće vas tokom ovog vikenda. Svoje slobodno vreme možete da iskoristite tako što ste posvćeni sebi a ne drugima.

Vodolija

Ponekad ćete morati da razmislite, pre nego se upustite u vezu. Veza sa Vagom daje vam mogućnost da razvijete kreativnost u sebi, dok će Škorpija da deluje kao opijum, ali ni vi niste naivni. Vi sve sagledate, pustite da se desi i onda krećete u osvajanje. Oni koji su u braku mogu da upadnu nesmotreno u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati.

Ribe

Trenutno radite posao ili planirate da radite posao koji zahteva ekscentričnost, maštu, posebno ponašanje, garderobu, neki novi imidž. Verovatno ste vezani za umetnost ili želite da se pokažete svetu u novom svetlu. Intuicija vam uvek dobro radi, ali vaše iluzije ponekad pokvare ceo smisao. Tokom vikenda imate udvaranja, mnogi iz vatrenog sazvežđa vas žele, uzvratićete ljubav Lavu, Strelcu, ali i Ovnu, iako nećete u početku biti zainteresovani za zajednicu sa njim. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)