Horoskop

SPREMITE SE ZA UDAR PUNOG MESECA U OVNU: Ključni datum je 29. septembar, od tada se sve menja! (FOTO)

Kraj meseca je period kada bi svako morao da se preispita.

28.09.2023 09:00

SPREMITE SE ZA UDAR PUNOG MESECA U OVNU: Ključni datum je 29. septembar, od tada se sve menja! (FOTO)
shutterstock.com

Pun Mesec u Ovnu je 29. septembra. Ova promena na nebu uticaće na svaki znak Zodijaka. Doneće promene kako na emotivnom, tako i na psihološkom planu. 

Iskoristite uticaj zvezda kako biste uneli preko potrebne promene u svoj život i načinili korake koji će vam doneti blagostanje.

Srećna Republika donosi kako će pun Mesec u Ovnu uticati na svaki znak.

Shutterstock

Pun Mesec u Ovnu

Ovan

Ovo je vaše vreme da zasijate. Pun Mesec u vašem znaku podstiče vas da budete hrabri i da idete za onim što zaista želite. Mogli biste osetiti pojačanu strast i želju za ostvarivanjem ciljeva. Iskoristite ovaj period za iskorak u nepoznato i ostvarivanje planova koje ste stavljali u drugi plan.

Bik

Ovo razdoblje može doneti neka pitanja vezana za odnos s partnerom ili bliskom osobom. Važno je pronaći ravnotežu između vaših potreba i potreba drugih. Ne morate uvek sebe stavljati u prvi plan, osluškujte želje i potrebe voljenih osoba. Komunikacija je ključna.

Blizanci

Pun Mesec će podstaći vašu želju za učenjem i komunikacijom. Idealno je vreme za kraće putovanje ili upuštanje u nove projekte. Zacrtajte ciljeve i upustite se u ostvarivanje, uspeh vas čeka iza ćoška. Bitno je samo napraviti prvi korak.

Shutterstock

Pun Mesec u Ovnu biće 29.septembra

Rak 

Vaše emocije bi mogle biti intenzivnije tokom ovog punog Meseca. Stavite ambicije u drugi plan i fokusirajte se na traženje unutrašnjeg mira, a strpljenje i čekanje će uroditi plodom. Sve u svoje vreme, a vaše će tek doći.

Lav

Ovo je savršeno vreme za izražavanje svojih osećaja i komunikaciju s drugima. Nemojte dopustiti vašim nesigurnostima da prevladaju jer bi mogle imati negativan uticaj na vaše veze. Budite otvoreni za nove stvari, prepustite se intuiciji u pustite neka stvari teku svojim tokom.

Devica

Mogli biste reagovati negativnije nego inače kada se dogodi nešto loše. Pokušajte da pronađete ravnotežu jer će vam smiren um pomoći da dođete do novih spoznaja. Obuzdajte svoj temperament i dva puta razmislite pre nego što načinite neki nepromišljeni potez.

Vaga 

Ovaj pun Mesec mogao bi da donese neku napetost u vašim međuljudskim odnosima. Budite otvoreni za kompromise. Ne mora uvek biti sve onako kako vi želite, nekada je bitno da slušate i tuđe mišljenje.

Škorpija

Ostavite iza sebe navike koje vas sputavaju. Fokusirajte se na vaše fizičko i mentalno zdravlje. Ovo je period da se posvetite sebi i svom rastu. Nekada je dobro biti sebičan.

Strelac 

Vaš društveni život će doživeti preporod. Uživajte u vremenu provedenom s prijateljima, a ako imate vremena pridružite se nekim novim grupama ili organizacijama. Posvetite se novitetima, donesite novu avanturu u svoj život.

shutterstock.com

Budite otvoreni za promene

Jarac 

Posvetite se svojem mentalnom zdravlju kako biste se rešili negativne energije. Razmislite o tome kako se predstavljate svetu i kakav utisak želite da ostavite. Okrenite se stvarima koje vas čine srećnim, uživajte sa voljenim osobama. 

Vodolija

Idealno je vreme za učenje, putovanje i širenje vidika. No budite oprezni s rečima kako ne biste slučajno povredili bližnje. Budite obazrivi u komunikaciji, nekada razmislite pre nego što nešto izgovorite.

Ribe

Pun mesec u Ovnu će za vas biti izrazito emocionalno razdoblje. Možda ćete razmišljati o stvarima na duže staze, bilo da je reč o vašim odnosima, finansijama ili duhovnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)