Horoskop

VENERA SE VRATILA NA PRAVI PUT, STIŽU VELIKE PROMENE U LJUBAVI: Emocije ključaju, nestabilne veze pucaju, a ovih 5 znakova čeka preobražaj! (FOTO)

Ovu promenu osetiće svi pripadnici Zodijaka , ali kod pojedinih ona će biti najizraženija.

06.09.2023 09:00

VENERA SE VRATILA NA PRAVI PUT, STIŽU VELIKE PROMENE U LJUBAVI: Emocije ključaju, nestabilne veze pucaju, a ovih 5 znakova čeka preobražaj! (FOTO)
Shutterstock

Nakon izlaska Venera iz retrogradnog hoda kojoj će se 15. septembra konačno pridružiti i Merkur su  najbitniji astrološki događaji ovog meseca. Emocije ključaju svakim danom sve više, a kulminacija dovodi do toga da pojedini znaci prekidaju veze i otpočinju nove, dok kod drugih sledi veliki preobražaj u već postojećoj vezi.

Nakon dužeg perioda mirovanja dolazi do turbulencija u vezi koje za neke znake na kraju mogu biti izuzetno dobre. Možda su dugo bili učaureni u odnosu koji za njih nema perspektivu, pa je krajnje vreme da potraže nešto drugo, a sudbina najzad kuca na vrata. Ako ste posle svega shvatili da zaslužujete bolje, zašto biste gubili dragoceno vreme.

Izlazak Venere i Merkura iz retrogradnog položaja će tokom septembra osetiti svi znaci, a Srećna Republika otkriva vam i kojih pet znakova će to osetiti najintenzivnije.

Foto: Shuterstock

Kreće ljubavni rolerkoster

Lav

Lavovi su iskusili veliki period zatišja pred buru. Možda vam je izgledalo kao da se baš ništa ne dešava na ljubavnom polju i da stagnirate ili čak nazadujete, ali bez brige. Lavovima sledi perid naleta pozitivne energije koja će biti usmerena najviše ka ljubavnim odnosima. Sledi vam otpočinjanje nove veze ili promena smera već postojećeg odnosa.

Ovan

Ovnovi su do pre nekoliko dana bili zaglavljeni u kolotečini života i činilo im se da su im sve lađe potonule, ipak to se početkom septembra drastično menja. Mnogi koji su slobodni osetiće leptiriće u stomaku, kao nikada ranije. Svi oni koji su u braku osetiće važnost bračne zajednice i shvatiti da nema nikakve koristi od drame i da “lepa reč gvozdena vrata otvara”.

Vodolija

Vodolije su se dugo preispitivale da li ih veza u kojoj su trenutno u potpunosti ispunjava. Septembar najzad donosi olakšanje kada pripadnici ovog znaka shvataju da su sa onim partnerom koji je zadovoljio sva njihova očekivanja. Slobodne Vodolije mogu da očekuju veliki broj poziva na druženje tokom ovog meseca. Pripadnice lepšeg pola mogu da se nadaju i poklonima tokom izlazaka.

shutterstock.com

Pet znakova osetiće najviše navalu emocije

Vaga

Vage su duboko razmišljale o tome šta žele od veze i kakvu vezu žele sa partnerom. Umorili su se od stalne drame i komplikacija. Shvatili su da im je izuzetno važno da pored sebe imaju nekoga ko će im biti i dobar ljubavnik i dobar prijatelj, neko sa kim se osećaju opušteno, slobodno i zabavno. Moguće je da samci započnu romansu sa nekim koga dugo poznaju, ali do sada su bili samo prijatelji.

Jarac

Jarčevi su takođe bili na ljubavnoj pauzi tokom retrogradne Venere. Ispitivali su sebe i partnera, kao i svoj se*sualni život, kojim nisu bili sasvim zadovoljni. Septembar će sve ovo pokrenuti i poboljšati, tako da Jarčeve očekuje jača želja za intimnošću, ali i više strasti. Oni koji su u braku razmišljaće o deci, čak do oktobra su moguće veće šanse za začećem, a o tome piše i portal Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)