Horoskop

RETROGRADAN HOD NEKOLIKO PLANETA NAPRAVIĆE POMETNJU U VAŠEM ŽIVOTU: Obratite pažnju, OVAJ DATUM je ključan!

Jarac će pod energijom Lava završiti na nudističkoj plaži, Škorpije moraju da izađu iz zone komfora, a Ribe....

05.08.2023 09:00

RETROGRADAN HOD NEKOLIKO PLANETA NAPRAVIĆE POMETNJU U VAŠEM ŽIVOTU: Obratite pažnju, OVAJ DATUM je ključan!
Pixabay.com

Ovaj mesec karakteriše retrogradno kretanje mnogih planeta kao što su Venera, Mars, Saturn i Pluton,ovo će biti period emotivnog haosa za mnoge od nas. S obzirom na to da se nalazimo u sezoni Lava 16.avgust može biti preloman za jedan horoskopski znak. Ovog meseca samo blagosloveni plavim mesecom, sa drugim supermesecom koji će se ugasiti 30.avgusta. 

Pronađite svoj horoskopski znak i otkrijte svoj sjaj, i nemojte da odustajete od svojih želja i pravo je vreme da se ne bojite ljudi i sa njima uđete u oštar konflikt ukoliko je to potrebno, ali sa merom. 

Shutterstok

Sijajte punim sjajem u mesecu avgustu koji je pod vladavinom Lava.

OVAN (21. mart - 19. april)

Ovog meseca, vaša vladajuća planeta Mars, kreće se napred i predstavlja pročišćavanje. Mars ima lošu reputaciju, jer predstavlja vatru koja može da izazova svađe. Međutim, u znaku Device, on dobija direktivu da vam služi i da vas oblikuje. U najgorem slučaju Mars u ovom promenljivom znaku može da utiče na nepotrebne svađe, ali na kraju ćete videti svoju pobedu ako pažljivo budete "kovali svoje oružje". 

BIK (20. april - 20. maj)

Retrogranda Venera je teško pogodila Bika, kojim vlada Venera, pozivajući ga da se preispita ko je i šta je. U ovom periodu odlučite se za renoviranje doma. Zaboravite na svoj fizički izgled već se posvetite sebi kao biću i svojoj unutrašnjosti. Divite se svojoj pobedi nad "demonima prošlosti" koji vas već godinama proganjaju i radite na svom isceljenju, jer je idealno vreme za to. 

BLIZANCI (21. maj - 20. juni)

Merkur, vaša vladajuća planeta, ide retrogradno ovog meseca, Tokom ovog perioda treba da usporite i da sagledate kako informacije i njihov razmena utiču na vas. Činjenica da ne znate sve vas ne čini inferiornim, već će vas podstaći da učite i napredujete. 

RAK (21. jun - 22. jul)

Retrogradna Venera vas poziva da razmislite o tome kako se osećate u svom telu i koliko zarađujete. Samopouzdanje se temelji i u materijalnim dobrima, zato budite spremni da napravite korak što se tiče vaših finansija. Računajte na supermesec u Ribama 30.avgusta. Ovo je period kada ćete biti spremni na učenje i verujte da je sve moguće. 

Shutterstock

Ratrogradna Venera kao planeta ljubavi doneće mnogo promena svakom znaku.

LAV (23. jul - 22. avgust)

Srećan rođendan, Lavovi! Sunce nikada ne zalazi nad Lavom, i često izražava vatru u vama. Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta moli vas da budete autentični i da se otarasite svega što vas drži "zarobljenima". S obzirom da se približavamo sredini meseca, Sunce, Venera i Uran će imati ozbiljan uticaj na vas, gde ćete da uspete da aktivirate sve svoje skrivene potencijale.  

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Ovog meseca vaš vladar Merkur, kao i Mars koji simbolizuje rat, biće ključni za buđenje "borca" u vama. Merkur vlada inteligencijom, a Mars je odlika konflikta i trebali biste da iskoristite moći obe planete i napravite simbiozu ovih darova zvezda. Na taj način istovremeno možete biti taktični i hrabri, što će vam biti veoma potrebno. Ovaj mesec doneće vam brojne ratove, zato budite mudri.

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)

Retrogradna Venera u Lavu, onemogućiće vam da napravite jasnu granicu. Oblik vaše želje i kvalitet vaših odnosa biće narušen, zato morate da se pobrinete da nekako sebi raščistite put kojim se budete kretali. Jasnoća će doći 16. avgusta, pomažući vam da konačno jasno identifikujete bilo šta, uključujući i ljubavnika. Nemojte da dozvolite da vas ništa vuče na dno već idite u pobede maksimalno fokusirani i sabrani, koliko to bude bilo moguće. 

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)

Ovog meseca ćete se baviti zanimanjem i karijerom, ali sa retrogradnom Venerom radićete na sebi i investirati u sebe. Dugoročno gledano, ovaj mesec će biti uvertira za dobru zaradu. Iako sta fiksni znak nije pametno da stojite u mestu, već da se borite za jaču poziciju ukoliko za to budete imali mogućnosti. 

shutterstock.com

Povedite računa o emotivnim odnosima, jer će se planete ići u vašu korist.

STRELAC (22. novembar - 21. decembar)

Ovog meseca vašim znakom dominiraće ambicija. Morate da se setite ko ste i šta ste i da se vratite svojim korenima. Ukoliko ste zapostavili neke porodične odnose poradite na tome. Ono što vas sputava možete lako da prevaziđete i nemojte da dozvolite da vas nešto sputava. 

JARAC (22. decembar - 19. januar)

Energija Lava može da vas natera da se osećate slobodno. Budite slobodni i imajte dovoljno smelosti za neke životne stvari, kao što je nudistička plaža. Ovo je mesec za vaše oslobađanje. Ovo će biti period preporoda i putovanja u neke daleke zemlje gde možete upoznati ljubav svoog života. Nemojte da se ustručavate da uplovite u nešto nepoznato. 

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)

Vodolije će se zahvaljujući retrogradnoj Veneri osećati prilično uznemireno i imaće više energije. Ovo može da se odnosi na vaš libido, izlive emocija, nekarakteristične izlive nežnosti. Uživajte u vožnji kroz život i usporite. 

RIBE (19. februar - 20. mart)

Ovaj mesec je rezervisan za rituale i odnose. Sunce u Lavu sija kroz vašu šestu kuću zdravlja i navika i nagoveštava da je vreme da se ukorenite i psihvatite sebe takvi kakvi ste. kada Sunce pređe u vaš suprotni znak Device, biće naglašena vaša kuća partnerstva. Bez obzira da li su to obaveze ili izazovi u romantičnim odnosima i zato se potrudite da povećate svoju moć da preoblikujete mistiku u svakodnevncu.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)