Horoskop

DEVICA JE VEŠT ORGANIZATOR, LAV JE PUN ENERGIJE, A VAGA U SVE UNOSI DAŠAK GLAMURA: Godišnji odmor sa ovih 6 horoskopskih znakova je sve što vam je potrebno!

Bilo da želite mirno letovanje, avanture, razledanje kulturnih znamenitosti, ili dobar šoping, sve je moguće sa njima kao saputnicima.

27.07.2023 09:00

DEVICA JE VEŠT ORGANIZATOR, LAV JE PUN ENERGIJE, A VAGA U SVE UNOSI DAŠAK GLAMURA: Godišnji odmor sa ovih 6 horoskopskih znakova je sve što vam je potrebno!
shutterstock.com

Zvezde su bile posebno naklonjene nekim horoskopskim znacima i obdarile ih osobinama koje ih čine posebnima i uvek poželjnima u društvu. Neki su obdareni posebnim organizacionim sposobnostima, neki smislom za humor, dok su neki jednostavno poželjni u svakom društvu.

Odmor veoma često zavisi od ekipe sa kojom ćemo da provedemo te dane, pa da biste izbegli da vam odmor propadne i da vam ne bude dosadno, Srećna Republika je tu da vam olakša odabir saputnika. Ukoliko sakupite ekipu od ovih 6 horoskopskih znakova nećete se pokajati.  

Pixabay.com

Spremili ste kofere i ne znate sa kim da krenete? Evo pomoći!

1. Device - vešti organizatori

Device su orijentisane na detalje i žive da bi se organizovale. Odlični su saputnici, jer bi verovatno svaki aspekt putovanja isplanirale do detalja. Takođe, one su tu da vam budu vodič kroz lokalnu istoriju i kulturu mesta na kojem se budete našli. Iako deluju napeto i previše promišljeno, Device su veoma opuštene kada putuju. 

2. Ribe - prepuštaju se situaciji

Ribe vole da pobegnu od stvarnosti, a za to je idealno rešenje otići na putovanje. Pod vladavinom Neptuna, planete iluzija, ovi vodeni znaci će verovatno privući iskustva koja su teatralna i mistična. Neće imati određeni raspored, već će radije da se prepuste onome što im taj trenutak donosi, ali će svemu dati smisao.

3. Lav - žele sve da vide

Zbog svoje ličnosti, Lav mora da iskoristi svako trenutak odora. Oni vole da vid što je više moguće i što bi neko uradio za 10, oni će uraditi za 3 dana i uvek će smisliti nove ideje za dalji nastavak avanture. Biće spremni na sve, ali računajre da će se pobrinuti da sve ima dašak luksuza. S obzirom da vole finije stvari, otkrićete najelitnija mesta i doživećete avanturu i ekstravaganciju, kao i putovanje koj ćete pamtiti do kraja života. 

Shutterstock

U dobrom društvu, svako putovanje će biti za pamćenje

4. Strelac - otkriće tajna mesta

Strelac je najveći avanturista među horoskopskim znacima, pa je izvesno da će biti fantastičan saputnik. Ne samo da ćete videti delove grada koje niste očekivali, već će vaš obilazak biti pun zabave pa se čak i najjednostavnija putovanja mogu pretvoriti u nešto neočekivano. Strelčevi su željni znanja i imaju nepokolebljivi optimizam. Njihov vladar je Jupiter, planeta ekspanzije i sreće, koja može dodatno začiniti svako putovanje.

5. Vaga - voli fensi restorane

Energija Vage je odličnan saputnik, jer će uravnotežiti putovanju dati dašak glamura. Pošto je Vaga prefinjena, možete biti sigurni da će kupovina i sofisticirana večera biti na repertoaru. Ovi vazdušni znaci imaju neodoljivu harizmu koja će privući svakoga u svoju orbitu. Mogu da steknu prijatelje gde god da odu, pa ne treba da vas iznenadi prijateljstvo sa instruktorom ronjenja i neočekivani pozivi i pokloni nepoznatih osoba. 

6. Ovan - najbolji saputnik

Ovnovi su energični i spontani i savršeni su saputnici za one koji traže uzbuđenje na putovanjima. Uvek su raspoloženi za istraživanje novih destinacija i obožavaju da isprobavaju nove stvari. Ovaj vatreni znak čini da se osećate hrabrije i slobodnije. Možda nisu najbolji organizatori, ali ćete se odlično provesti zahvaljujući njihovoj izuzetnoj energiji, piše oirtal Best lajf.  

Komentari (0)