Horoskop

KLJUČAN DAN JE 12. JUN, PRIPREMITE SE ZA NEVEROVATNE STVARI! Tarot horoskop otkriva: Bikovi su na korak od nezamislivog bogatstva, Strelčevi dobijaju sve na tacni, a evo šta čeka ostale!

Jedan od najmističnijih načina predviđanja sudbine bavio se pitanjima šta svaki horoskopski znak čeka u periodu od naredna 4 dana.

08.06.2023 09:01

KLJUČAN DAN JE 12. JUN, PRIPREMITE SE ZA NEVEROVATNE STVARI! Tarot horoskop otkriva: Bikovi su na korak od nezamislivog bogatstva, Strelčevi dobijaju sve na tacni, a evo šta čeka ostale!
Shutterstock

Tarot čitanje smatra se jednim od najtačnijih predviđanja i često je tesno povezano sa atrologijom, odnosno horoskopskim znacima. Tarot se često pogrešno povezuje s crnom magijom zato što su se njime služili rani francuski okultisti verujući da imaju ezoterične moći.

Srećna republika vam donosi predviđanja tarota za period do 12. juna 2023. za svaki pojedinačni znak Zodijaka.

Foto: Shuttestock

Ovan

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta: As Pentacles

Ovo je jedna od najboljih karata, a vama će doneti sreću kad je u pitanju novac. Pare vam stižu neočekivano i ni sami nećete verovati da vas je strefila takva sreća. Sada je pravo vreme da rešite sve što je vezano za novac, da zatražite povišicu ili unapređenje, da započnete novi i isplativiji biznis.

Foto: Shuttestock

Bik

Bik (20. april - 21. maj)

Tarot karta: 10 Pentacles

Konačno se ostvaruju svi vaši planovi vezani za sticanje bogatstva. Ne pričamo o pronalaženju 200 dinara na ulici, već o stvarinim iskoracima kad je u pitanjnu sticanje materijalnog dobra. Vi ste na korak od bogatstva koje će vam promeniti život.

Foto: Shuttestock

Blizanci

Blizanci (21.maj - 20. jun)

Tarot karta: Pehar

Ovo je pravo vreme za romantiku, pa ako ste razmišljali da započnete novu vezu sada je pravi trenutak. Ako ste već u vezi ili braku, odvojte vremena da unesete malo kreativnosti i pokažete partneru emocije. Nije sramota priznati da nekog volite, to će dodatno učvrstiti vašu vezu.

Foto: Shuttestock

Rak

Rak (21. jun - 22. jul)

Tarot karta: Pravosveštenik

Ova karta podseća na tradiciju. Umesto da izađete iz zone udobnosti i započenete nešto novo i drugačije, držite se uobičajenih okvira. Zona komfora se s razlogom tako zove jer čini da se osećate sigurno. Upravo je to što vam je u ovom trenutku potrebno.

Foto: Shuttestock

Lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta: Šest mačeva

Ulazite u period promena, hteli vi to ili ne. Možda niste spremni, ali što pre budete shvatili da su promene neminovne, to će biti bolje po vas. Drama i odugovlačenje neće učiniti ništa lakšim ovaj period promena i prilagođavanja. Promene nisu loše i često su nepohodne. 

Foto: Shuttestock

Devica

Devica (23. avgust - 22.septembar)

Tarot karta: 9 pentakla

Ako ste u poslednje vreme razmišljali o odlasku u spa-centar i da se posvetite sebi, onda je ovo pravo vreme. Ova karta govori o luksuzu, šta god to značilo za vas. Može biti nešto jednostavno kao fensi kafa ili bogato kao novi automobil. Sve zavisi od vaše trenutne finansijske situacije

Foto: Shuttestock

Vaga

Vaga (23. septembar - 22.oktobar)

Tarot karta: 6 pentakla

Budite velikodušni ove nedelje. Donirajte staru garderobu, novac, pomozite prijatelju, poklonite sve što vam više nije potrebno. Deljenje ne samo da pomaže ljudima koji prolaze kroz teška vremena, već se deo te topline širi i na vas i obogaćujući vašu dušu.

Foto: Shuttestock

Škorpija

Škorpija (23. oktobar - 21.novembar)

Tarot karta: Smrt

Karta smrti nije tako strašna kao što mislite. Tarot vam poručuje da se završava jedna faza vašeg života i počinje novo poglavlje. Uskoro započinjete novu životnu fazu koja će vam doneti veliki napredak u svakom, a posebno duhovnom smislu.

Foto: Shuttestock

Strelac

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Tarot karta: Mađioničar

Baš kao mađioničar, tako i vi možete ostvariti sve što poželite. Imate izuzetno jaku energiju u ovom periodu, pitanje je samo šta zaista želite. Ovo je savršeno vreme da krenete ka svom zacrtanom cilju i ne dozvolite nikome i ničemu da vas omete u postizanju onoga što želite.

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Tarot karta: Mesec

Nešto se dešava ispod površine što utiče na sve segmente vašeg života. To mogu biti vaše tajne, ali verovatnije je da neko u vašem životu nešto krije od vas. Srećom, tajne ne ostaju dugo zakopane. Budite spremni jer će to u velikoj meri uticati na vas. 

Foto: Shuttestock

Vodolija

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Obično kada neko od vas traži pomoć ili pozajmicu novca najčešće oklevate da otvorite srce i novčanik da biste mu pomogli. Ova karta vas ohrabruje da budete velikodušni i nežni, čak i ako vaš novčanik bude trpeo zbog vaše velikodušnosti. 

Foto: Shuttestock

Ribe

Ribe (19. februar - 20. mart)

Tarot karta: Tri pehara

Ovo je savršeno vreme za kreativnu saradnju. Okupite prijatelje, kolege, pronađite svoju muzu i učinite sve što je neophodno kako biste podstakli sopstvenu, ali i tuđu kretaivnost. Ostvarite svoje snove i uradite to sa ljudima koje volite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)