Horoskop

MLAD MESEC U BIKU DONOSI VAŽNE ŽIVOTNE LEKCIJE I PROMENE: Ovnovi se uče strpljenju, Blizancima je vreme za preispitivanje, a Lavovi moraju da uspore tempo

Vreme je za definisanje odnosa u kojima se nalazimo i rešavanje problema kroz iskren razgovor.

19.05.2023 09:00

MLAD MESEC U BIKU DONOSI VAŽNE ŽIVOTNE LEKCIJE I PROMENE: Ovnovi se uče strpljenju, Blizancima je vreme za preispitivanje, a Lavovi moraju da uspore tempo
shutterstock.com

Mlad Mesec na 28. stepenu Bika 19. maja, podržan od Jupitera u istom znaku i Plutona na nula stepeni Vodolije, donosi moćnu energiju, dobru vibraciju i ostvarive lične ciljeve. Kako ističu astrolozi, vreme je za važne životne lekcije i promene ali i uživanje u životu.

Kako novi ciklus započinje u zemljanom znaku imaćemo potrebu za stabilnošću, definisanjem odnosa u kojima se nalazimo i rešavanje problema kroz iskren razgovor. Merkur je 15. maja konačno krenuo direktno pa će se posebno ceniti svaki iskreni razgovor i izražavanje emocija.

Srećna Republika vam donosi kakve promene Mlad mesec donosi svim znacima Zodijaka i na koja životna polja je važno da obratite pažnju. 

shutterstock.com

 

Ovan

Rođeni u znaku Ovna su stravstveni, temperamentni i teško kontrolišu svoju narav. Mlad mesec je vreme kad treba da vežbate strpljenje posebno kad su u pitanju finansije. Razmislite pre nego što uletite u sumnjive novčane transkacije i kredite, budite mudri i uložite u sebe i uzdržite se od rasipanja para. Ne zato što nemate, već zato što to nije pametno u ovom trenutku i može vam doneti nezamislive probleme posebno ako pozajmite novac prijatelju ili rođaku.

shutterstock.com

 

Bik

Ovo je pravi trenutak da ugodite sebi i ispunite sve svoje snove, želje pa i hireve. Za vas će ovo biti pravo osveženje i dar neba koji odavno priželjkujete i zaslužujete. Sjajno će vam ići na svim životnim poljima od posla do ljubavi bez obzira da li ste zainteresovani za vrelu avanturu ili ozbiljniju vezu. Bikovi treba da ugode sebi da se počaste novim satom ili parfemom, da promene frizuru i da sve konačno u svom životu postave na pravo mesto.

shutterstock.com

 

Blizanci

Blizanci vole duboke razgovore i filozofsko razmišljanje ali samo pod uslovom da se to ne tiče njih lično. To od čega bežite upravo je ono što se od vas očekuje u trenutku ovog Mladog meseca. Vreme je za duboku introspekciju i preispitivanje svega što vam je u životu važno. Koliko god vam je teško, vreme je da sebi priznate greške koje ste napravili kako biste naučili lekciju i došli do sopstvenog unutrašnjeg mira. Koliko je to nešto što ne volite sada je neophodno kako biste nastavili sopstveni duhovni rast.

shutterstock.com

 

Rak

Kada je potrebna uteha, pomoć i podrška vi ste uvek prvi koji pružaju ruku prijateljima. Međutim, kad je situacija obrnuta zavlačite se u sopsvenu ljušturu jer ne želite da opterećujete drage ljude sopstvenim problemima. Mlad mesec u Biku vas uči da je prijateljstvo dvosmerna ulica i da je potpuno u redu prihvatiti podršku prijatelja kad je to vama potrebno. Čak i samo razgovor sa bliskim prijateljem može vam doneti olakšanje jer će vam pružiti uvid iz drugog ugla i naučiti vas koliko je važno da prilikom prepreka u životu gledate širu sliku.

shutterstock.com

 

Lav

Izgarate na poslu, izgarate kod kuće i na korak ste da vam pregore sve lampice, što za posledicu može imati ozbiljne zdravstvene probleme. Mlad mesec u Biku vas opominje da je vreme da usporite i više se posvetite sebi i sopstvenim željama. Uprkos pritisku koji osećate sa svih strana poslednji je trenutak da se zaustavite i pokažete ljudima u svojoj okolini da niste neuništivi. Vaš tempo rado će prihvatiti i kolege na poslu i porodica koja će odahnuti jer nisu imali hrabrosti da vam kažu da se bespotrebno trošite i da sve može da se stigne i uradi sa manje stresa i nervoze.

shutterstock.com

 

Devica

Žudite za dubokom transformacijom i da možete najradije biste pobegli daleko od svih i od svega, a život započeli iz početka na nekom novom mestu. Možda ovo nije samo san ali je pitanje da li ste spremni na rizik, jer od bilo kakvog iskakanja iz rutine vama se diže kosa na glavi. Mlad Mesec podstiče vašu radoznalosti i tera vas da promenite perspektivu. Putovanje u drugi grad ili zemlju mogu biti od velike pomoći da konačno shvatite šta je najbolje za vas. 

shutterstock.com

 

Vaga

Već izvesno vreme imate osećaj da vam se život zakomplikovao, a koliko god se trudite da shvatite zašto se to dogodilo odgovor vam izmire. Ni ovaj period neće biti jednostavan i lak. Imaćete čudne snove kroz koje vam podsvest poručuje da je vreme da se suočite sa sopstvenim strahovima jer samo tako ćete izaći iz začaranog kruga u koji ste upali. Razgovarajte sa partnerom, bićete prijatno iznenađeni njegovim razumnim stavom. Mlad mesec u Biku najviše će uticati na vaš intimni život pa je pravi trenutak da isprobate neke nove igrice koje će rasplamsati strasti i podići vaše samopouzdanje u krevetu.

shutterstock.com

 

Škorpija

Mlad mesec vam se smeši i šalje energiju u vaš ljubavni život. Bićete romantičniji nego inače pa će prštati vrele poruke između vas i partnera. Ljubav će biti u vašem fokusu i jedino što ima veze sa emocijama budiće vaše interesovanje. Škorpije koje su već dugo vremena u vezi ili braku, koji ih odavno ne ispunjava, otvoriće oči jednog jutra i shvatiti da je vreme za promene. Život je kratak a vi ne želite da živite bez ljubavi i strasti koja je pogonsko gorivo za sve ostale segmente vašeg života. 

shutterstock.com

 

Strelac

Brzina je vaše drugo ime i vi ste po prirodi veliki zaljubljenik u avanture bez obzira da li je u pitanju iznenadni put ili ljubav na jednu noć. Međutim, sad ste u fazi pojačane brige o sebi i nove navike kojima ćete posvetiti tokom Mladog meseca pokrenuće čitav niz događaja koji će promeniti vaš život. Svesni ste da vam je neophodan balans u životu zato ugodite sebi, opustite se u nekom velnes ili spa centru što će vam razbistriti misli. Preuzmite odgovornost za sopstvene odluke koje niko umesto vas ne može da donese jer se tiču samo vas.

shutterstock.com

 

Jarac

Vreme je za popuštanje stega i to što ćete lakše pokazivati emocije ne znači da ste slabi već da ste čovek. Ozbiljnost kojom zračite na svakom koraku zamenite osmehom, igrom i nađite vreme za opuštanje i hobi koji vas smiruje. Sada je pravi momenat da razmazite sebe bez potrebe da bilo kome bilo šta objašnjavate jer ste to itekako zaslužili. Mnogi iz vašeg okruženja biće prijatno iznenađeni ovom vašom promenom pa će poželeti da više vremena provedu u vašem društvu što će i vama prijati. 

shutterstock.com

 

Vodolija

Mlad mesec u Biku doneće vam more emocija i nostalgije. Neuobičajeno za vas poželećete da se vratite u prošlost, da listate stare slike i pristetite se nekih važnih događaja u svom životu. Ovo je vreme da započnete da investicijom u dom, renoviranjem ili barem da okrečite životni prostor sve ono što odlažete već mesecima pa i godinama. Ove pormene su vam potrebne i doneće vam novu energiju koja će pokrenuti niz događaja koji će vam pokazati da ste na pravom putu. 

shutterstock.com

 

Ribe

Povezivanje sa porodicom i bliskim ljudima kroz iskren razgvor je ono što vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Imate osećaj da vas niko ne razume što remeti vaš unutrašnji balans zato će obostrana iskrenost biti ključno važna ne samo za vas već i za druge članove vaše porodice. Ovih dana vas ne drži mesto, stalno negde jurcate i imate želju da budete na više mesta odjednom. Zastanite za trenutak i zapitajte se od koga ili čega to bežite, zato što je tu ključ vašeg problema sa porodicom i bliskim ljudima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)