Horoskop

SPREMITE SE ZA POMRAČENJE MESECA: Buru promena i snažnih zaokreta osetiće ovih 5 znakova Zodijaka, a u ovom trenutku udar će biti najjači!

Pojedinci će se radovati, dok drugima sledi stresan period, a pogledajte šta vama predviđaju astrolozi.

05.05.2023 09:00

SPREMITE SE ZA POMRAČENJE MESECA: Buru promena i snažnih zaokreta osetiće ovih 5 znakova Zodijaka, a u ovom trenutku udar će biti najjači!
Shutterstock

Pomračenje Meseca u Škorpiji događa se danas i svoj pun potencijal ostvariće u 18:45 h. Energiju eklipse osetićemo svi, bez obzira na horoskopski znak, a za detaljniju analizu uvek treba pogledati natalnu kartu i trenutne aspekte u ličnom horoskopu.

Nakon pomračenja Sunca u Ovnu sledi pomračenje Meseca u Škorpiji, a ono će aktivirati nakupljene emocije u nama i podstaći nas da rešimo probleme koje, iz nama znanih razloga, dugo odlažemo. Astrolozi su analizirali trenutne aspekte, a mi vam predstavljamo delić njihovog znanja i iskustva. Pred nama je prilika da zavirimo u sebe, u svoju dušu i sretnemo se sa svojim lošim emocijama, ali i sa talentima. Praktično je pred nama prilika da iscelimo svoje boli i zasijamo kao Feniks koji se diže iz pepela.

Svaki znak osetiće uticaj pomračenja Meseca, ali ovih 5 najviše.

Pixabay.com

Pomraćenje meseca dogodiće se danas

1. Bik

Zaljubljeni Bikovi mogli bi u narednom periodu da konačno osvoje srce osobe za kojom čeznu, a oni koji su u lošoj vezi ili zaglavljeni u toksičnom odnosu konačno će izaći iz njega. Pomračenje Meseca će pomoći Bikovima da bolje procene svoj emotivni položaj i partnera i da izađu iz svega sa srećnim ishodom.

2. Lav

Lavovi bi u narednom periodu mogli da promene nešto krupno u svom privatnom životu, na prvom mestu porodičnom. Možda ćete se preseliti, možda ćete isplanirati porodično venčanje, provesti više vremena s najmilijima, možda ćete odlučiti da renovirate dom ili kupite novi nameštaj. Naredni period obećava Lavovima i zaceljivanje starih rana i otvaranje novih mogućnosti.

shutterstock.com

Svaki znak osetiće promene zbog pomračenja Meseca

3. Devica

Predstojeće pomračenje Meseca će aktivirati vašu treću kuću, koja se odnosi na komunikacije, odnose s komšijama, braćom i sestrama i sa svima u neposrednom okruženju. U narednom periodu mogli biste da konačno budete svesni nekih stvari koje ste dugo odbijali da priznate i pred samim sobom. Međutim, nije sve negativno jer se očekuje da biste mogli da postanete posvećeniji sebi i svom životu, dok Mars u 11. polju donosi osećaj pripadnosti i jačanje samosvesti.

4. Škorpija

Budući da se pomračenje dešava u znaku Škorpije, vi ste u samom središtu nebeskog zbivanja, pa ćete biti pomalo eksplozivni. Čak i najmanji podsticaj će vas razdražiti, a to se ne odnosi samo na emocije, već i na rad i vašu ličnu inspiraciju, što dovodi do zaključka da ovaj položaj nije nužno loš. Ovo je period kada biste mogli da uradite nešto nepredvidivo i što nije u skladu s vašim karakterom.

shutterstock.com

Neki će se ponovo roditi, poput Feniksa

5. Vodolija

Ukoliko ste se u poslednje vreme osećali pomalo anksiozno i nije vam bilo prijatno na poslu, predstojeći astrološki događaj mogao bi da vas podstakne da probate nešto novo. Možda ćete započeti neki novi projekat ili čak potražiti novi posao, a moguće je da ćete u tome imati uspeha.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)