Horoskop

OVO SU 3 NAJSREĆNIJA DANA U APRILU: Obavezno ih zaokružite u kalendaru, evo koga očekuje napredak i prosperitet na svakom polju!

Astrolozi su istakli da tokom ovog meseca čak tri dana mogu biti veoma povoljni za pripadnike svih horoskopskih znakova.

01.04.2023 10:01

OVO SU 3 NAJSREĆNIJA DANA U APRILU: Obavezno ih zaokružite u kalendaru, evo koga očekuje napredak i prosperitet na svakom polju!
shutterstock.com

Astrolozi su otrkili tačan položaj zvezda u aprilu tokom kog bi trebalo iskoristiti sve pozitivne aspekte, bilo da je u pitanju ljubav, posao ili porodični odnosi. Pojedine stvari će se iskristalizovati, bolje ćete razumeti u kojim domenima ste najbolji i koje veštine posedujete, a kojih možda dosad niste bili svesni. Osetićete snagu potrebnu za novi početak i završetak nekih zaostataka.

Zvezde vam poručuju da tokom aprila možete očekivati 3 posebno srećna i povoljna dana, tokom kojih svaki horoskopski znak može imati koristi, samo je važno prepoznati dobru priliku i onda je iskoristiti. Srećna Republika vam otkriva i koja su to 3 datuma koja su najidealnija za sve znake tokom aprila.

Pixabay

Samo 3 datuma su ključna tokom aprila

4. april

Astrolozi smatraju da je to veoma bitan datum jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja 4 elementa - Zemlju, Vodu, Vatru i Vazduh. Tog dana važno je obratiti posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu. Takođe, vreme je pogodno za kupovinu i upoznavanje novih ljudi, bilo lično ili putem interneta. Važno je da se dodatno posvetite porodici i prijateljima, odnosno svim dragim ljudima koji vam ulepšavaju svakodnevicu. Na kraju tog dana priuštite sebi pristojan odmor i opustite se.

14. april

Venera formira kvadrat sa Saturnom upravo ovog dana. To je datum koji najavljuje harmoniju i treba ga iskoristiti. Period je dobar da zastanete i razmislite o ciljevima u životu prema kojima biste morali da idete. Neke stvari će vam se iskristalizovati, bolje ćete razumeti svoju svrhu i koje veštine posedujete, a kojih možda dosad niste bili svesni. Osetićete snagu potrebnu za novi početak i za završetak neizbežnih poslova i to svakako treba da iskoristite.

pexels.com

Iskoristite povoljne aspekte kiše meterora

22. april

Meteorska kiša očekuje se baš ovog dana, a astrolozi tu pojavu povezuju sa buđenjem optimizma kod ljudi i većom empatijom, dobrotom i ljubavlju koju pokazujemo jedni prema drugima. Maksimum te pozitivne energije osetiće se u noći između 22. i 23. aprila, ali će 22. april biti veoma povoljan za čišćenje uma i tela od svega negativnog što se vremenom nakupilo. Vreme je da se oslobodite svega što vas sputava i obeshrabruje. Pronađite snagu u sebi i hrabro koračajte ka cilju koji ste sebi postavili. Takođe, imajte na umu da ćete u svemu biti uspešniji ako pokažete malo više ljubaznosti i topline prema drugim ljudima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)