Horoskop

3 ZNAKA HOROSKOPA NAJTEŽE ĆE PODNETI POMERANJE SATA: Da li ste baš vi među njima?

Poznato je da letnje pomeranje kazaljki može da ima ozbiljne posledice po zdravlje ljudi, a očigledno je da su pojedinci osetljiviji od drugih.

bySrećna Republika

26.03.2023 09:01

3 ZNAKA HOROSKOPA NAJTEŽE ĆE PODNETI POMERANJE SATA: Da li ste baš vi među njima?
shutterstock.com

Pomeranje sata obično može da utiče na naš bioritam i spavanje, pa bi zato neki znaci mogli da se osećaju više pogođenima od drugih. Prema horoskopu, postoje tri znaka koja bi mogla najgore da reaguju na pomeranje kazaljki. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i emotivnosti pa bi mogli da budu više pogođeni promenama u svom bioritmu. Pomeranje sata bi moglo dovesti do toga da se osećaju umorno i nenaspavano, što bi moglo da utiče na njihovu emocionalnu stabilnost.

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Vage su sklone održavanju ravnoteže u svemu, uključujući i san. Pomeranje sata bi moglo da poremeti njihov ritam spavanja i zbog toga bi mogli da budu skloniji da se osećaju anksiozno ili nervozno.

Škorpija

Škorpije su po prirodi intenzivne i strastvene pa bi promene u bioritmu mogle da ih dovedu do osećaja nelagode i teskobe. Mogli bi da se osećaju manje produktivno i nenaspavano, što bi moglo da utiče na njihovu sposobnost da se nose sa stresom.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)