Horoskop

PROLEĆNA ASTROLOŠKA EKSPLOZIJA: Vage krajem nedelje čeka novi početak, rasplamsavanje strasti i avantura, Ovnove istinska bura, Lavove sudbinsko putovanje, a Strelčeve novi pristup!

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za prvu nedelju novog godišnjeg doba.

bySrećna republika

19.03.2023 18:01

PROLEĆNA ASTROLOŠKA EKSPLOZIJA: Vage krajem nedelje čeka novi početak, rasplamsavanje strasti i avantura, Ovnove istinska bura, Lavove sudbinsko putovanje, a Strelčeve novi pristup!
shutterstock.com

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 20. marta do 26. marta 2023. godine. Pogledajte šta su vam zvezde spremile za prvu nedelju proleća. 

Foto: Shuttestock

Ovan

Ovan - Novi počeci

POSAO: Ovnovi, za vama je zaista burna nedelja, naročito poslednjih nekoliko dana, ali ispred vas je mnogo zanimljiviji period i energija s više samopouzdanje, snage i volje. Počinje sezona Ovna i mnogo toga će vam biti lakše, brže i jasnije. Nećete morati mnogo da razmišljate i ulazite u analizu, već ćete odluke donositi jasno. Nešto će vas terati da se pokrenete i delujete impulsivnije. Neće vam prijati nikakvi komentari sa strane i u tim situacijama biste mogli burnije reagovati. Ove nedelje ćete uspeti, uprkos nekim ometanjima, da postignete dobre rezultate na materijalnom planu. Moguće je da ćete dobiti neki zaostali novac ili čak uspeti da obezbedite redovna primanja. Neće vam se svideti koliko se kolege angažuju, ali se potrudite da to ne pokažete na način na koji umete jer tako možete samo izazvati revolt, a ljudi oko vas neće ništa razumeti. Osećate da vas nešto koči, ali shvatite sve kao period adaptacije i nešto što nije pod vašim uticajem. Ne tražite krivca ni u sebi ni u drugima. Mentalno ćete se osećati mnogo bolje i imaćete koncentraciju i fokus, ali će vam i intuicija biti naglašena, a ona vas neće izneveriti. Mnogo bolje ćete sagledavati stvari, komunicirati i donositi odluke. Važan datum je 23. mart, kada će se promeniti ritam funkcionisanja, dok ćete 25. morati da odložite obaveze. Mogući su neki projekti s mlađom osobom.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi će ove nedelje izgladiti neke nesporazume s bliskim i dragim osobama i imati mnogo bolju komunikaciju. Odjednom će se sve razjasniti i mnogo bolje ćete se razumeti. I dalje ćete biti nezadovoljni ponašanjem partnera ili bliskih osoba, ali će i oni biti nezadovoljni vama, međutim, uspećete da uspostavite balans i nađete rešenje. Razumećete unutrašnje potrebe drugih i promeniti ponašanje. Ove nedelje vas očekuju lepe vesti od dece. Slobodni Ovnovi će ove nedelje više obraćati pažnju na osobu koja im se dopada, biće više flerta i pokazivanja osećanja. Nećete mnogo razmišljati kako će druga strana reagovati, već ćete biti prilično otvoreni i iskreni.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s podsvešću, blage vrtoglavice i probleme s gornjim delom leđa. Moguće i nervoza i napetodt. Nemojte da potiskujete stvari koje vam se ne dopadaju, već probajte da ih ispravite. Povedite računa u saobraćaju.

SAVET: Ne radite ništa naglo i na silu 

Foto: Shuttestock

Bik

Bik - Velika očekivanja

POSAO: Dragi Bikovi, prolazite kroz veoma specifičan period i radikalne promene i oscilacije. Dosta toga se kod vas menja, od raspoloženja, stanja do događaja. Menjaće vam se reakcije i način na koji gledate na stvari. Ove nedelje ćete povući neke poteze ili započeti nešto novo, a moguće je da se radi o nečemu što dosad niste radili. Međutim, vama će sve ići mnogo lakše i bolje nego što ste mogli da zamislite, dinamičnije, ali s malom dozom straha jer još ne znate ishod svega što ste započeli. Mnogo toga će biti specifično, ali će vam sve prijati. Ovde se radi o nekoj sigurnosti, koju ćete osetiti, ali se radi i o vrednosti i vašem ličnom i unutrašnjom razvoju. Međutim, treba da vodite računa o informacijama koje dobijate i povedete računa kome treba da verujete, a na čije mišljenje i reči ne treba da reagujete. Pazite da ne odete u drugu krajnost i potpuno se povučete iz bilo kakvih međuljudskih odnosa i priča. Prijaće vam tišina i razgovori koje ćete voditi sami sa sobom, ali povedite računa da se potpuno ne osamite i izolujete i budete previše okrenuti sebi. Ovo je veoma važna godina za Bikove, a trenutno se nalazite u periodu bitnog sazrevanja. Od 23. marta možete imati nagoveštaj o čemu se radi i u kom pravcu biste mogli da se razvijate. Mogli biste nešto veoma važno da postignete, a od 25. marta pređete na dinamičniji način poslovanja. Rezultati koje budete imali od ovog meseca, pa nadalje biće drugačiji i s tendencijom razvoja i rasta.

LJUBAV: Kad je u pitanju ljubav, Bikovi bi ove nedelje mogli da razviju bliskiji odnos s partnerom i kažu neke predloge i vizije koje im stoje na duši. Želećete da unesete neke novine i promenite način funkcionisanja na svakodnevno nivou, ali se može dogoditi da partner to neće prihvatiti odmah. Biće vam potrebna posebna veština u komunikaciji i strpljenje da biste, na neki način, dobili opravdanje za svoje poteze i ideje. Sve dobija smisao od ove nedelje i biva jasnije. Slobodni Bikovi će se posebno potruditi da zasene osobu koja im se dopada, ali kojoj dosad nisu pokazivali osećanja. Mnogo toga će vam biti jasnije u vezi s ovim odnosom, a mnogo toga će se dešavati spontano. Događa se sazrevanje i na emotivnom planu, pa će način na koji doživljavate potencijalnog partnera i sebe u tom odnosu drastično promeniti. Mnogi Bikovi bi mogli da uplove u ozbiljnu vezu. Bitan datum na emotivnom planu je 25. mart.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s vratom i ramenima. Moguće su upale mišića i grčevi.

SAVET: Nemate razloga da sumnjate u sebe

Foto: Shuttestock

Blizanci

Blizanci - Važna dugoročna dešavanja

POSAO: Blizanci se nalaze u specifičnoj situaciji u kojima se razni događaji smenjuju iz dana u dan, a oni će biti u fokusu svega što se dešava. Na neki način ste provodnik između svega što se dešava, ali i između materijalnih i duševnih stvari, između želja i vizije i svega što se dešava u realnosti. Dogodio se neki važan impuls, koji vam otvara mnogo informacija, saznanja, ali i učestvovanje u svim tim aktivnostima. U isto vreme, i vi ćete biti pokretač nekih događaja, stvari ili poslova. Ulazite u neke nove i interesantne poslovne aktivnosti ili ćete, na neki drugi način, uneti novine u svakodnevicu. Neki Blizanci će započeti novi posao, dok će neki nadograditi znanje mnogo sadržajnijim stvarima. Bitan datum je 23. mart, kada ćete osetiti pomak na materijalnom i finansijskom planu i kada ćete privući pažnju nadređenih. Sve će, doduše, ići postepeno, pa ne očekujte nagli skok odmah na početku. Imaćete dodatnu snagu koja će vam pomoći da istrajete i prikažete se u najboljem svetlu. Od 25. marta ćete imati važno nadahnuće, zbog kojeg ćete morati da usporite, ali i budete samouvereni i istrajni. Slična energija će trajati naredna dva meseca. Mogući su kratkoročni poslovi preko prijatelja.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi imaće bolju komunikaciju, ali i dominaciju u razgovoru. Imaćete bolje argumente, ali morate da shvatite da i druga strana mora da ima mišljenje. Biće potrebno više iskrenosti i suptilnosti da bi veza bila čvršća i trajnija. Potrebno je, pre svega, da pronađete duševni mir i da se ovaj prelazni period, koji će trajati do sredine maja, adaptirate jedno na drugo. U suprotnom, partner vas može optužiti da ste sebični i da se ne dajete dovoljno. Može vam prebacivati da se ne javljate redovno i da ste nezreli. Postoji povezanost, ali je potreban novi pristup. Slobodni Blizanci se nalazi u kvalitetnom periodu kada je pronalaženje partnera u pitanju, ali vam savetujemo da sve ide polako i postepeno. Probajte da ne dominirate isuviše nad osobom koja vam se dopada i na taj način je ne oterate od sebe. Pružite priliku i šansu da kaže šta misli.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati ozbiljnijih problema, ali možete imati osećaj griže savesti. Moguće su respiratorne infekcije.

SAVET: Ne kolebajte se i ne premišljajte previše

Foto: Shuttestock

Rak

Rak - Podrška autoriteta

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj ćete osetiti promenu energije ili njen priliv jer ste se u prethodnom periodu često osećali sputano. Početak nedelje donosi planove koji su podržani vašim potencijalom, a vezani su za određenu vrstu partnerstva koja vas finansijski snaži. Imate podršku autoriteta i odlično se slažete s nadređenima, s tim da je ovo period kada i sami možete napredovati na hijerarhijskoj lestvici i doći do značajnih rezultata. Možete dobiti ponudu za promenu posla i preuzimanje vodeće pozicije u novom poslovnom okruženju. Od četvrtka će se aktivirati vaše polje transformacije i tuđeg novca, pa možete očekivati događaje u vezi s ovom oblašću. Iskoristite ovu promenu za dubinski rad na sebi i transformaciji nabolje, koja se mora dogoditi iz osnova, a na poslovnom planu ovo bi moglo biti partnerstvo koje će vam doneti veću količinu novca od one na koju ste navikli. Poslovni projekti u ovom periodu imaju tendenciju da vam sami dolaze, pa povedite računa da se ne preforsirate prihvatajući neselektivno sve što vam se nudi. Na finansijskom planu situacija je stabilna i novac vam stiže kroz poslove koje redovno obavljate, s tim što su mogući veći troškovi na koje niste računali u ovom periodu.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi imaju stabilan odnos s partnerom bez većih trzavica. Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti mnogo aktivniji nego tokom prethodnog perioda i da ćete poželeti dosta toga da menjate kod sebe, što partneru u jednom trenutku može biti previše, pa pokušajte malo da stanete na loptu i ponašate se uravnoteženo. Rakovi koji su trenutno slobodni mogu preko posla upoznati mlađu osobu koja je izuzetno uspešna u oblasti kojom se bavi i koja im odgovara zbog stabilnosti koju nosi sa sobom, pa se lako mogu odlučiti da započnu ozbiljnu vezu, a ona može biti veoma značajna za budućnost, a neki Rakovi bi mogli da uplove i u bračne vode.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o aktivnostima koje mogu biti prenaglašene, što može prouzrokovati pad imuniteta.

SAVET: Malo usporite i držite balans s okolinom

Foto: Shuttestock

Lav

Lav - Preispitivanje partnerskih odnosa

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje u energetskom smislu možda nećete biti na zavidnom nivou i više će vam prijati povlačenje nego izloženost i učestali kontakti s ljudima iz okoline. Na poslovnom planu ovo može biti značajan period za razne vidove poslovnog partnerstva, pa će tako na samom početku nedelje biti vidljivi određeni rezultati iz nekog partnerskog posla, koji traje već duže vreme, ali tek sada počinje da se pokazuje u punom kapacitetu. Shvatate da se određeni uigrani obrasci ponašanja pokazuju uspešnim i da su krajnje usklađeni s vašim ciljevima i to vam, na neki način, daje potvrdu da je sve što ste u partnerskim okvirima gradili u prethodnom periodu bilo ispravno. Ove nedelje veoma ćete biti fokusirani na planove, a Lavovi koji su poslovno povezani s inostranstvom imaju uspešan period pred sobom i ostvaruju sve što u prethodnom periodu nije bilo dostupno za realizaciju. Pošto se u vašem polju partnerstva dosta toga menja, sledi period preispitivanja na ovom planu i bićete konačno spremni za određene transformacije, kroz koje je neophodno proći da bi neki odnosi opstali i nastavili da funkcionišu još uspešnije nego do sada. Od kraja nedelje može doći do određenog poslovnog zastoja ili do smanjenja radne energije, što za vas nije svojstveno. Kada je reč o finansijama, novac vam dolazi kroz saradnju s inostranstvom, ali i kroz saradnju s drugim ljudima.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju tokom ove nedelje razumevanje s partnerom na jednom višem nivou, što prepoznaju kao važnu stavku u emotivnom balansu. Moguće je zajedničko putovanje, koje će doprineti relaksaciji odnosa. Posmatrano na duže staze, ulazite u transformativnu fazu, kada su postojeći odnosi u pitanju, pa će posle određenog vremenskog perioda sve početi da funkcioniše na drugačiji način. Lavovi koji su slobodni imaju mogućnost da na putovanju upoznaju osobu s kojom će imati priliku da se zbliže, a to može biti i neko ko dolazi iz inostranstva. Bavićete se detaljnije pitanjem šta želite od emotivnog odnosa i imaćete potrebu da preispitate dosadašnja iskustva.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su neraspoloženje i potištenost.

SAVET: Ako imate potrebu za nekom vrstom povlačenja, tako i postupite. Promena rutine

Foto: Shuttestock

Devica 

Devica - Dolaze promene

POSAO: Drage Device, ovo je nedelja u kojoj će biti dosta promena u smislu koji će za vas biti podsticajan na svim nivoima, pa ćete se osećati dosta energično i s entuzijazmom ćete pristupati novonastalim okolnostima. Na poslovnom planu, svojom kreativnošću doprinosite razvoju nekog partnerskog posla koji vam uskoro donosi konkretne finansijske rezultate, pa ćete imati razlog da budete zadovoljni. Finansije će vam biti dosta u fokusu ove nedelje i sve što budete preduzeli imaće odgovarajući finansijski odgovor. Ono što vama predstoji nakon velikih promena na nebu jeste transformacija vaše poslovne rutine i svega što ste do sada ustalili kao svoj poslovni način funkcionisanja. To vam u početku može uneti nemir, ali u krajnjem ishodu shvatićete da ne možete da nastavite funkcionisanje po ustaljenim šablonima, već je potrebno da se ti šabloni razbiju i transformišu na potpuno nov način. Isto važi i za vaše životne navike koje su, na neki način, prevaziđene i koje vam ne čine dobro. Zato se trudite da za početak imate svest o tome šta je to što nužno zahteva promenu i drugačiji pristup, a zatim da polako krenete u realizaciju tih promena na dnevnom nivou. Na kraju nedelje dolaze vam novi projekti koji zahtevaju grupni rad i koordinaciju većeg broja ljudi. Moguće je da ćete raditi nešto s prijateljima ili ćete se upustiti u projekat iz oblasti koju do sada niste radili, pa će vam sve biti novo i zanimljivo. Na finansijskom planu bićete fokusirani na zaradu tokom cele nedelje, pa ćete imati konstantan priliv novca iz različitih izvora.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device koje su u braku ili vezi u prvoj polovini nedelje fokusirane su na partnera i njegove potrebe više nego na celinu emotivnog odnosa. S druge strane, kao da se između vas i partnera ponovo probudila strast, koja je postojala na početku veze, pa uživajte u ovom periodu. Device koje su trenutno slobodne, sklone su da se upuste u vezu u kojoj preovlađuje strast i fizička privlačnost. Tokom ovog perioda imate harizmu koja privlači mnoge, pa svakako nećete biti usamljeni, oko vas će uvek biti neka gužva koja donosi i nove mogućnosti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, povedite računa o cirkulaciji, a mogući su i problemi s varenjem usled neadekvatne ishrane.

SAVET: Fokusirajte se na poslove koji su finansijski isplativi

Foto: Shuttestock

Vaga

Vaga - Nove okolnosti

POSAO: Kod Vaga je početkom nedelje fokus na svakodnevici i rešavanju nekih dnevnih obaveza. Radi se o nekim praktičnim stvarima koje nisu previše zahtevne, ali je za njih potrebno izdvojiti vreme. Povlačićete poteze i pratiti razvoj situacije na jedan veoma racionalan način. Sve ćete završavati postepeno i mirno jer vam sledi jedan potpuno novi početak krajem ove ili početkom sledeće nedelje. Učestvovaćete u nekom novom projektu, a neke Vage bi mogle da započnu novi posao. Zbog vaše pristupačnosti i saradljivosti mnogi će želeti s vama da rade. Iako vam to nije bio plan, možete promeniti ritam i prepustiti se tim dešavanjima. Na finansijskom planu, takođe, dolazi do transformacija i novih uzbuđenja, pa su kod Vaga moguća nova ulaganja. Primetićete da drugačije razmišljate i prepoznati dobre prilike, a neki će biti hrabri da rizikuju. Bićete u prilici da uradite nešto drugačije i naglo odskočite. Prepoznaćete i upoznati neke nove ljude s kojima ćete imati dobru interakciju i koji će uneti živost i drugačije mišljenje. Vage koje nisu radile na sebi i ne budu imale nove prilike mogu ući u sukobe s autoritetima ili kolegama. Višak energije koju ćete naglo osetiti moraće negde da se kanališe, pa ako budete nervozni i svadljivi, znajte da je do vas i da treba da promenite stav i prioritete. Studentima koji su imali problema na fakultetu sada će biti mnogo lakše i interesantnije. Važni datumi ove nedelje su 23. i 25. mart.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi će sve ono što im se dešava na poslovnom planu preslikati i na privatni ili se radi o nekim zajedničkim projektima. Iako se radi o prelaznim momentima probajte da napravite balans i ne preskačete informacije koje se tiču vašeg odnosa. Iako se radi o nesvesnom ponašanju, partner bi mogao da vam zameri da niste iskreni i otvoreni. Krajem nedelje će se situacija popraviti i sve će se razjasniti. Imaćete zanimljive razgovore i podići vezu na viši nivo. Vikend je odličan za rasplamsavanje strasti ili neko zajedničko putovanje. Slobodnim Vagama je od ove nedelje naglašen društveni život, ali bi mogle da očekuju ulazak u fatalnu vezu, s dosta strasti i iznenađenja. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja, a nije isključeno da se radi o nekome ko je skoro ušao u vaš život, naglo i iznenada. Pripremite se za avanturu i nezaboravne i čulne momente.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete osećati nervozu i nemir, a mogući su problemi s kožom. Moguće su infekcije ili neka neprijatnost.

SAVET: Nalazite se na prekretnici, pa pokušajte da istrajete u onome što radite

Foto: Shuttestock

Škorpija

Škorpija - Uspeh i materijalizacija

POSAO: Škorpijama se budi polje posla, svakodnevnih obaveza i nekih novih momenata. Neki pripadnici vašeg znaka će imati mogućnost da započnu nešto potpuno novo i drugačije od onoga što su dosad radili, a moguće je da ćete baš vi biti pokretač ove nove ideje. Naći ćete se u pravo vreme na pravom mestu i znati šta treba da kažete i to bi moglo da vam otvori vrata za buduće poslovanje. Vodite računa da sve radite polako i temeljno da ne biste izgubili suštinu. Moguće je da će s novim događajima biti više stresa i tenzije, pa nisu isključeni konflikti i nesporazumi s kolegama, pa bi bilo dobro da spustite loptu u nekim momentima. Na finansijskom planu ćete stabilizovati primanja i to će se pokazati na samom početku nedelje. Moguće su i neke zaostale isplate. Krajem nedelje je moguća neka edukacija ili napredovanje jer ste daleko iznad ostalih u poslu, funkcionalniji i umete nešto što drugi ne umeju. U svakom slučaju, imaćete pozitivnu reakciju drugih ljudi. Moguće je da ćete biti u prilici da pokazujete ili učite osobu koja vam je draga i kojoj će vaša pomoć biti dobrodošla. Od 23. marta ulazite u fazu koja će vam doneti nov pristup poslu, ali i nove rezultate, dok od 25. neke Škorpije mogu započeti sopstveni biznis. Moguće je da ćete se baviti nekom nekretninom, želeti da je prodate ili adaptirate. U fokusu bi ovih dana mogao biti jedan od roditelja.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi ulaze u harmoničan period, kada će moći bolje da sagledaju i sebe i druge. Imaćete više razumevanja za partnera i njegove potrebe i, na neki način, bićete odlična podrška. Moći ćete na objektivan način da sagledate problem i nađete rešenje. Pored dobre komunikacije i razumevanja, biće još lepih događaja, koji će vas obradovati i učvrstiti vezu. Unećete novu energiju i osloboditi se nekih sterotipa i šablona, a partner će vam biti veoma zahvalan. Slobodne Škorpije će u ovom periodu imati velike šanse da prodube odnos s osobom koja im se dopada. Moguće je da se radi o osobi koju poznajete preko posla ili je često viđate, ali od ove nedelje će se emocije rasplamsati i komunikacija će biti bolja i prisnija. Shvatićete da treba neke stvari kod drugih da prihvatite, budete suptilniji i spontaniji. Od 25. marta vam se otvaraju zanimljivi trenuci i mogućnost da prepoznate i prihvatite ljubav.
    
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih iskušenja, ali su mogući manji stomačni problemi. Potrebna vam je fizička aktivnost.
 
SAVET:
Prilagodite se novim okolnostima i budite otvoreni za ljubav 

Foto: Shuttestock

Strelac

Strelac - Novi pristup

POSAO: Strelčevima će se ove nedelje popraviti raspoloženje, a i međuljudski odnosi. Osetićete mnogo bolju i življu energiju, manji pritisak drugih ljudi s kojima sarađujete, a i više ushićenja i radosti zbog nečega što radite. Nemate mnogo očekivanja, već ćete sve raditi iskreno i transparentno. Mart vam je već doneo drugačije poglede na realnost i dešavanja, a krajem nedelje će se odnos prema mnogim stvarima potpuno promeniti. Neki Strelčevi bi mogli započeti nešto novo ili pokrenuti nove projekte na trenutnom poslu. Vaše ponašanje će konačno biti u skladu s vama, pa će vas i drugi ljudi bolje prihvatati. Od ove nedelje možete očekivati i bolju finansijsku situaciju, pa će vam to dodatno popraviti raspoloženje. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, sportom, decom i zabavom, očekuju vas posebno dobri rezultati i prijatna iznenađenja. Nadređeni će vam biti naklonjeni, a vas će pratiti srećne okolnosti. Nesigurnost koju ste imali će potpuno nestati, a vaša reč će delovati snažno i jako. Neki Strelčevi bi mogli dobiti nove kolege, a neki bi mogli da potpišu veoma važan ugovor. Informacije koje budete dobijali su i te kako važne i korisne i mogu vam potpuno preokrenuti život, doneti novi način shvatanja i ponašanja. Važan datum je 25. mart, kada vas očekuju iskušenja, ali i transformacije na poslovnom planu. Ne budite previše kritični prema dešavanjima jer sve se dešava da biste promenili pristup i neke stvari radili na drugačiji način.

LJUBAV: Kod Strelčeva koji su u braku ili vezi se popravlja situacija i na emotivnom planu. Ono što je kod vas važno jeste da promenite pristup odnosu i više težite duševnoj harmoniji. U naredne tri godine imaćete veliko preispitivanje, hteli vi to ili ne, i prolazićete kroz dublje procese. Veoma je važno da budete iskreni jer bi kod mnogih pripadnika ovog znaka privatni život mogao da se preokrene, a vi nećete imati nikakvu kontrolu. Ove nedelje ćete osetiti bolju komunikaciju s partnerom, pojačanu seksualnu energiju i naglašenu društvenu aktivnost. Krajem nedelje očekuju vas lepi trenuci s decom. Slobodni Strelčevi će imati pojačan društveni život, naglašen hedonizam i prilično jako će delovati na suprotan pol. Ljubav može doći sa svih strana, ali vam jedna osoba s posla može posebno zagolicati maštu. Oko 25. marta očekujte konkretna dešavanja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati problema sa stresom i upalama. Reproduktivni organi su slaba tačka, pa povedite računa. Krivica i tuga mogu veoma loše delovati na zdravlje.
 
SAVET: Budite spontani i opušteni

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarac - Dinamični odnosi

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete se baviti odnosima s bliskim ljudima, kao i partnerskim odnosima, pri čemu je moguća doza razdražljivosti u komunikaciji i borben stav po pitanjima koja se tiču vašeg mesta u nekom odnosu. Na poslovnom planu početak nedelje vam donosi razrešenje situacije koja vas je mučila, pa ćete kroz razgovor jasno izraziti stav i strahove iz prethodnog perioda. Ovo je povoljna nedelja za sve vrste pregovora i zaključenje kratkoročnih poslova, čija realizacija zahteva dosta energije, ali se mogu ostvariti u kratkom roku. Povoljna nedelja i za Jarčeve koji se bave privatnim poslom pošto je povoljan momenat za proširenje delovanja i unapređenje uslova u kojima radite. U subotu 23. marta postajete energičniji, ali i borbeniji u odnosima s drugim ljudima. Mogući su sukobi na polju partnerskih odnosa, koji mogu povrediti i vas i vaše poslovne partnere. Zato pokušajte energiju da usmerite na zajedničke poslove i probleme, bez aktiviranja međusobnih sukoba. Mogući su i novi poslovi koji zahtevaju dodatnu energiju i trud da bi se realizovali na način koji vam odgovara. Kada su u pitanju finansije, možete da očekujete promene na ovom planu počev od kraja nedelje, te u narednom periodu imate priliku da uvećate imovinu i prihode.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi koji su u braku ili vezi osećaju veliku potrebu da što više vremena provedu s partnerom i ukućanima. Trenutno vam najviše prija porodično okruženje pošto tu nailazite na najveće razumevanje. Ipak, povedite računa kada je reč o partneru pošto su mogući sukobi u vezi s porodičnim pitanjima iz prošlosti. Jarčevi koji su trenutno sami imaju potrebu da budu u porodičnom okruženju, pa će dosta vremena provoditi u kontaktu s braćom i sestrama, kao i s roditeljima. Krajem nedelje moguće je poznanstvo s dinamičnom osobom na nekom javnom skupu ili na mestu gde volite da izlazite i koje vam je poznato. U pitanju je energična osoba koja će vas veoma zainteresovati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s bubrezima, pa budite oprezni ako primetite simptome.

SAVET: Ovo je nedelja u kojoj bi trebalo da se čuvate nepotrebnih sukoba

Foto: Shuttestock

Vodolija

Vodolija - Pojačana ranjivost

POSAO: Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj ćete biti okrenute poslu i svakodnevnim obavezama, ali ujedno ćete postati svesnije svojih najdubljih potreba i strahova koji vas sprečavaju da napredujete. Nećete ih sve savladati za kratko vreme, ali bar ćete znati šta je to što vam stoji kao prepreka na putu do potpunog ostvarenja. Na poslovnom planu početak nedelje vam donosi priliku da realizujete jedan plan koji ste držali u tajnosti, ali sada vam je jasno da je došao trenutak da počnete s realizacijom. Rezultate ćete videti već u četvrtak i biće vam jasno u kom pravcu će se stvari dalje odvijati. Ove nedelje se aktivira vaše polje komunikacije i inteligencije, pa iskoristite ovu nedelju za pregovore i zaključenje novih poslova koji zahtevaju brzu realizaciju. Imaćete priliku da unapredite neku svoju praktičnu veštinu, pa nemojte propustiti tu šansu, a moguće je i kraće putovanje edukativnog karaktera. Od 25. marta menja se dinamika na poslu i postajete prilično zauzeti i okupirani obavezama koje se uvećavaju iz dana u dan. Na finansijskom planu povoljan dan za novac je ponedeljak, pa možete očekivati isplatu novca iz nekog posla čiju realizaciju držite u tajnosti. Što se tiče troškova, tokom ovog perioda ne bi trebalo da bude neočekivanih izdataka.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi imaju potrebu da budu intimnije s partnerom i podele neka svoja osećanja koja bi inače zadržale za sebe. Partner će prepoznati vašu potrebu za emotivnim otvaranjem i imaće adekvatne odgovore na vaše emocije. Ulazite i period kada postajete ranjivi i nesigurni, ali to će i te kako imati svoju svrhu, zato nemojte odbacivati neka stanja i raspoloženja samo zato što su vam strana i što niste navikli da se tako osećate. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju potrebu za nekom vrstom povlačenja, a mogu ih privući samo one osobe koje su emotivne i imaju nežan i topao pristup u kontaktu s drugima. To vam pomaže da se opustite i lakše izrazite svoju ličnost, bez bojazni da nećete biti shvaćeni na pravi način.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguć je pad imuniteta usled povećane količine stresa, kome ste često izloženi, pa probajte da budete odgovorniji prema sebi.

SAVET: Izrazite emocije

Foto: Shuttestock

Ribe

Ribe - Stabilnost

POSAO: Drage Ribe, vi ćete tokom ove nedelje biti energični i harizmatični, pa ćete lako dobijate sve do čega vam je stalo i što vam je u ovom trenutku potrebno. Na poslovnom planu početak nedelje je u znaku rada na projektu koji zahteva grupno angažovanje, a vaša uloga je da budete lider ili barem prvi među jednakima. Rad sa prijateljima i ljudima sa kojima ste bliski vam najviše prija pa ćete upravo tu tražiti oslonac i podršku u kriznim situacijama.Aktivira se vaše polje materijalizacije i praktičnog delovanja pa ćete biti fokusirani na poslove koji čekaju već neko vreme na vašoj listi za realizaciju. Osećate stabilnost i jačinu na ovom polju i vaši saradnici vam veruju i oslanjaju se na vas. Pojačava se kreativnost i kapacitet za samostalno istupanje. Ljudi su privučeni vašim idejama i načinom na koji radite stvari pa ćete u ovoj nedelji steći neka zanimljiva prijateljstva. Dobijate mogućnost da istražite sebe na jedan dubok i ozbiljan način i da radite na ispravljanju delova vaše ličnosti koji zahtevaju korekciju. Na finansijskom planu situacija je stabilna i nema nepredviđenih situacija koje bi donele nesigurnost. Novac vam najlakše dolazi kroz saradnju sa najbližim okruženjem i preko kratkoročnih angažmana koji ne zahtevaju ulaganje velikog truda. 

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi mogu da očekuju buđenje novih osećanja prema partneru i strasti. Sa druge strane polako postajete svesni određenih emotivnih obrazaca koji se kod vas ponavljaju i svest o tome pomoći će vam da prevaziđete sve ono što vam predstavlja kočnicu ka ispunjenju u vezi, i uopšte u emotivnoj sferi. Ribe koje su trenutno slobodne, imaju jak libido i izraženu harizmu, pa će biti veoma zapažene i okružene ljudima koji im jasno pokazuju naklonost. Istovremeno, intuitivno naslućujete sve one stvari koje krijemo sami od sebe jer nam nije lako da se sa njima suočimo, ali ukoliko to uradite imate šansu da prevaziđete emotivne blokade i da nastavite dalje rasterećeni.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu, osećate se dobro i stabilno s tim da su moguće povremene aritmije.

SAVET: Istražite sebe bez straha.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)