Horoskop

DOLAZI NAM NAJSREĆNIJI DAN U FEBRUARU: Spremite se za buru strasti i mnogo uspeha, 4 znaka Zodijaka će doživeti ostvarenje snova!

Početak 2023. godine nije mnogo obećavao, ali stvari se menjaju već sa početkom februara.

bySrećna republika

03.02.2023 09:01

DOLAZI NAM NAJSREĆNIJI DAN U FEBRUARU: Spremite se za buru strasti i mnogo uspeha, 4 znaka Zodijaka će doživeti ostvarenje snova!
shutterstock.com

Iako je godina počela pomalo haotično, februar će biti mnogo prijatniji. Naime, prvi put od aprila 2022. nijedna planeta nije retrogradna, pa više ništa neće stajati na putu ostvarenju vaših novogodišnjih odluka. Mars u Blizancima stvoriće u subotu, 4. februara, kvadrat s Venerom u Ribama, zbog čega se taj datum smatra najsrećnijim danom u drugom mesecu 2023. godine.

Venera i Mars nisu uvek najkompatibilniji par, ali njihove interakcije unose uzbuđenje u naš život i dovode do stvaranja iskri. Taj aspekt podstiče u nama strast, ne samo na intimnom planu, već i prema životu uopšte, kao i prema poslu i hobijima. Svi znaci Zodijaka će osetiti pozitivne vibracije tih planeta, ali samo pojedini mogu očekivati najviše uzbuđenja.

Shutterstock

Blizanci

Blizanci

Osetićete talas pozitivne energije. Sjajno je vreme za druženje, umrežavanje i raspravu o planovima i ciljevima s kolegama. Taj tranzit će pokrenuti vašu kreativnost. Ako osećate da idete u previše različitih smerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.

Škorpija

U poslednje vreme razmišljate o ozbiljnijim stranama života, ali ovaj tranzit vas podstiče da te osećaje usmerite u novi projekat. Oslobodite kreativan duh jer vam inspiracija dolazi iz najčudnijih izvora. Za one koji su u vezi sjajno je vreme da rasplamsate strasti u vezi, dok bi samci mogli da sretnu nekoga ko će im uzburkati misli.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Mnogi Vodolije počeće više da zarađuju. Povoljan je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte da preerujete. Osetićete potrebu da uložite svoje vreme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Taj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.

Ribe

Vaš ljubavni i porodični život biće prepun uzbuđenja, a povremeno i drame. Osetićete potrebu da krenete u akciju i menjate ono čime niste zadovoljni. Iako ne bi trebalo da inicirate sukobe bez potrebe, shvatićete da morate sebe i svoje potrebe da stavite na prvo mesto. Sada je vreme da se posvetite ostvarenju svojih želja.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)