Horoskop

DOLAZI NAM NAJSREĆNIJI DAN U DECEMBRU, spremite se za vrtlog ljubavi, strasti i novca! Sve se menja već ove nedelje!

Otkrivamo vam šta svaki horoskopski znak može da očekuje ovog specijalnog dana koji je takav zbog posebnih položaja Meseca, Venere i Merkura.

bySrećna republika

30.11.2022 10:00

DOLAZI NAM NAJSREĆNIJI DAN U DECEMBRU, spremite se za vrtlog ljubavi, strasti i novca! Sve se menja već ove nedelje!
pexels.com

Najsrećniji dan u predstojećem mesecu jeste subota 3. decembar, tvrde astrolozi. Mesečevo putovanje kroz Ovna biće u harmoničnim aspektima s Venerom i Merkurom u Strelcu. Ta "simpatična" sinergija stvoriće priliku za istraživanje i prepuštanje čaroliji novih iskustava. Ništa nije nemoguće, pa poželite želju i počnite da ostvarujete snove.

Ovan

Ovog dana ćete biti magnet za obilje u kreativnom, romantičnom ili profesionalnom smislu. Vaše jako samopouzdanje i urođeni entuzijazam biće vaša najveća supermoć i dovešće vas do željenog uspeha.

Bik

Osećaćete se dobro i bićete zadovoljni sami sobom. Poželećete malo vremena nasamo, a trenuci mira i introspekcije pomoći će vam da se ponovo povežete sa svojim težnjama i snovima za budućnost i isplanirate naredni korak.

pexels.com

Bikovi, sedite i lagano počnite da planirate sve buduće korake jer će vam sve ići od ruke

Blizanci

Prilike će se vam se otvarati na neuobičajene načine. Uz podršku prijatelja, kolega i partnera samouvereno ćete krenuti prema ispunjenju svojih želja. Ako ste dovoljno hrabri, to će biti idealan dan da se prepustite onome što vas zadovoljava i ispunjava vašu znatiželju.

Rak

Uspešno ćete uklopiti nove rituale u svoju dnevnu rutinu. Vaša sreća dolazi vam na prvo mesto, a osećaćete se ispunjeno zbog spoznaje da je uspeh koji ćete ostvariti rezultat vašeg truda i predanosti. Proslavite svoje pobede i budite ponosni na sebe.

Lav

Učinite nešto što nikada niste i pobrinite se da vam 3. decembar bude dan za pamćenje. Na nebu će biti dosta vatre, što znači da ćete biti u svom elementu. Avanture su neizbežne, a to je upravo ono za čime ćete čeznuti. Nećete se bojati promena i izazova na profesionalnom i ličnom planu.

shutterstock.com

Lavove čeka dobar provod i dosta ljubavnih avantura

Devica

Žudite za intimnošću i iskreno se nadate povezivanju s nekim na dubljem nivou, bilo da je to neko koga već poznajete ili neko potpuno nov. Samouvereni ste i ne želite da se pretvarate da ste nešto što niste, a isto ćete tražiti i od drugih.

Vaga

Inspirisani ste i komunikativni. Spontani razgovori i improvizirani sastanci mogu dovesti do uzbudljivih prilika. Mnogi će planirati putovanje, a rad na sebi i svom obrazovanju doneće veliku nagradu.

Škorpija

Ponovo ćete se osetiti nadahnuto i spremno za nove poslovne pobede. Mnogi će spontano početi istraživati druge načine zarade i ponovo se povezati sa svojom kreativnom energijom. Budite odvažni i unovčite svoje talente.

Foto: Shutterstock

Škorpije treba da se spreme za novčani dobitak 

Strelac

Vaša pozitivna energija će biti zarazna, pa će svi želeti da budu u vašoj blizini. Samopouzdanje vam je na vrhuncu, kao i želja za pažnjom i deljenjem ljubavi. Više je nego verovatno da ćete se povezati s nekim i doživeti ono što tražite.

Jarac

Iako će se mnogi pitati zašto ste odlučili da ovako srećan dan provedete sami kod kuće, vama će biti potpuno jasno da je to jedini ispravan potez. Uživaćete u dobroj knjizi ili seriji, naručiti dostavu i opustiti se bez obaveza. To će vam napuniti baterije i pripremiti vas za nove pobede.

Vodolija

Ako vam nedostaju prijatelji, nemojte se ustručavati da zakažete dugoočekivano druženje ili izlazak. Takođe, ako ste u poslednje vreme izgubili osećaj nade ili se ne osećate inspirisano, vraćaju vam se energija i motivacija.

Ribe

Kada ste poslednji put uradili nešto lepo za sebe? Priuštite sebi 3. decembra dan opuštanja jer ste to zaslužili. Idite na masažu ili na kozmetički tretman, kupite novi odevni predmet ili se počastite odlaskom u omiljeni restoran. Morate povremeno malo da se razmazite.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)