Horoskop

JARČEVI, SPREMITE SE ZA TAJNE LJUBAVI, RIBE ZA POSLOVNI USPEH, A BIKOVI ZA NEŠTO NEOČEKIVANO! Dolazi nam mirnija nedelja, ali da li to znači i novogodišnju buru?

Donosimo vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 21. do 28. novembra.

bySrećna republika

20.11.2022 18:01

JARČEVI, SPREMITE SE ZA TAJNE LJUBAVI, RIBE ZA POSLOVNI USPEH, A BIKOVI ZA NEŠTO NEOČEKIVANO! Dolazi nam mirnija nedelja, ali da li to znači i novogodišnju buru?
Shutterstock

Astrolozi se slažu da će naredna nedelja, za period od 21. do 28. novembra, mnogim znacima horoskopa doneti malo mirnije okolnosti nakon bura koje su obeležile prethodni period. Međutim, da li to znači da zatišje podrazumeva novu dramu, i to novogodišnju, ostaje nam da vidimo. 

shutterstock.com

Ovan

OVAN - Nova životna filozofija

POSAO: Ovnovi će ove nedelje nešto vrlo bitno shvatiti ili saznati. Moguće je da će do vas doći neka informacija koja će vas, na neki način, obradovati, ali morate da pazite kako ćete s nekim da je podelite ili ćete imati problem kako da je sprovedete. Nešto ćete morati da sakrijete ili sačekate pravi momenat da je iznesete. Stvari će se brzo menjati, pa nećete znati pravi ishod. Sve te oscilacije će umnogome zavisiti od vas. U jednom trenutku možete pomisliti da se ništa ne odvija u dobrom smeru po vas, ali ćete kasnije shvatiti da je sve to, u stvari, za vaše dobro. Ove nedelje ćete imati neke veoma lepe vesti koje su vezane za inostranstvo, a moguće je i neki dobar finansijski rezultat. Dokazaćete sebi da u nečemu možete da istrajete i da ste nešto bitno i važno iskusili. Bićete zadovoljni sami sobom i kako ste uspeli da dođete do nekog važnog ishoda. Naučićete važnu lekciju i izaći jači. Ovo je za vas novi početak i ogroman podstrek za neke buduće dane. Krajem nedelje je moguća dugoročna saradnja s nekim od prijatelja ili osobama s kojima ste vrlo bliski. Komunikacija s drugim ljudima i dalje može biti napeta, pa se potrudite da ne reagujete iz besa, već isključivo ako mislite da neke stvari nisu izgovorene, a trebalo je da budu. Ne dozvolite da vas shvataju zdravo za gotovo, već pokažite stav, ali ne prenagljujte jer to nije poenta. Moguće je kraće putovanje.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi imaće lakšu i bolju komunikaciju s partnerom. Iznenadiće vas podrška u nekim momentima koje ni sami nećete znati da li ćete izgurati. Naći ćete zajednički jezik i rešenje za mnoge probleme koje dugo niste mogli da rešite. Verovaće u vas i pokloniti vam pažnju, koja će vam biti preko potrebna ovih dana. Parovi koji imaju decu očekuju lepe vesti i trenuci blagostanja koje ćete provesti zajedno. Moguće je i zajedničko putovanje, koje će učvrstiti odnos i doneti rast, razvoj i prosperitet. Slobodni Ovnovi bi mogli da prodube odnos s osobom koju su sreli u nekom većem društvu. Moguće je da vam se negde neće ići, pa ćete i sami biti iznenađeni ishodom večeri. Razumećete se odlično i provesti lepe zajedničke momente, uz smeh i zabavu. Imaćete jasan i otvoren razgovor i pokrenuti neko novo poglavlje kada je emotivni život u pitanju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s napetošću i nervozom. Budite obazrivi u saobraćaju i komunikaciji s ljudima.

SAVET: Ponekad je potrebno da se suzdržite od onoga što zaista mislite

shutterstock.com

Bik

BIK - Neočekivani rezultati

POSAO: Bikovi će ove nedelje imati bitne interakcije s ljudima. Moraćete da napravite neki dogovor, ali vodite računa da uvek sve bude u balansu i harmoniji jer koliko god vi mislili da ste realni i iskreni, neke stvari možete videti drugačije. Poslovni momenti, potezi koji sada pravite će se odraziti na buduće situacije, pa je zato veoma važno šta radite i na koji način i da svi budu zadovoljni. Međutim, neke stvari bi mogle da vas iznenade jer nisu uvek jedan i jedan dva. Moguća su iskušenja, pa dobro sve sagledajte i ne reagujte stihijski. Dobri međuljudski odnosi su najvažniji što se tiče poslovnog uspeha, ali i materijalnog i finansijskog plana. Nemojte da budete opterećeni kako drugi reaguju jer su mnoge osobe oko vas pod stresom i tenzijom, što se može odraziti i na vaše odluke. Neke ljude ćete ohrabriti i bodriti, ali biste nekim osobama mogli da se zamerite. Koliko god se možda organizovali i planirali, neće sve ići kako ste zamislili, pa ćete u nekim trenucima morati da povučete neočekivane poteze, a biće neizvesan ishod svega. Sve to će dovesti do nekih neophodnih promena. Neki Bikovi će biti u situaciji da podignu kredit, neki će imati ulaganje, dok će neki vraćati dugove. Ulazite u novu fazu poslovanja sa starim iskustvom i na čvrstim nogama.

LJUBAV: Zauzeti Bikovi će imati međusobnu podršku bez obzira na razliku u potrebama. Bitno je da se istraje, ali ne i da se preteruje. Potreban vam je balans iako ćete često imati izazove. Od vas će se tražiti neka istina koja je u ovom momentu komplikovana i nedostižna. Ako ne budete mogli sve to da postignete, moguća je napetost u odnosu, ali i otkrivanja neke tajne. Sve to može biti intezivno i naglo, s optužujućim rečima ili udaljavanjem, a nije isključen i izlet u neku avanturu. Može doći do problema oko novca. Slobodni Bikovi bi ove nedelje mogli da uplove u neobaveznu vezu s mlađom osobom koja im je možda prijatelj ili su se upoznali preko prijatelja. Bićete skloni eksperimentisanju i novim iskustvima koja do sada niste imali. Privući će vas energija ove osobe i jaka seksualna privlačnost, samo pazite da ne pređe u fatalnost.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s visokom temperaturom zbog jake unutrašnje tenzije. Da biste izbegli bilo kakav zdravstveni problem, budite korektni i strpljivi.

SAVET: Lakše ćete prolaziti kroz transformaciju ako se oslobodite strahova

shutterstock.com

Blizanci

BLIZANCI - Posao i zadovoljstvo

POSAO: Blizanci se nalaze u daleko stabilnijem i kvalitetnijem periodu nego što je to bilo prethodnih nedelja. Međuljudski odnosi, komunikacija i aktivnost su dosta harmoničniji i u većem balansu. Energija je intenzivnija, svesniji ste i budniji, pa ćete moći da budete opušteniji. Potezi koje budete povlačili ove nedelje naići će na bolje rezultate i konačan ishod, kako na praktičnom tako i na finansijskom planu. Moguće je i poslovno putovanje koje će vas u isto vreme relaksirati i pružiti vam zabavu i neke opuštajuće momente. Sve što ste u poslednje vreme radili sada će definitivno dobiti epilog, ali i dalje treba da budete sistematični, trezveni i budni i da se ne opuštate previše jer su moguća neka usporenja i odlaganje. U ponedeljak su moguće neke vrlo lepe vesti, koje će vas istinski obradovati i koje će biti od značaja na duge staze, a koliko je to važno za vas, biće vam jasno krajem nedelje. Od nekog mikro plana stvari će se veoma brzo razviti i poprimiti širu, ali i jasniju sliku. Moguće je i partnerstvo ili benefiti od poslova koje radite u partnerstvu ili s inostranstvom. Važno je da imate na umu da i dalje ništa ne radite na silu, već postepeno i u skladu sa situacijom. Povedite računa o ličnim stvarima jer biste mogli neke da zagubite ili zaturite. Ne radite ništa ilegalno ili protiv zakona jer bi moglo da se završi štetno po vas.

LJUBAV: Na emotivnom planu situacija će se definitivno stabilizovati. Partner će imati više razumevanja za vas i vašu potrebu za slobodom. Moguće je i zajedničko putovanje, koje će vas zbližiti i doneti neke zaista nezaboravne trenutke. Podići ćete vezu na viši nivo, neki će se odlučiti na zajednički život, a neki na proširenje porodice. Odnos je postao zreliji, više ćete voditi računa o partneru, ali i svom ponašanju. Obaveze ćete podeliti i biti zadovoljni kako sve funkcioniše. Parovi koji imaju decu dobiće lepe vesti od njih ili će im vreme provedeno s njima doneti više sreće i optimizma. Slobodni Blizanci će imati priliku da ostvare bliskiji odnos s osobom koja im se dopada i koja ih, na neki način, uveseljava. Prijaće vam društvo potencijalnog partnera, pa ćete više vremena provoditi zajedno, više komunicirati i načiniti prvi korak. Međutim, nećete mnogo insistirati jer će vam najviše prijati slobodan duh koji ste izgradili.

ZDRAVLJE: Oslobađate se napetosti i neke težine koja vas je dugo mučila. Vodite računa kako komunicirate s drugim ljudima i budite strpljivi. Moguće glavobolje.

SAVET: Ne preterujte s proverom drugih i trudite se da ne budete licemerni

shutterstock.com

Rak

RAK - Harmonični odnosi

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje akcenat će biti na poslovnim dešavanjima i dobrim međuljudskim odnosima. U prvom delu nedelje doći će do izražaja vaš kreativni potencijal i koncentracija na bitne stvari, naročito kada su u pitanju odnosi s drugima. Bićete fokusirani na pozitivne aspekte poslovnih i svih drugih odnosa, pa, umesto da stvarate sebi tenziju zbog problema, bavićete se rešenjem na konstruktivan način. U poslovnom okruženju situacija se popravlja u vašu korist i konačno možete da dobijete ono što zaslužujete. Ovo se odnosi kako na poslove koji vam stižu u ovom periodu tako i na odnos s kolegama, koji se konačno stavlja u prave okvire. Ulaskom Sunca u znak Strelca postajete mnogo svesniji svih relacija i u stanju ste da objektivno sagledate poslovnu situaciju. Mnogi Rakovi će tokom ovog perioda promeniti posao ili će poboljšati uslove u kojima rade zaključenjem boljeg ugovora, kojim će na dobar način zaštititi svoje interese. Ukoliko ste odlagali neko putovanje, ovo je nedelja kada ćete konačno moći da otputujete. Kada su u pitanju finansije, ove nedelje možete da očekujete manje isplate, koje će biti redovne i tiču se posla koji obavljate na dnevnom nivou. Moguća zarada i kroz intelektualni rad u utorak.

LJUBAV: Rakove koji su u braku ili vezi očekuje period ispunjen ljubavlju, harmonijom i međusobnim razumevanjem. Partner vas podržava i odnos vam je mnogo bolji nego u prethodnom periodu, kada ste osećali da stalno nešto fali. Ovo poboljšanje će se najviše osetiti u svakodnevnom životu i u malim znacima pažnje koje vam partner poklanja. Sreća je u detaljima i sitnicama koje jedno drugom pružate i na taj način dajete do znanja da vam je stalo. Rakovi koji su trenutno slobodni imaju dosta pažnje i naklonosti, i to ne samo od jedne osobe. Ima više zainteresovanih za vas koji bi želeli da vas bolje upoznaju, a pažnju će vam najpre privući osoba koja dolazi iz inostranstva ili je u pitanju neko izuzetnog obrazovanja i široke erudicije, ko će vas osvojiti elokvencijom i stavom. Nema razloga da čekate i da se premišljate, ovo je dobar trenutak da započnete vezu s osobom koja vam se sviđa.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu i dalje osećate manjak energije i zamor, pa probajte da se odmorite, pre svega, mentalno.

SAVET: Negujte dobre odnose

shutterstock.com

Lav

LAV - Emotivna otvorenost

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje akcenat je na emotivnom dešavanjima, kao i unutrašnjim procesima, koji vas uvode u napredak na svim nivoima. Na početku nedelje bićete potpuno svesni šta je potrebno da uradite da biste poboljšali kvalitet svog posla i ličnih veština, koje vam pomažu da se što bolje pozicionirate u poslu. Imate dosta kreativnih ideja, koje vam pomažu da se istaknete i unapredite aktuelne poslove. Moguća je saradnja s ljudima čije ideje i način sagledavanja stvari odudaraju od uobičajenih standarda, pa će vas to inspirisati da i vi promenite nešto u dosadašnjem načinu poslovnog funkcionisanja. Lavovi koji se bave privatnim poslom mogu odlučiti da prošire posao i u tome im može pomoći muška osoba koja ima veliki autoritet u domenu svog delovanja. Imate priliku da pokažete šta znate i da to bude prepoznato od ljudi koji u vašem delovanju vide potencijal i dobru investiciju. Zato, budite proaktivni tokom ove nedelje i nemojte čekati da vam se prilike ukažu, već ih stvarajte sami. Sada je vreme i za promene koje ste dugo planirali da sprovedete, ali ste ih odlagali čekajući pravi trenutak. Kada su u pitanju finansije, novac vam dolazi preko osoba od autoriteta, ali i preko mlađih saradnika. Lavovi koji su čekali neki kredit mogu računati da će biti odobren tokom ove nedelje. Pazite da se ne zadužujete više nego što je potrebno.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaju harmoničan odnos s partnerom po pitanju doma i porodice, što im daje snagu da se izbore s nekim drugim stvarima jer ne moraju da troše energiju na bespotrebne rasprave. Osećate veliku želju za partnerom i potrebno vam je da bude više uz vas nego što je to uobičajeno. Partner će prepoznati vaše potrebe, pa je ovo jedan lep i emotivan period za Lavove, tokom koga će se mnoge stvari iz partnerskog odnosa razrešiti. Lavovi koji su trenutno sami mogu da očekuju novu ljubav i pomak na emotivnom planu. Neko vas osvaja najpre rečima, a zatim i toplinom, koja vam je važna tokom ovog perioda pošto vam sada najmanje prijaju hladni, racionalni ljudi. Dopašće vam se kreativni momenat kod te osobe, kao i njena sklonost ka umetnosti.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, pritisak može da varira, a mogući su i problemi s venama.

SAVET: Budite emotivno otvoreni i prijemčivi

shutterstock.com

Devica

DEVICA - Emotivne preokupacije

POSAO: Drage Device, ove nedelje bavićete se nekim privatnim stvarima i pitanjima u vezi s emocijama, a nizaćete i poslovne uspehe. Početak nedelje donosi razgovore o nekom novom vidu partnerskog posla koji će vam doneti mnoge benefite. U pitanju je posao o kome ste ranije razmišljali i priželjkivali ga. Device koje se bave privatnim biznisom biće posebno srećne ruke u narednom periodu pošto će imati finansijski isplative poslove, a zahvaljujući dobroj organizaciji, uspeće sve da završe na vreme. Sada je trenutak da napravite strategiju i konačno donesete odluku gde sebe vidite u budućnosti i koja poslovna partnerstva su vredna opstanka, a koja ne. Na kraju dana vama će biti lakše pošto ćete zauzeti pravac koji vam odgovara u poslu i koji će vam, pored finansijskih benefita, doneti i sigurnost u neke buduće pozicije. Vi ste na putu promena kada je karijera u pitanju i svesni ste važnosti svojih izbora i postupaka, koji vam, na neki način, određuju budući položaj. Period koji je pred vama donosi dugoročne poslove, koji će vam doneti mir i sigurnost. Kada su u pitanju finansije, novac dolazi kroz privatne poslove i angažmane, a postoji tendencija da ćete tokom ovog perioda trošiti novac na kuću i neke sitnije popravke. Veći novac stiže kroz partnerske poslove.

LJUBAV: Device koje u braku ili vezi imaju skladan odnos s partnerom i mirnu luku. Slažete se po pitanju svega i usklađeni ste u svakom smislu. Moguće je da ćete tokom ove nedelje pričati o preseljenju ili proširenju porodice, pa ćete u narednom periodu to verovatno i ostvariti. Potrudite se da budete dovoljno jasni u pogledu stavova da posle ne bi došlo do nesporazuma. Device koje su trenutno slobodne preispituju emocije prema nekom ko je već duže prisutan u njihovom životu. Pošto prilično oscilirate u raspoloženju kada je ta osoba u pitanju, sada ćete imati priliku da zaista otkrijete pravu prirodu svojih osećanja. Trenutno vam prija distanciranje od spoljnih uticaja i dešavanja, pa ćete se često osamljivati. Neke Device će u ovom periodu ući u vezu s osobom koja će im doneti duševni mir.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguć je hormonski disbalans i primetna nervoza.

SAVET: Posvetite više pažnje bliskim osobama

shutterstock.com

Vaga

VAGA - Aktivniji i dinamičniji

POSAO: Vage ulaze u daleko opušteniji period nego u prethodnih mesec dana. Bićete sigurniji, opušteniji i u boljoj finansijskoj situaciji. Stvari će se odvijati u mnogo boljem pravcu po vas, a i vi ćete biti življi i aktivniji. Sve što vas je kočilo i usporavalo možete da ostavite iza sebe i upustite se u neke nove ideje, poslove ili planove. Komunikacija, interakcija s ljudima i rođacima će biti daleko bolja, bliskija i kvalitetnija. Ovo je period kada bi mnogi pripadnici vašeg znaka mogli da se preorijentišu na nešto što dosad nisu radili ili će to raditi na drugačiji način. Neki ljudi bi mogli biti zainteresovani za ono što radite, pa biste mogli da dobijete novu ponudu. Ako se sada ništa ne bude realizovalo, ovo bi mogao da bude okidač za neki naredni period. Bićete spremniji da se bolje prezentujete i napravite isplativiji dogovor. Vraćate se u prirodni balans i to treba da iskoristite u narednih nekoliko nedelja. Poći će vam za rukom sve što budete počeli da radite, naročito od četvrtka, kada ćete osetiti posebnu lakoću u poslu, nalet kreativnosti i entuzijazma. Moguće je i putovanje ove nedelje, koje može biti privatnog ili poslovnog karaktera, a nije isključeno da ćete spojiti lepo i korisno. Kontakt sa braćom i sestrama će biti pojačan, a mogući su i susreti sa ljudima iz inostranstva. Ovo je sjajan period za kreativna zanimanja, IT sektor, velike organizacije, ugostiteljstvo i turizam. Vage koje traže posao mogle bi dobiti povoljnu priliku.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi ulaze u mirniji i harmoničniji period. Na samom početku nedelje ćete pokazati jedno drugom želju i spremnost za dogovor. I jedna i druga strana će prihvatiti želje ovog drugog, a komunikacija će teći glatko, bez ikakvih nesporazuma i teških reči. Moguće je da ćete sklopiti neki važan dogovor u vezi sa svakodnevnim obavezama na obostrano zadovoljstvo. Od dece vas takođe očekuju srećni i veseli momenti. Ovo je odličan period da se malo opustite i otputujete zajedno. Slobodne Vage bi ljubav mogle da pronađu na putu, u komšiluku ili poslovnom okruženju. Osećanja koja vas budu obuzimala delovaće veoma pozitivno na vas, pa će svi primetiti vašu promenu raspoloženja nabolje. Osećaćete se lako, slobodno i zadovoljno i sve će se u tom stilu i odvijati. Uživajte i trudite se da zadržite trenutna osećanja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro, ali je ovo odličan period za promenu navika i uvođenje neke aktivnosti. Ovo je period regeneracije i buđenja.

SAVET: Krećite se što više i budite u dinamičnijoj sredini, prijaće vam

shutterstock.com

Škorpija

ŠKORPIJA - Plodovi rada

POSAO: Škorpije će ove nedelje imati satisfakciju u vidu rezultata za sve što su radile u prethodnom periodu. Svi pripadnici vašeg znaka dobiće potvrdu rada na finansijskom planu u vidu uvećanja zarade ili nagrade. U svakom slučaju, stvari će se odvijati bolje po vas, a vi ćete se osećati sigurnije, bezbednije i zadovoljnije. Sve što se ove nedelje bude dešavalo biće konkretno i opipljivo i dokaz više da ste na pravom putu. Krajem nedelje vodite računa da se ne zanesete i aktivirate više nego što možete da postignete jer biste bespotrebno mogli ući u sukob s nekim osobama, a nisu isključeni ni finansijski gubici. Sve što ove nedelje budete radili ili započinjali biće isplativo i plodonosno, a neki bi mogli biti čuveni u svojoj oblasti. Škorpije koje se bave privatnim biznisom bi mogle postići veliki uspeh u koji ni same neće moći da poveruju. Ovo je odličan period za poslove s inostranstvom, pa ako budete u takvoj situaciji, ne propuštajte prilike. Zbog svega ovoga što vam se bude događalo osećaćete se daleko bolje, zadovoljnije i veselije. Oslobodićete se tereta i pritiska koji ste već neko vreme imali, a uploviti u stanje sreće i obilja. Moguće je poslovno putovanje, ali i razgovor s veoma značajnom i moćnom osobom iz vašeg posla. Prilike će biti svuda oko vas, na vama je da procenite šta vam odgovara i da ih prihvatite. Očekuju vas lepe vesti od braće i sestara.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku stanje koje im se dešava na poslovom planu preslikaće i na privatni. Komunikacija će biti daleko bolja i mnogo više će vam prijati društvo partnera. Bolje ćete se razumeti i lakše naći rešenja. Osetićete jaču stabilnost, bliskost, ali i snažnije emocije. Mnoge Škorpije očekuje sreća i zadovoljstvo kroz decu, a neke bi mogle da se bave renoviranjem doma ili sređivanjem poslovnog prostora. Slobodne Škorpije će uživati u svojoj slobodi i flertu koji će ih vrebati iza svakog ćoška. Postoji više osoba koje vam poklanjaju pažnju, što vama neće smetati, čak ćete vrlo rado prihvatiti igru. Imaćete naklonost starijih osoba, na položaju, iz inostranstva, ali i nekih koje često putuju, mada vi trenutno niste spremni za ulazak u vezu, pa ćete se tako i ponašati.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je dobra. Moguće je gušenje ili nedostatak daha, upala grla.

SAVET: Prilagodite se i ne brinite previše

shutterstock.com

Strelac 

STRELAC - Svoj na svome

POSAO: Dragi Strelčevi, srećan vam rođendan! Ovo je period kada ste na svom terenu, puni optimizma i spremni da se aktivirate. Ako ste u prethodnom periodu bili strpljivi, očekujte da ćete biti nagrađeni i na praktičnom i na duhovnom i materijalnom planu. Imaćete više samopouzdanja, biti u balansu, pa ćete, samim tim, moći da prepoznate procese. Bićete više uključeni u međuljudske odnose, spremni da odgovorite na krupnije zadatke, učite i dostižete nova znanja, a neke očekuje putovanje iz snova. Udahnuli ste novu svežu energiju i dišete punim plućima. Sve ono što jednog Strelca čini srećnim dobićete u manjoj ili većoj meri. Strelčevi koji nisu bili strpljivi i insistirali su na nekim stvarima, bili sujetni ili egocentrični, neće imati tako epohalan ishod, ali bi u ovoj nedelji mogli da shvate koje su greške pravili i probaju da ih isprave. Vaša aktivnost, volja i snaga će biti u daleko boljem izdanju, pa ćete moći da prevaziđete neke stvari koje možda u prethodnom periodu niste. Mnogi Strelčevi bi ove nedelje mogli da započnu neki novi posao ili uđu u partnerske odnose koji će biti dugoročni. Sve one koji se bave privatnim biznisom očekuje ogromna finansijska satisfakcija ili veoma dobar poslovni potez. Zvezde su na vašoj strani, ali i dalje ne bi trebalo ništa da radite na brzinu ili pod pritiskom. Postepenost i umerenost će se ceniti i kada su u pitanju lepe stvari.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Strelčevi će zasjati i na ovom polju. Sve što vas je tištilo i mučilo u prethodnom periodu, razrešićete s partnerom, ali i shvatiti da ste neke stvari gledali isuviše crno. Oslobodićete se nekih okova, a to znači da bi neki Strelčevi mogli da se oslobode veze koja ih je gušila i sputavala ih u svemu. Parovi koji su ipak jedno za drugo odlučiće se na renoviranje stana ili čak kupovine neke nekretnine. Mnoge očekuje proširenje porodice, a oni koji imaju decu fokusiraće se na neke njihove potrebe. Nije isključeno ni zajedničko putovanje. Slobodni Strelčevi će odapeti strelu prema mlađoj osobi, vedrog duha i sličnog interesovanja. Moguće je da se radi o nekome ko dolazi iz inostranstva ili je došao s puta. Često ćete biti u istom društvu, ali kroz smeh i razmenjivati poglede i nežnosti. Ove nedelje odnos bi mogao da se produbi, ali još niste spremni da uđete u vezi i preuzmete neke krupne korake.

ZDRAVLJE: Kad je zdravlje u pitanju, ovo je period regeneracije ili oporavka, ako se nalazite u toj fazi. Prijaće vam energija koja se budi, ali pazite da se ne opustite previše i preterate s hedonizmom i uživanjem.

SAVET: Ulazite u novu fazu života, pa probajte da ispoštujete sve novine

shutterstock.com

Jarac

JARAC - Tajne ljubavi

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje u fokusu su planovi i pripreme za veće poslove koji vas čekaju u narednom periodu, ali i neke tajne ljubavi. Početak nedelje biće u znaku komunikacije u vezi s nekim novim poslom ili poslom koji radite s prijateljima. To će vam doneti potpuno novo iskustvo, koje zahteva više fleksibilnosti. U nastavku nedelje prelazite u defanzivu i zadržavaćete se na planovima na kojima radite u tajnosti dok ne budu spremni za realizaciju i prezentaciju drugim ljudima. Moguće je da ćete morati na neki dalji put upravo zbog poslovnih planova koji su u pripremi. Saradnja s državnim institucijama naglašena je u ovom periodu i to je takođe povezano s poslovima koji su u fazi relizacije. Moguće je da je došlo do nekog zastoja ili nerazumevanja u saradnji, pa će biti potrebno neko vreme da se stvari ponovo vrate na staro. Jarčevi koji su imali probleme u komunikaciji sada će biti u poziciji da poprave stvari i obave razgovore s osobama do kojih im je veoma stalo. Imaćete razlog da budete zadovoljni, a situacija će biti daleko jasnija nego sada. Kada su u pitanju finansije, novac dolazi kroz saradnju s inostranstvom, a Jarčevi koji rade u državnim institucijama mogu da očekuju povećanje prihoda. Povedite računa pošto novac može da vam se izvuče neprimetno, pa nećete imati pojma gde ste ga potrošili.

LJUBAV: Jarčevi koji u braku ili vezi imaju dosta nepoznanica u svom odnosu, ali i neke tajne koje se tokom ove nedelje mogu otkriti. Neki pripadnici znaka biće u iskušenju da započnu tajnu vezu s mlađom osobom koja će ih opčiniti. S druge strane, možete poželeti da ispričate partneru neke stvari iz svog emotivnog života koje nije znao. Jarčevi koji su trenutno slobodni doći će u situaciju da kriju emocije koje osećaju prema nekom iz okruženja. Moguća je tajna zaljubljenost i velika emotivna nesigurnost, koja će vas dosta namučiti u ovom periodu. Pokušajte da dublje zavirite u emocije i otkrijete šta je to što vas koči da budete s osobom koja vam je odavno u mislima.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s varenjem zbog nezdravog načina života, koji vodite već duži vremenski period.

SAVET: Budite više u dodiru sa sopstvenim emocijama

shutterstock.com

Vodolija

VODOLIJA - Na odskočnoj dasci

POSAO: Vodolije se nalaze u nesvakidašnjim i neobičnim situacijama, u kojima će se teško snalaziti. U fazi ste kad sve proveravate kad je reč o informacijama i poslovnim događajima, ali je sve ovo pripremni period za ono što vas očekuje na proleće. Sve ovo što vam se dešava je nagoveštaj ozbiljnih i velikih promena. Svesni ste šta je bitno i važno za vas, ali vas mogu iznenaditi neke informacije i ono što se događa u vašoj okolini. Otvoriće vam se potencijali na koje niste ni računali i koji mogu biti veoma kvalitetni za vas. Finansijska situacija je stabilna, a moguća je i novčana nagrada koja će vam i te kako značiti. Možda to neće biti tolikog značaja koliki biste vi želeli, ali je svakako značajno za dalji razvoj. Povući ćete određene poteze koji će biti dobri za vas i koji će naići na simpatije i odobrenje drugih ljudi. Neko od prijatelja ili poznanika vam može biti od pomoći da steknete neke nove uvide i posmatrate stvari drugačije. Bićete raspoloženiji i dinamičniji nego u prethodnom periodu, bolje ćete se organizovati, više se družiti i viđati s drugim ljudima, što će vam prijati. Povezaćete se s nekim osobama koje će prepoznati kvalitet i potencijal koji imate, ali ćete vi i dalje biti oprezni jer vam nešto neće dozvoljavati da izađete u prvi plan. Moguća je saradnja s inostranstvom ili strancima, pa ako budete imali takve mogućnosti ili prilike, obavezno ih iskoristite. Ovo je odličan period za sve koji se bave nekom vrstom umetnosti ili sporta.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi će imati bolju komunikaciju s partnerom, biće opušteniji i lakše će postići sve privatne obaveze. Otvorićete neke nove momente i shvatićete potrebe partnera, što će doprineti boljem i opuštenijem odnosu. Atmosfera oko vas će biti toplija, ali ćete i dalje imati slobodu i funkcionisati kao individue. Viđaćete se s prijatelja i dragim ljudima, a Vodolije koje imaju decu posebno će biti ponosne na njih i neke njihove uspehe. Slobodne Vodolije će imati pojačane emocije prema nekome ko im je bio prijatelj, poznaju ga preko prijatelja ili dolazi iz inostranstva. Kontakt će biti učestaliji, ali je važno da ne insistirate i vršite pritisak jer to osobi koja vam se dopada neće prijati. Ove nedelje mogli biste saznati nešto novo o potencijalnom partneru, što bi u početku moglo da vas zabrine, ali ćete kasnije shvatiti da to ne utiče na vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o nervima ili hroničnim bolestima. Više se krećite i uvedite neku fizičku aktivnost jer će vam pomoći da poboljšate stanje tela i duha. Sve radite polako i postepeno.

SAVET: Sagledajte sebe na drugačiji način jer ne vidite pravu sliku

shutterstock.com

Ribe

RIBE - Napredak u karijeri

POSAO: Drage Ribe, ove nedelje ulazite u fazu kada će se trud i rad koji ste imali u prethodnom periodu isplatiti i nagraditi. Biće vam u mnogim poslovima olakšano, otvoriće vam se neki novi momenti, a vi ćete se osećati mnogo bolje. Imaćete više samopouzdanja, a to će se odraziti i na ljude u okruženju. Važno je da ništa ne radite pod pritiskom ili se namećete jer bi to samo stvorilo kontraefekat. Potrudite se da sve dobro objasnite iako vam u nekim situacijama neće biti lako. Ovo je bitan momenat za vašu karijeru, kada će se stvari namestiti da izađete u prvi plan i lagano sve preokrenete u svoju korist. Neke Ribe bi mogle da dobiju ponudu za posao, dok neke očekuje unapređenje. Bićete zadovoljni i srećni i uživaćete u kvalitetu i vrednostima koje ste iznedrili. Već u ponedeljak vas očekuju lepe vesti ili informacije koje ćete dobiti, dok će se od četvrtka stvari pojačati i širiti u dobrom pravcu. Pomak vas očekuje i na finansijskom i materijalnom planu, ali i stabilnija situacija. Međutim, važno je da ne brzate i držite emocije pod kontrolom jer biste u nekim momentima mogli biti ishitreni i impulsivni. Osetljiviji ste nego inače, pa neke stvari možete doživeti isuviše lično. Smirite način delovanja jer će vam to obezbediti kvalitetnije poslovanje, naročito ako se radi o privatnom poslu ili ste na nekoj poziciji. Mogući su kvarovi u kući ili renoviranje. Ovo nije dobar period za promenu mesta boravka ili kupovinu nekretnine.

LJUBAV: Ribe koje imaju partnera će biti bolje raspoložene ove nedelje, ali se to neće odraziti i na njihovu vezu ili brak. Imaćete dosta obaveza na poslu, pa nećete imati vremena da se posvetite partneru, što će se odraziti na odnos. Potrudite se da budete tolerantniji jer partner sve čini da budete zadovoljni, samo je to u ovom periodu nemoguće. Trenutno nemate iste prioritete, pa je bolje da ne ulazite u dublju komunikaciju. Možete čak i biti sumnjičavi i optužiti partnera za neke stvari koje nije uradio. Slobodne Ribe bi srodnu dušu mogle da pronađu u poslovnom okruženju, a kod nekih pripadnika ovog znaka je moguće pomirenje s osobom s kojom su bili doskora bliski. Radi se o intenzivnom odnosu, ali i drugačijem pristupu partneru i nekom novom početku. Probajte da prepoznate prave vrednosti i prihvatite partnera onakvog kakav jeste jer ste i vi, kao takvi, prihvaćeni. Bitni dani su ponedeljak i četvrtak.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ove nedelje ćete se osećati dobro, ali su mogući problemi sa stresom i tenzijom.

SAVET: Budite mudri u donošenju odluka i napravite ravnotežu između poslovnog i privatnog

Komentari (0)