Horoskop

POMRAČENJE SUNCA OVIM ZNACIMA HOROSKOPA DONOSI PAKLENU JESEN: Obratite pažnju na komunikaciju, očekuju vas drastične promene!

Pomračenje Sunca 25. oktobra pojedinim znacima Zodijaka donosi brojne turbulencije, te se savetuje da promišljeno donose odluke i ne ulaze u nepotrebne rasprave.

06.10.2022 21:00

POMRAČENJE SUNCA OVIM ZNACIMA HOROSKOPA DONOSI PAKLENU JESEN:  Obratite pažnju na komunikaciju, očekuju vas drastične promene!
shutterstock.com

Jesen po svemu sudeći neće biti nimalo laka, ali pojedini znaci horoskopa će posebno na svojoj koži osetiti njene posledice. Sudbina će do decembra testirati deo Zodijaka. Neke znake čeka izazovan period, drugima će se pojaviti problemi u ljubavi, a nekima kraj oktobra donosi i ključne životne lekcije. Posebno bitan datum za njih je pomračenje Sunca 25. oktobra. 

Srećna Republika vam otriva i kojih će to 5 znakova do kraja godine biti na posebom udaru.

Lav i vodolija

Pixabay.com

Lavovi i vodolije da smire strasti

 

Lavovi će od sredine oktobra do sredine novembra imati težak period. Jesen će ih naterati da obrate pažnju na zdravlje, a posebno na nivo vitamina i oslabljen imunitet. Lavove i vodolije ljudi iz bliskog okruženja, poput supruga, deteta ili prijatelja, mogu da uvuku u nepredvidive, stresne, a nekad i opasne situacije. I jedan i drugi horoskopski znak bi trebalo da budu oprezniji u odnosima sa drugim ljudima. Preporučuje se da održavaju mirnu i staloženu komunikaciju. Kada ih tuđe reči zabole, moraju pustiti da se smire strasti i da vide kako će druga strana reagovati, prenosi Atma.

Lavove najteži period očekuje početkom novembra. Ovo vreme će ih podstaći da sumnjaju u sebe, pa se savetuje da obrate pažnju na strahove koje su duboko potisnuli. Poslednji mesec jeseni podstiče ih da se udube u sebe, da se posvete sopstvenom unutrašnjem stanju. Nekadašnje samopouzdanje lavova biće poljuljano i biće im potrebna podrška bliskih ljudi jer će im postati veoma teško da samostalno donose odluke.

Vaga i bik

Foto: Shutterstock

Napeti odnosi i za vage i bikove

 

Pomračenje Sunca 25. oktobra donosi pojačane strasti za mnoge horoskopske znake. Vage su samo jedne u nizu onih koji treba da budu krajnje oprezni i da izbegavaju donošenje važnih odluka, kao i bilo koje nepromišljene poteze.

Bikovi i vage osetiće tokom cele jeseni napetu energiju, koja će biti najuticajnija krajem oktobra. U životu ovih znakova pojaviće se problemi u vezi. Njima će biti teško da razumeju partnera, kao i da isprave neke greške u ljubavi koje su već imale negativne posledice. Njima se u ovom periodu preporučuje da smanje očekivanja od partnera.

Ovan

shutterstock.com

Ovan da obrati pažnju na finansije

 

Period od 25. oktobra do 8. novembra doneće ključne lekcije veza i za ovnove. U periodu pomračenja Sunca važno im je da izbegavaju velike korake i promene u partnerstvu i braku. Takve akcije će imati negativan uticaj u budućnosti. Ovnovi i vage mogli bi poslednjih dana novembra da se fokusiraju najviše na finansije i da izbegavaju rasipanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)