Feng shui

STAVITE OVO U DNEVNU SOBU I NOVAĆ ĆE STIZATI SA SVIH STRANA: Jednostavan detalj koji će vam napuniti novčanik!

Feng-šui preporuke za prosperitet koje morate isprobati.

22.02.2024 14:10

STAVITE OVO U DNEVNU SOBU I NOVAĆ ĆE STIZATI SA SVIH STRANA: Jednostavan detalj koji će vam napuniti novčanik!
shutterstock.com

Jedna od najpopularnijih tema feng-šui dizajna je bogatstvo. Postoji čak i kutak vašeg doma koji odgovara vašem prosperitetu i obilju. Možete naučiti kako da pronađete i aktivirate kutak novca (ili kutak bogatstva) vašeg doma koristeći alat u feng-šuiju koji se zove bagua. To je energetska mapa vašeg doma koja je položena preko prostora i podeljena je na mrežu tri po tri, sa osam oblasti oko centra. 

shutterstock.com

Kako privući novac u svoj dom

Da biste pronašli bogatstvo celog doma, stanite na formalna ulazna vrata svoje kuće okrenuta ka unutra i locirajte krajnji levi ugao. Kada pronađete područje bogatstva, primetite šta se tamo dešava. Da li je prazan? Zatrpan? Uredno organizovan? Razmislite šta bi ovo moglo da predstavlja metaforički. Možda ova oblast vašeg doma skuplja prašinu ili je ispunjena umirujućim biljkama i nije dodirnuta mesecima – da li to može odgovarati nespremnosti da redovno gledate svoje finansije? Najbolje je da ispravite ove uobičajene feng-šui greške u uređivanju pre nego što počnete da radite na svom uglu bogatstva.

Jedna od saveta za privlačenja novca je prilično jednostavan. Mnogi od nas to već rade, a da nisu bili ni svesni značenja svojih postupaka. 

Držite činiju voća na trpezarijskom stolu kao znak bogatstva. Posebno se preporučuje prema feng-šuiju držanje pomorandži u korpi voća, jer ova voćka simbolizuje prosperitet, ali i veruje se da čisti energiju u prostoru. Bitno je da voće ne bude suvo ili u fazi truljenja, jer je to loš znak.

shutterstock.com

Boje su veoma važne, ljubičasta je povezana sa bogatstvom

Kako biste pojačali protok feng-šui energije, oslonite se i na pomoć boja. One su važne u feng-šuiju, a ljubičasta je nijansa povezana sa područjem bogatstva, tako da stavljanje nečeg ljubičastog ovde može aktivirati bogatstvo i obilje. Ovo može biti umetničko delo, jastuk, činija za voće ili bilo koji drugi predmet koji vas privlači.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)