Horoskop

Pun Mesec u Lavu: Svi horoskopski znaci dobijaju šansu

Ovaj takozvani „snežni Mesec“ blokira energiju pomračenja

16.02.2022 09:00

Pun Mesec u Lavu: Svi horoskopski znaci dobijaju šansu
Pixabay

Danas nas očekuje pun Mesec u znaku Lava koji će, generalno, doneti boljitak svim horoskopskim znacima. Neki će ostvariti snove, a neki će okončati dugogodišnju svađu.

Sukobi će u ovoj nedelji biti po strani, a ovaj period će nam omogućiti da ponovo verujemo u sebe. I tu se ne radi o praznim obećanjima, već o pravim radostima. Vreme je da se požele želje i sve nade usmerite u budućnost, piše Your Tango.

Ovan

Rođeni u ovom znaku biće oduševljeni pozitivnošću i saznanjem da treba promeniti ugao gledanja ukoliko žele da stvari krenu na bolje. Ovnovima je najveća snaga u umu i u mogućnosti su da vide savršenu budućnost.

Bik

Na svom duhovnom putovanju, Bik će najzad naći potrebne odgovore, pre svega kroz snove koji se ostvaruju. Bikovi su najzad spremni jer su emocionalno sazreli.

Pixabay

Ovnovima je najveća snaga u umu

 

Blizanci

Blizanci će iskoristiti priliku i dobiće više nego što su očekivali, jedino je potrebno da svoje snove stave u prvi plan. Oni osećaju posebnu magiju koju koriste nad ljudima i situacijama.

Rak

Pun Mesec u Lavu će Rakove izvesti iz kuće i usmeriti ih ka nekom kreativnom poduhvatu. Po svemu sudeći, i Rakovi prijatelji slično razmišljaju i bilo bi dobro da se više druže sa njima. Rođeni u ovom znaku su pomalo umorni od samoće.

Lav

Rođeni u ovom znaku su u punom elementu jer je stiglo njihovim pet minuta. Njima će naredni period biti pun smeha i zabave.

Pixabay

Raka čeka kreativni poduhvat

 

Devica

Tokom punog Meseca u Lavu, Device će se zaljubiti u sebe. Zapravo, Device će shvatiti da ne treba da mrze svoje telo, izgled i greške. Naglo će im ojačati samopouzdanje i više neće tražiti odobrenje od nekog drugog.

Vaga

U živote Vaga, posle dužeg mračnog perioda, najzad ulazi svetlost i vidi se kraj tunela. To budi nadu, pozitivne misli i veru u bolju budućnost.

Škorpija

Škorpije su spremne da se opuste jer ih polako napušta sećanje na traumu i zebnju. Ovo je period kada će uspeti da se izbore sa svojom boli i krenu u novom pravcu.

Strelac

Strelčevi će dobiti novu priliku a napustiće neke stare navike i stvari sa kojima nisu bili zadovoljni. Ova promena je deo njihovog uspeha.

Pixabay

Škorpije će se najzad opustiti

 

Jarac

Pun Mesec u Lavu, Jarčevima donosi bolje razumevanje, naročito u pogledu ljubavnih veza. Ako budu sledili ono što im srce govori, postićiće uspeh.

Vodolija

Na Vodolije posebno snažno deluje „snežni“ Mesec. Rođeni u ovom znaku će se osećati moćno u svojim mislima i kontrolisaće svoju sudbinu.

Riba

U životima Riba će se desiti preokret i nestaće porodične svađe i ljubavne prepirke. One će osetiti zračak optimizma koji će ih voditi ka nekim novim inspiracijama i idejama što će biti plodonosno.

Komentari (0)