Zvezde otkrivaju

KAKO ĆE PRAZNIKE PROVESTI HOROSKOPSKI ZNACI: Ko će se svađati a ko će zavoditi

Narednih nekoliko dana provešćemo uglavnom u društvu porodice i prijatelja, a kakvo će biti raspoloženje zavisi i od zvezda

27.12.2021 12:00

KAKO ĆE PRAZNIKE PROVESTI HOROSKOPSKI ZNACI: Ko će se svađati a ko će zavoditi
Pixabay

Raspoloženje na porodičnim okupljanjima tokom praznika u mnogome zavisi od rasporeda planeta na nebu i našeg horoskopskog znaka. Evo šta možete očekivati tokom praznika.

Ovan

Sa ovim znakom nikad nema mira jer Ovnovi nisu spremni na kompromise. Biće tu žestokih rasprava i žustrih razgovora. Mada će biti i romantike i igara zavođenja.

Bik

Bik će praznike dočekati sa puno ljubavi prema partneru, članovima porodice i prijateljima. Biće puni elana i želeće da naprave najlepša jela i umese najslađe kolače. Nekim Bikovima će se osmehnuti i nova ljubav tokom praznika.

Blizanci

Tokom praznika, Blizanci će biti usmereni na svoju porodicu i širiće pozitivnu atmosferu gde god da se pojave. Blizanci bi morali samo da povedu računa da u toj svojoj euforiji ne zanemare svog emotivnog partnera.

Pixabay

Bitno je samo da se sačuva dobro raspoloženje

 

Rak

Kako Rak želi da u njegovom domu sve bude besprekorno, verovatno će se ljutiti ako to ne ispadne baš onako kako su oni zamislili. Bilo bi najbolje da ne obraćaju pažnju na sitnice već da se prepuste sreći i veselju.

Lav

Lavovi jako vole da obraduju poklonima drage ljude pa će tako biti i ove godine. Oni u darivanju najčešće preteruju ali radovanje takvim poklonima njima predstavlja veliko zadovoljstvo. Praznike će provesti sa osećajem mira i zadovoljstva u duši.

Devica

Devica voli da okuplja ljude i nije joj teško da spremi bogat ručak za veliki broj ljudi. Njima će tokom praznika biti najvažnije da sve prođe u najboljem redu i bez razmirica za stolom. Zato će se truditi da stvori dobro raspoloženje i da svemu daju veseli ton.

Pixabay

Devicama neće biti teško da pripreme ručak za veliki broj ljudi

 

Vaga

Iako Vaga oseća umor, trudiće se svim silama da stvori dobru atmosferu i da se zabavlja, iako bi se najradije zavukla ispod pokrivača i gledala filmove. Zbog te napetosti i stresa, bilo bi dobro da Vage povedu računa da nekoga ne uvrede jer će zbog toga dugo žaliti.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak će malo mučiti novčani problemi ali će se potruditi da u uživaju u lepom druženju sa porodicom i prijateljima. Besparica neće uticati da se osećaju neodoljivo i da šire ljubav.

Strelac

Strelcu je puna glava ideja i želi da organizuje savršen provod za svoje prijatelje. Problem je samo što oni to ne shvataju tako ozbiljno kao on, pa je čitava organizacija prepuštena samo njemu samom. No, taj napor neće ostati nezapažen i Strelac će uživati u nastupajućim praznicima.

Pixabay

U ponoć nazdravite šampanjcem i zamislite želju

 

Jarac

Jarčevi bi morali da budu malo tolerantniji bar tokom praznika i da vide i nešto što je pozitivno a ne samo da kritikuju. U danima pred i posle praznika bilo bi dobro da izbegavaju rasprave i svađe već da pokušaju da razumeju druge ljude i njihove potrebe.

Vodolija

Vodolija će i ove godine sve raditi u poslednji čas i sa svim pripremama će kasniti. Jedva će stići na vreme da nabavi dovoljno hrane i pića. A potreban mu je samo dobar plan i sve će biti kako treba.

Ribe

Ribe će širiti vedro raspoloženje i pozitivnu energiju na svoje prijatelje i porodicu. Svi će uživati u njihovim vicevima i pričama. Ono čega treba da se pripaze je trošenje novca jer Ribe znaju da preteraju prilikom kupovine poklona ili ostavljanja bakšiša u kafani.

Komentari (0)