Zaokružite na kalendaru

SREĆNI DANI u 2022. GODINI: Kog datuma horoskopski znaci mogu da očekuju magiju i sreću

Nova godina donosi novu nada a za svaki znak postoji jedan dan koji će biti poseban

26.12.2021 10:46

SREĆNI DANI u 2022. GODINI: Kog datuma horoskopski znaci mogu da očekuju magiju i sreću
Pixabay

U Novu 2022. godinu svi ulazimo sa puno optimizma i nadom da će biti mnogo bolje, veselije i srećnije. Prema položaju zvezda, svaki horoskopski znak imaće svoj poseban dan koji će biti obojen dodatnom kosmičkom energijom.

Ovo su najsrećniji datumi u 2022. godini za svaki znak u Zodijaku.

Ovan

Tokom predstojeće godine, Ovna očekuje napredak i mnogo sreće. Poseban dan za njih će biti 18. avgust kada će u središtu njihove pažnje biti romantika, strast i kreativnost. Ukratko rečeno, prawo vreme za za ljubav.

Bik

Za Bika će 2022. biti godina transformacije. Poseban dan za njih će biti 13. maj kada će im postati jasno šta žele da rade u životu. Tada će otkriti neke svoje skrivene talente.

Blizanci

Godina na izmaku nije bila ni mało laka za Blizance i njihovi temelji su prilično uzdrmani. U 2022. godini, posebna sreća ih očekuje 30.maja kada će dobiti priliku da ostvare svoj davnašnji san.

Rak

Rođeni u znaku Raka će osetiti dejstvo Sunca i Merkura 17. jula. Biće to dan za kreativne ideje, duhovna saznanja i pojačanu intuiciju. Od ovog datuma će Rakovima krenuti mnogo bolje u životu.

Pixabay

U narednoj godini svaki horoskopski znak imaće svoj poseban dan

 

Lav

Lavovi su gotovo uvek najsrećniji tokom leta a poseban dan za njih u toku sledeće godine biće 31. jul. Postoji velika šansa da će se baš tog dana zaljubiti ili započeti neki umetnički projekat.

Devica

Ovaj horoskopski znak godinu, zbog retrogradne Venere, započinje sa izazovima koji su vezani za stare ljubavi. Ali samo do 16. februara kada će započeti novi ljubavni ciklus koji donosi romantične veze.

Vaga

Vage posebno neka pribeleže 22. oktobar, datum kada ih očekuje veliko iznenađenje prepuno magije i romantike. Biće to novi uzbudljivi početak sa dobrim željama i kreativnošću.

Škorpija

Rođeni u znaku Škorpije će se osetiti blagosloveno 15. novembra kada će imati posebno povoljan kosmički period koji će im doneti dosta zabave i ljubavi.

Pixabay

Horoskopski znaci trebalo bi da zapamte ili zabeleže ove posebne datume

 

Strelac

Mlad Mesec će uticati da 23. novembar bude datum kada ćete moći da ispunite svoje želje i nađete se u centru nove avanture. Tokom tih dana pratiće vas dodatna sreća jer će vaša vladajuća planeta Jupiter biti povezana sa Suncem i Mesecom.

Jarac

Jarčevi neka se pripreme jer ih poseban dan očekuje na samom početku Nove godine, 8. januara. Tog dana će dobiti dodatno samopouzdanje koje će dovesti do nove romantične prilike.

Vodolija

U narednoj godini rođene u znaku Vodolije čeka novi ciklus ljubavi i strasti, a sve će početi 6. marta. Za mnoge će to biti povoljan period za ulazak u brak.

Ribe

Godina 2022. će biti karmički veoma posebna za rođene u znaku Ribe a nešto posebno će se desiti 12. aprila. Neke inspirativne ideje će se javiti toga dana što će pojačati glamuroznost kojima su Ribe sklone. Tog dana će se spojiti Jupiter i Neptun, dve duhovne planete koje u znaku Ribe nisu bile više od 150 godina.

Komentari (0)