Vreme darivanja

POZNATI ASTROLOG predlaže poklone za svaki horoskopski znak

Pre kupovine novogodišnjih poklona konsultujte horoskop, savetuje astrolog Suzan Miler.

25.12.2021 09:30

POZNATI ASTROLOG predlaže poklone za svaki horoskopski znak
Pixabay.com

Kupovina novogodišnjih poklona može biti stresna i uvek je propraćena nedoumicom da li će se poklon dopasti onome kome ga kupujemo. Delimično tu dilemu može da otkloni savet američke astrološkinje Suzan Miler koja kaže da svaki horoskopski znak ima određene sklonosti i aktivnosti i na osnovu i to može pomoći prilikom odabira poklona.

OVAN

Ovim znakom vlada neustrašiva i aktivna planeta Mars pa rođeni u ovom znaku imaju avanturističku i takmičarsku prirodu. Zato ćete ih usrećiti ako im poklonite opremu za fitnes ili jogu, pametan sat ili možda lep pribor za kancelariju.

BIK

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi. Oni koji su rođeni u ovom znaku su senzualni i obožavaju prirodu i zato će se uvek obradovati ako dobiju na poklon neku biljku ili buket cveća. Ali će biti i veoma zadovoljni ako ispod jelke nađu parfem, vaučer za spa tretman ili mekani bade mantil.

Pixabay.com

Za svaki znak postoji savršen dar

 

BLIZANCI

Ovim znakom vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta pa će sigurno biti srećni ako dobiju nalivpero ili nešto što mogu da koriste u svakodnevnom radu. Dobar poklon za njih je i putna torba ili dobra knjiga.

RAK

Rakovima i Račicama vlada Mesec i njima je najvažniji dom i porodica. Obradovaćete ih ako im poklonite sve što ima veze sa kuvanjem ili što će ulepšati njihov stan, a radovaće se i foto albumu.

LAV

Ovim znakom vlada Sunce i svi oni koji su rođeni u ovom znaku vole da budu „centar univerzuma“. Njih će zadovoljiti samo skup poklon: brendirana odeća, boca šampanjca ili nekog drugog skupocenog pića ili neki vrhunski kozmetički proizvod.

Pixabay.com

Svi vole da dobijaju poklone

 

DEVICA

Devicama vlada Merkur, planeta komunikacije pa se neće buniti ako dobiju knjigu sa ukrštenim rečima ili mozgalicama. Rođeni u ovom znaku cene prirodu i sve što je utemeljeno na naučnim činjenicama i obradovaće se organskim kozmetičkim proizvodima ili, recimo, nekim kursom kuvanja, šivenja, slikanja.

VAGA

Kao i Bikom, Vagom vlada senzualna Venera i osobe rođene u ovom znaku cene lepe stvari i umetnička dela. Veseliće se ako dobiju svilenu bluzu ili jastučnicu, neobičan nakit ili neko umetničko delo.

ŠKORPIJA

Ovaj znak može biti veoma misteriozan, a za to je zaslužan Pluton, planeta strasti, kao i avanturistički Mars. Rođeni u ovom znaku cene personalizovane stvari, kao i kožne torbe, jakne ili lepo donje rublje.

Pixabay.com

Neki vole poklone, a druge možete da odvedete na put

STRELAC

Strelcem vlada Jupiter, planeta koja donosi pozitivne emocije i optimizam. Kako rođeni u ovom znaku vole putovanja, nećete pogrešiti ako im poklonite kofer ili ih odvedete na neko mesto gde još nisu bili. Ako već ne možete to da im priuštite, oni će se obradovati i praktičnom odećom kao što su majice ili farmerke.

JARAC

Praktičnim i ambicioznim Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline i tradicije. Vrlo će ceniti poklone koji imaju sentimentalnu vrednost ali će se obradovati i nekim praktičnim poklonima kao što su godišnja karta za muzej ili pozorište.

VODOLIJA

Rođeni u ovom znaku su ekscentrični buntovnici a za to je zaslužna planeta Uran. Vodolije cene tehnologiju i svakoj novotariji će se obradovati. Zanima ih i nauka pa će se radovati i ako dobiju propusnicu za planetarijum ili neki muzej nauke i tehnologije.

Pixabay.com

Kozmetika može da bude dobar poklon za Ribe

RIBE

Ovim znakom vladaju planete Neptun i Jupiter koje predstavljaju maštu i optimizam. Ribe vole lepe stvari i uživaće ako dobiju neki luksuzni kozmetički proizvod, mekane papuče ili lepu posteljinu. Kako su romantične, uživaće i u knjizi poezije, lepim fotografijama i kartama za bioskop, piše Glamour.

Komentari (0)