SA SREĆOM NA TI

KINESKI HOROSKOP ZA 2022. SAVETUJE: Šta da obučete za doček Nove godine kako biste privukli sreću i ljubav?

Kineski astrolozi vam u godini Tigra otkrivaju koji će vam to odevni komadi, boje i materijali doneti sreću, ljubav i novac u narednom periodu …

16.12.2021 16:19

KINESKI HOROSKOP ZA 2022. SAVETUJE: Šta da obučete za doček Nove godine kako biste privukli sreću i ljubav?
pexels.com

Ako želite da saznate kako da se obučete u susret Novoj godini, portal Srećna Republika vam donosi predloge kineskih astrologa koji vas savetuju kako da odabirom odeće privučete sreću u 2022. godini

pexels.com

Tigar

Svi znamo da je Tigar je prelepa, plemenita i graciozna životinja. Stoga, kada birate novogodišnju odeću, dajte prednost luksuznim tkaninama kao što su somot, svila, šifon, antilop i koža. Kao aksesoar, možete odabrati detalje od perja, glomazne zlatne minđuše i krznenu torbicu.

Takođe, čipka se preporučuje, ne samo da će dati prefinjenost celoj odevnoj kombinaciji, već će i nagovestiti Tigru da želite da vam nova godina protekne bez poteškoća, ali istovremeno da bude zanimljiva.

Ne zaboravite na aksesoar za vrat, ogrlice i lančiće, a kada ih birate, pokušajte da podržite temu vode i prirode. Idealan dodatak biće ogrlica od bisera ili perlica od prirodnog kamena.

IDEALNE BOJE

Što se tiče boja, pre svega dajte prednost crnoj, beloj i svim nijansama vode, pošto je 2022. godina Vodenog Tigra, te stoga plavoj, svetloplavo i zelenoj.

Ako razmišljate o životinjskom printu, ili idete na maskenbal, nikako nemojte da se prerušavate u neku životinju iz porodice mačaka - Tigar će vam se "osvetiti" godinom koju će obeležiti neprestani kvarovi u kući, a osim toga ovakva odeća često izgleda jeftino, a ne zaboravite da on voli raskoš i luksus, piše portal mondo.rs

U loš izbor spadaju crvena, bordo, ljubičasta, braon i druge "mrtve" boje. Takođe, izbegavajte strogi stil koji podseća na posao, ne zaboravite da Tigar voli praznike, radni dani nisu za njega.

ŠTA PRIVLAČI SREĆU A ŠTA LJUBAV?

Ako želite da privučete sreću, odeća u beloj boji, peščanim tonovima i zlatnim nijansama je najbolji izbor. U ovom slučaju bolje je da ne nosite haljine, već da date prednost ležernom stilu – tako će Tigar shvatiti da ste spremni na dela, a sreća vam je potrebna samo kao podrška i da pojačate samopozdanje.

Ako žudite za romansom, osobom koja će vas pratiti u životu i voleti baš onakve kakvi jeste, birajte srebrnu ili tirkiznu odeću. Nikako nemojte nositi svetlije crvene nijanse, Tigar ih vidi kao veoma loše i pokušaj nametanja u društvu. Moguće je da će vam uskratiti svaku podršku u 2022. ako ovu boju odaberete.

Da li su neke od ovih boja vama srećne? Podelite to sa nama u komentarima! 

Komentari (0)