Astrologija

ASTRO VODIČ: Dva znaka će zaraditi novac, a evo šta čeka Karleušu! (VIDEO)

Nova emisija je na kanalu Srećna.

14.07.2024 22:10

ASTRO VODIČ: Dva znaka će zaraditi novac, a evo šta čeka Karleušu! (VIDEO)
Republika

U novoj emisiji Astro vodiča na Jutjub kanalu Srećna Republika Gordana Dragišić navodi da je jul već počeo i da se uveliko šuška koji će to znak imati najviše sreće povodom finansija u ovom mesecu. Zvezde ponekad rade u našu korist, a ponekad i protiv nas. Ove nedelje povešće se pitanje horoskopskih znaka koji će zaraditi novac, kao i kako će pare dolaziti u njihove ruke i kako će njima raspolagati. 

Ova nedelja je idelna za znak, podznak, Mesec ili Veneru u znaku Jaraca i Strelca. Jarčevi bi trebalo da sve ono što je vezano za posao odrade maksimalno. Poslovne prilike idu u njihovu korist, samo postoji problem u komunikaciji sa ljudima koji su na višoj poziciji. Što se tiče Strelca on će imati tu sreću da više putuje baš ovog meseca, gde imaju mogućnost da upoznaju nove ljude koji bi mogli da im budu od koristi u vezi sa poslom, a i koji dani su ključni za pristizanje novca.

- Obratite pažnju na sredu ili četvrtak, budući da tada ima šansi za priliv novca. Bilo da vam neko duguje novac ili kasni sa upatama, to ide u vašu korist - objasnila je Gordana Dragišić.

U delu emisiji "Aktuelno" Goca se bavila pevačicom Jelenom Karleušom. Njen datum rođenja je 17. jul 1978, pa je ovo godia veoma teška za nju. 

- Ovo je godina kada Karleuši stoji prekid svake priče vezane za bivšeg supruga. Takođe tokom ove godine bi trebalo malo više da povede računa o svom zdravlju. Naravno i da razgraniči ko su joj prijatelji, a ko neprijatelji, budući da je ovo godina "tajnih prijatelja i neprijatelja" - istakla je naša astrološkinja.

U delu emisije "Pitajte Gocu" vi ste pitali, a Goca je odgovarala na vaša pitanja. Pogledajte u videu da li se baš vama posrećilo da dobijete odgovor i saznate šta vas dalje čeka.

Komentari (0)