Zanimljivosti

ROZGA ODUŠEVILA SVE HALJINOM KOJA POZIVA NA GREH: Gola leđa, a kukovi vrte - ova žena ne stari! (VIDEO)

Pevačica od početka karijere ima idealnu liniju i deluje kao da nije ostarila ni dan.

26.04.2024 18:00

ROZGA ODUŠEVILA SVE HALJINOM KOJA POZIVA NA GREH: Gola leđa, a kukovi vrte - ova žena ne stari! (VIDEO)
ATA images

Pevačica Jelena Rozga (46) poznata je kao dama koju smatraju najzgodnijom i najboljom pevačicom u Hrvatskoj, a rado je viđena gošća i u Srbiji. Prepoznatljiva je po elegantnom oblačenju, koje je pre svega damsko. Inače, niko ne bi lepoj Rozgi dao godine koje ima, a od početka karijere ostala je dosledna istom stilu u vidu platinasto-plave kose i popularnih talasa. Zapanjujuće je da i u drugoj polovini pete decenije i dalje ima telo kao sa početka karijere. 

Pevačica je ovih dana potvrdila da se njena linija nije promenila poslednjih 20 godina. Nedavno je osvanuo tvit duhovitog sadržaja koji je i sama Rozga podelila na svom Instagram nalogu u vidu priče.

- Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 25-30 i bila top. Sad ja imam skoro 40, a onda i dalje 25-30 i top - glasila je poruka.

 

Nedavno se na crvenom tepihu pojavila u veoma atraktivnoj toaleti, za koju bi se odlučile samo najhrabrije dame. U pitanju je crna kreacija koja je zatvorena u predelu grudi i dugih rukava, prati liniju tela, a doseže do zemlje. U predelu struka ima nabore koji se prepliću u čvor i čine neki vid ukrasnog detalja. Magija nastaje kada se Jelena okrene. Naime, cela leđa su otvorena, što ovu toaletu svrstava u red veoma elegantnih, ali i smelih kreacija. 

Primetno je da haljina ne dopušta nošenje brushaltera, dok je materijal takav da se svaki detalj na telu vidi. Rozga je retka srećnica koja ima savršenu liniju decenijama, a ova laskava haljina posebno je došla do izražja prilikom Jeleninog plesa. Gracioznost, držanje, stav, elegancija i se*sipil su reči koji su Rozgini verni fanovi dodali uz njen snimak vatrenog plesa. Jelena se opredila i za svedeniju šminku koja je samo istakla njenu lepotu, frizuru uz koju kosa izgleda polumokra i zlatne alke.

- I tek tako, mi plešemo već 15 godina - napisala je ona u opisu videa gde joj je partner bio prijatelj Mate Rončević.

 

 

Snimak je u rekordnom roku dobio više od 8.000 sviđanja.

- Prekrasna - poručila joj je koleginica Nina Badrić.

- Nestvarna - prokomentarisala je pevačica Sara Jo.

- Kraljica - dodala je manekenka Ivana Korab.

- Najlepša i gotovo.

- Nije humano koliko je zgodna.

- Najbolja, najlepša, najinteligentnija KRALJICA.

- Kad sam bio mali, Jelena je imala 25 godina. Sad imam 33, a Jelena ima 25.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)